Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7676 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב אתמול החנתי בעיר בירושלים (כיכר החתולות למי שמכיר......)

אני חוזר לאוטו שלי בערך ב-2 בלילה ואני רואה סריטה על הדלת האחורית בצד של הנהג.......

רציתי לדעת מה יותר משתלם לי לעשות להחליף את הדלת ?????(וכמה זה יעלה לי .....)

או לצבוע את הסריטה???..(שאני גם לא יודע כמה זה אמור לעלות.?)

אז מה כדי לי לעשות????..

תודה רבה ! ! !

> [color=#000000]

פורסם

להחליף את הדלת? לא נראה לי הגיוני כל כך מילא היית אומר שהרכב עבר תאונה קשה והדלת נמעכה כלפי פנים.

אם השריטה אינה "עמוקה" התיקון לא יעלה הרבה כסף.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

להחליף את הדלת ממש לא....מדובר בשריטה עמוקה?יעזור אם תצרף תמונה להערכת מחיר של המומחים פה.

עריכה:

אשת החייל הקדימה אותי :)

sani

פורסם

אממ.. למה ישר ללכת לגרוע ביותר?

באיזה רכב מדובר? תעלה תמונה יהיה יותר ברור..

אולי זה לא עמוק ואפשר להשתמש בפוליש.. וקס.. תלוי בחומרה..

בקיצור תעלה תמונה ולכולנו יהיה יותר קל..

שבת שלום

פורסם

איזה אוטו יש לך? אנחנו לא נביאים.

להחליף דלת? יש לך פורד פיאסטה 86 שאתה רץ להחליף (בגלל המחיר הזול של החלקים) ?

אם השריטה לא עמוקה, תעשה פוליש\ווקס על הדלת וזה אמור לפחות לטשטש אותה (רק בצבע רגיל, אל תעשה פולישווקס רגיל בצבע מטאלי).

אם זה באמת גרוע כמו שזה נשמע, תשאל אצל פחח כמה יעלה לך לצבוע את הדלת (ושים לב שהצבע שאחרי, יתאים לשאר האוטו). זה יעלה לך בסביבות ה400 500 שקל (משתלם לך?).

נראה לי פשוט שראית את השריטה, נבהלת וקיבלת שוק קטן. איך נראית השריטה? יש תמונות?

ושוב, באיזה אוטו זה.

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם

האוטו הוא יונדאי גאטס חדשה.....

אני מקווה להעלות תמונה עוד היום.....

לא ניראה לי שזה סריטה עמוקה....

> [color=#000000]

פורסם
האוטו הוא יונדאי גאטס חדשה.....

אני מקווה להעלות תמונה עוד היום.....

לא ניראה לי שזה סריטה עמוקה....

אם אין מדובר בסריטה עמוקה, ניתן לתקנה עצמאית. ישנו אתר של חברה אמריקנית בשם PAINTSCRATCH.COM. שם תוכל הן לקבל הדרכה מושלמת על תיקוני צבע מהסוג שאתה מתייחס אליו והן לרכוש מהם קיט לתיקוני צבע כאמור. כך ע"כפ אני עשיתי ולמרות ידי השמאליות וחוסר מקצועיותי המופגן, הצלחתי לתקן סריטות בצבע מאטלי באופן כמעט מושלם.
פורסם
אם אין מדובר בסריטה עמוקה, ניתן לתקנה עצמאית. ישנו אתר של חברה אמריקנית בשם PAINTSCRATCH.COM. שם תוכל הן לקבל הדרכה מושלמת על תיקוני צבע מהסוג שאתה מתייחס אליו והן לרכוש מהם קיט לתיקוני צבע כאמור. כך ע"כפ אני עשיתי ולמרות ידי השמאליות וחוסר מקצועיותי המופגן, הצלחתי לתקן סריטות בצבע מאטלי באופן כמעט מושלם.

מצטרף לשאלה..

גם לי שרטו את האוטו על השבוע הראשון שקניתי אותו אבל מה שרטו!

את כולו!!

עברו כבר 4 שנים מאז ואני סוחב את המצב, עכשיו ראיתי את השרשור ואת ההודעה שלך

זה באמת עוזר לשריטות בינוניות כאלה?!?

ואיך אני מזמין דרכם את הקיט?

ואיך אני יודע מה הקוד צבע של האוטו שלי?

מדובר בסיאט איביזה אדומה שנת 97 (אם זה עוזר)

פורסם

אביתר מצטרף לשאלה של איך מזהים את קוד הצבע.גם אני מצטרף לשאלה!

נ.ב.איך משתמשים באופציית הציטוט?

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

אני החנתי את האוטו בסופר ודפקו לי אותו, יום אחרי זה הלכתי לפחח לקבל הצעת מחיר... 300 ש"ח...

יומיים אחרי זה לקחתי את אישתי למיסעדה טובה...

היום אחרי שנה פלוס אני כבר לא זוכר איפה היתה הדפיקה...

בקיצור, הזמן מרפא הכל... לדעתי, חבל לתקן... אתה חי במדינת ישראל שבמיזרח התיכון, כאן גונבים דלתות של בגאז וראשי מנוע, אתה באמת חושב שאחרי שתתקן את הדפיקה לא יבוא איזה טמבל עם מברג או איזו פוסטמה עם עגלת קניות וישאירו את חותמם?

אם אין פח חשוף, לדעתי, תשאיר את זה ככה... כשאיתאספו הדפיקות (ובלי עין הראע וכד', יהיו) תעשה צבע...

גילי, שמנסה להיות אופטימי...

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

ראיתי את האופצייה מצד שמאל למטה.הקלקתי.קיבלתי סימולים מוזרים על ההודעה שאני רוצה לצטט.איך אני ממשיך?

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

רושם אחרי הסימולים, ומפרסם את ההודעה.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

• תוכן חדש...