Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 45 דקות, BobbyMiata כתב:

בוודאי יש לו (או לה) מקום באחוזה לגג הקשיח

כיון שכל הרכב הזה הוא אוברקיל אחד מטורף, אני מעריך שהוא מגיע גם עם משרתים עם כפפות לבנות, מקוריים של היצרן כמובן, שמורידים ומתקינים עבורך את הגג? מעניין איפה אתה מאפסן אותם בין שימושים...

• מצחיק 1
פורסם

המשרתים נשאו אותו כל הדרך. ככה:

image.thumb.png.6f4c0989fc65f5a673dbad2c83a852d9.png

• מצחיק 3
  • רעיון טוב! 1

יש צורך רק בחמש אצבעות כדי לנהל את הגלקסיה, ורק בשלוש־עשרה אצבעות על מנת לשלוט ביקום. -- דוד אבידן

פורסם

יפה מאוד, תתחדש!

סיכמת יפה את ההסטוריה של הדגם, רק הייתי מזכיר עוד פרט מעניין, למי שהיה כאן ב1990 ועדיין זוכר:

בשנות הייצור הראשונות רשימת ההמתנה למזמינים הייתה מעל שלוש שנים עד לאספקה. מה שכמובן גרר הזמנות על ידי ספוקלנטים שמכרו את המכוניות כיד שנייה במחיר יותר גבוה מחדשה.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

לא מעט אבל ידעת שזה יגיע
רכב מיוחד ומדהים, מאחל לך שעכשיו תתחיל לקצור את פירות ההשקעה ולהנות ממנו כמו שצריך

• רעיון טוב! 1
קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

אגב, למי שמתעניין בדגם ופיספס, גייסון קאמיסה הוציא פרק מרתק (למדתי דברים חדשים) על ה-R129, שווה צפייה:

😊

• אהבתי 1
  • אחראי פורום
פורסם

היית צריך שמאי בשביל הביטוח המקיף?

זה מה שדרשו ממני ולא קידמתי בנתיים כי דורש נסיעה למרכז.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם
לפני שעתיים, BobbyMiata כתב:

ששולמו למוסך בצפון שמתמחה בגגות ובוכנות הידראוליות. 

...

למוסך שמתמחה ברכב באזור הדרום 

בית משפחת בובי:

מחר אני לא יכול, חייב לקחת את המרצדס לXXXX בצפון רק שם יש מוסך שידע לטפל בגג...

לאחר כמה ימים

מחר אני לא יכול, חייב לקחת את המרצדס לZZZZ בדרום רק שם יש מוסך שידע לטפל בבעיות חשמל...

בקיצור תירוצים לחרוש את הארץ ברכב המדהים. (גם אני הייתי עושה ככה).

• מצחיק 1

יש צורך רק בחמש אצבעות כדי לנהל את הגלקסיה, ורק בשלוש־עשרה אצבעות על מנת לשלוט ביקום. -- דוד אבידן

פורסם
לפני 11 שעות, itaysamurai כתב:

היית צריך שמאי בשביל הביטוח המקיף?

זה מה שדרשו ממני ולא קידמתי בנתיים כי דורש נסיעה למרכז.

קיבלתי את הרכב עם הערכת שמאי, לא הייתי צריך לעשות כלום, רק לשלוח את המסמך (וגם המשכתי באותה הסוכנות שהבעלים הקודם היה מבוטח)

• רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 13 שעות, BobbyMiata כתב:

אני מודה שזה קצת אאוץ׳, אבל לפחות חלק מזה ידעתי וחלק מזה בא לידי ביטוי גם במחיר הרכישה

בסדר גמור גם יש לך אוטו ליום יום אז בכלל. 

אל תמהר לשום מקום

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...