Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

סתם בדיחה.
לא פעם יצא לי לראות שמתייחסים לרכב הזה כרכב של רופאי שיניים 😃
קלאסיקה ללא ספק, ושלך נראית מדהים.
תתחדש ותהנה.

• רעיון טוב! 1

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם (נערך)
לפני 49 דקות, farkash7 כתב:

לא פעם יצא לי לראות שמתייחסים לרכב הזה כרכב של רופאי שיניים

התכוונת רכב של hairdressers… 🤣

@BobbyMiata מברוק על הרכב, חייב להגיד שאני מבין רציונאלית את הבחירה שלך בפלא ההנדסי הזה, אבל בלב אני אישית פחות מתחבר, בעיני אם כבר מרצדס אז SLK R170 ידנית… 

ויחד עם זאת, אכן מדובר בפלא טכנולוגי, ולמצוא אחת כל כך שמורה נשמע לי כמו הזדמנות של פעם במליון שנה, ומאוד שמח בשבילך שלקחת אותה בשתי ידיים (אלוהים - ואשתי - יודעים על כמה הזדמנויות אני ויתרתי מכל מיני סיבות ״פראקטיות״ והתחרטתי על זה אח״כ). תהנה ממנה, ואני בטוח שתמשיך לשמור עליה כמו שקיבלת אותה מהבעלים הקודם!

רק חבל על הבימר שעכשיו תחמם את החניה. כשיתחילו לגדול מתחתיה עשבים והצמיגים יתחילו לאבד אויר מחוסר שימוש, אם תרצה שמישהו יוציא אותה לסיבוב אני מוכן להתנדב, it’s a dirty job but…

מזל טוב 🚙🍾

עריכה אחרונה על ידי Fazer
פורסם

תתחדש תמיד אהבתי את הרכב הזה!

באופן כללי אני מאד אוהב רכבי אספנות שמתפקדים לגמרי מודרני, נוחים וכמובן עם גיר אוטומטי.

באופן אישי לא אקנה לעצמי רכב רודסטר כי עבורי יש בו רק חסרונות, אבל למי שאוהב אז המרצדס זה יופי של רכב.

פורסם

תתחדש, נראה שמור מאוד. לא הבנתי אם הגג הוא הארד או סופט. ועוד משהו קטנטן, חייב לעטוף/לצבוע באדום בוהק. הלבן הזה ממש ממש מוריד מהיופי שלה (לדעתי).

• אהבתי 1

בעבר: טויוטה קורולה 2009 GLI (רובוטית), טויוטה קורולה 2014 GLI

בהווה: BMW 330e 2018

פורסם
לפני 11 דקות, Michazzz כתב:

לא הבנתי אם הגג הוא הארד או סופט

זה גג בד, אבל נראה שהוא קיבל עם האוטו גם את הגג הקשיח שלו (שהוא יצטרך לאפסן במחסן כשהוא לא על האוטו...)

פורסם

@Michazzz השחור הוא גג בד, הלבן הוא גג קשיח. זה לא רכב עם גג קשיח מתקפל SLK-סטייל, זה רכב עם גג בד, שכמו בהרבה רכבים עם גג בד, יש גם אפשרות להתקין לו גג קשיח שמתפרק. בדר"כ כל הגג הקשיח מתפרק ביחידה אחת וכשלא משתמשים בו שומרים אותו במחסן כיון שהוא גדול מאוד.

• אחראי פורום
פורסם

ל-SL129 יש גם בד וגם קשיח. הקשיח לא מתקפל, הוא מפורק כיחידה שלמה.

בכלליות לדעתי מדובר באחת המכוניות היפות בעולם.

תתחדש בובי!

יש לי חולשה ל-SL הזו ומזמן כיוונתי אליה וגם בדקתי אחת, אבל ב-money time היא הפסידה ל-E36.

אבל תהיה כזו בהמשך בטוח, לא יכול לשחרר ממנה.

• אהבתי 1

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם
לפני 3 דקות, farkash7 כתב:

לא, זה מיאטה

לא לא לא… מיאטה זה רכב של כאלו שנוסעים עם יד על החלון, חולצה אלגנט פרחונית חצי מכופרת שמתוכה מבצבץ השטיח שיש להם על החזה, משקפי שמש מזהב וקרחת…

אף פעם לא שמעתי שיש סטראוטיפ של רופאי שיניים… 🤷🏻‍♂️

פורסם

תודה על התגובות :)

לגבי הגג - כפי שכתבו גם לפני, הרכב מסופק במקור עם שני גגות. גג אלומיניום כבד (כ-35 קילו!) שאפילו מוסיף לקשיחות המבנית של הרכב כאשר הוא מורכב והופך את הרכב לקופה לכל דבר (גם נראה מצויין לדעתי). הגג יכול להיות מורכב על הרכב או מאופסן בגראג׳. אני מניח שהנחת העבודה של מרצדס הייתה שמי שיכול להרשות לעצמו את הרכב הזה (נניח, הנסיכה דיאנה שהחזיקה כזה בצבע בורדו), בוודאי יש לו (או לה) מקום באחוזה לגג הקשיח. אני הייתי צריך טובה מחבר...

בנוסף, יש גג בד שמתקפל לתוך הרכב (זה הגג השחור בתמונה).

לגבי הצבע, דווקא אדום ובורדו פחות רציתי (ראיתי רכב אחד אדום, פחות בשבילי, הספיק לי אחד). דווקא החביב עלי היה כסוף או גוון של תכלת מטאלי שראיתי שהיה יפה מאוד, אבל גם הלבן מאוד יפה בעיני, כך שאני מרוצה. האינטיריור אפור כך שהתוצאה הסופית, שוב - timeless. 

בהמשך אוסיף קצת תמונות של הפנים (וגם נתונים שאני חייב לכם :))

• אהבתי 3
  • רעיון טוב! 1

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...