Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ג'ילי EX5 - במחיר תחרותי

פוסטים מומלצים

פורסם

לדעתי, יופי של הצעה ומתחרה חזקה בשוק.
מלבד מערכת המולטימדיה, שאני מניח שלא קריטית לאחוזים גודלים מהלקוחות + חוסר השיקוף במסך שגם לא היה בגיאומטרי C

החבילה כאן בהחלט נאה, רכב גדול מאוד ומאובזר בהחלט טוב במחיר מאוד מאוד תחרותי

כל הרטינות האלה על כן סיני לא סיני זה כבר לא מעניין

• אהבתי 1
  • תגובות 64
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לפני 16 שעות, KipodYam כתב:

משהו שקלטתי - השווי רכב של רכב ליסינג צמוד מדד, מתעדכן בינואר.

זה אומר שעם מדד של כמה אחוזים טובים, מי שיש אצלו רכב ליסינג תפעולי משלם כל שנה עוד.

המחיר של הרכבים עלה וככה שווי מס של רכב מהניילון כמכט זהה לשווי מס של רכב בן 2.5 שנים. אם לא היה עולה, הכדאיות בלהחזיק ליסינג היתה מצטמצמת.

זה פטנט הזוי של ההצמדה למדד אבל בלי שום התחשבות במחיר מחירון.

אכן שווי השימוש של רכב מוצמד אכן מקבל חיזוק כאשר הוא מוצמד למדד ומעודכן בכל תחילת שנה.

כמובן שאין עידכון בשווי עקב אובדן ערך הרכב עם השנים , בעל רכב ליסינג ישלם על הרכב שווי מס בכל תקופת הרכב כצמוד אליו כאילו הוא חדש מהנילון  + מדד...

מחזיק רכב ליסינג כבר 4 שנים ומשלם עליו בשווי הקניה המקורי שלו, במו"מ עם הליסינג לשנה חמישית אבל המחיר שהם מבקשים כשכירות חודשית גבוהה יותר מרכב חדש.

• אהבתי 1
פורסם

בלי קשר לג׳ילי אבל עם קשר לשוק הסיני, ראיתי עכשיו את הפרסומת הזאת לרכב אצלנו:

IMG_0012.thumb.jpeg.5b671ada296cbb11ebf8c9dbfb386423.jpeg

בהתחלה לא הבנתי איך למבו כל כך זול, ואז הבנתי שזה חיקוי. עד רמת הסמל. אני חושב שזה מה שמציק לי ברכבים הסיניים. אין להם זהות. הם כמו מוצרים לבנים. 

• מבאס 1
פורסם
בתאריך 21.5.2025 בשעה 02:36, Stangg כתב:

מדהים אותי לאן הגיעו האנשים. 

מתווכחים אם ניוקו גי אקס זי יותר טובה מאוגודי אר אר אס בתמחורים שעד לפני כמה שנים היה אפשר לרכוש רכבי פרימיום. 

מבחן NCAP המשווה את המוניטין המערבי לזבל הסיני... 

מבחן בטיחות ענק – ממוצע נמוך בדגמי אירופה, הסיניות מצטיינות

נסיתי לשנות את העולם ולא הצלחתי, 

שיניתי את עצמי והשתנה כל העולם.

(ר' ישראל מסלנט)

פורסם (נערך)
פורסם (נערך)
בתאריך 22.5.2025 בשעה 17:41, לב טוב כתב:

מבחן NCAP המשווה את המוניטין המערבי לזבל הסיני... 

מבחן בטיחות ענק – ממוצע נמוך בדגמי אירופה, הסיניות מצטיינות

ענו לך מתחת לתגובה המוזמנת והממומנת הזאת ששלחת. 

דרך אגב, מה אומר יש מצב שיעשו משהו בסגנון במכוניות הסיניות?

https://www.ynet.co.il/digital/technews/article/h1wct00dzlx?utm_source=ynet.co.il&utm_medium=Share&utm_campaign=copy_url

עריכה אחרונה על ידי Stangg
לינק
פורסם
לפני 7 שעות, _DownLoaD_ כתב:

אני רק שאלה,

ממתי 160 אלף שקל לרכב שמיובא מתחת לשנתיים והאמינות, סחירות והמוניטין בארץ היא עדיין ערפל - נחשב מחיר תחרותי?!

כן כי עדיף לקנות טסלה מודל y בעוד 90 אלף ₪ (ב- 250 אלף ₪) בגלל המוניטין שלה.

פורסם (נערך)

והנה, ככה עושים הנדסת תודעה מעודנת

image.thumb.png.4a7dac5d571f2a7228a25fe46b7db2db.png

רכב שהתחיל להמכר בתכלס בתחילת 2022 נחשב כבר ותיק מסתבר. מה יגידו בעלי גולף או קורולה? אלו בכלל מאובנים. 

היו כאלה שטענו שהרכבים החשמליים וביחוד הסינים ינחילו שיטת מכירות המזכירה סמארטפונים- דוחפים חידושים נון סטופ, והדגמים החדשים יהפכו להיות לא רלוונטים כלל. עושה רושם שהם צודקים. 

אבל צריך לטפטף את זה ללקוחות שזה נורמלי, אחרת מי יקנה רכב שאף אחד לא ירצה בתור משומש? 

image.png

עריכה אחרונה על ידי davemustaine87
  • אהבתי 2
פורסם
לפני 8 דקות, davemustaine87 כתב:

והנה, ככה עושים הנדסת תודעה מעודנת

image.thumb.png.4a7dac5d571f2a7228a25fe46b7db2db.png

רכב שהתחיל להמכר בתכלס בתחילת 2022 נחשב כבר ותיק מסתבר. מה יגידו בעלי גולף או קורולה? אלו בכלל מאובנים. 

היו כאלה שטענו שהרכבים החשמליים וביחוד הסינים ינחילו שיטת מכירות המזכירה סמארטפונים- דוחפים חידושים נון סטופ, והדגמים החדשים יהפכו להיות לא רלוונטים כלל. עושה רושם שהם צודקים. 

אבל צריך לטפטף את זה ללקוחות שזה נורמלי, אחרת מי יקנה רכב שאף אחד לא ירצה בתור משומש? 

image.png

לא יודע לגבי העולם אבל בישראל יחסי היבואן(כמה משפחות בודדות יש לציין) ויחסי ה״עיתונאי רכב״ קרובים יותר מאשר יחסי הורים-ילדים ברוב המשפחות 🤣

• אהבתי 2
  • מצחיק 3
פורסם
לפני כשעה, Stangg כתב:

לא יודע לגבי העולם אבל בישראל יחסי היבואן(כמה משפחות בודדות יש לציין) ויחסי ה״עיתונאי רכב״ קרובים יותר מאשר יחסי הורים-ילדים ברוב המשפחות 🤣

הלו הלו, חוץ מתומר הדר!

• אהבתי 3
פורסם
בתאריך 24.5.2025 בשעה 08:37, _DownLoaD_ כתב:

אני רק שאלה,

ממתי 160 אלף שקל לרכב שמיובא מתחת לשנתיים והאמינות, סחירות והמוניטין בארץ היא עדיין ערפל - נחשב מחיר תחרותי?!

כאשר רכבי חשמל סינים מתחילים לזחול לכיוון ה 180-195 נחמד שיש יבואן שמנסה לפחות לתת פייט .

בראיה רחבה יותר אני חושב שיש פה אסטרטגיה נרחבת יותר של היבואן, הם פשוט מכינים את הדרך ליבוא של הקורולה אשר כמובן תתומחר מעל הגיילי הזו, מניח שגירסאת הבסיס תגיע ל 175K , חוק הכלים השלובים של שוק הרכב הישראלי.

לפני 17 שעות, bigzoltar כתב:

כן כי עדיף לקנות טסלה מודל y בעוד 90 אלף ₪ (ב- 250 אלף ₪) בגלל המוניטין שלה.

גירסאת הבסיס של טסלה נמכרת ב 213K , אני מניח שמי ששוקל את הטסלה הנ"ל הגיילי לא נמצאת אצלו אפילו בתודעה , מדובר על קהל שונה לחלוטין.

בניחוש פרוע מרבית המכירות של הדגם הנ"ל יגיעו משווקי הליסינג לפחות עד להגעת הקורולה .

• אהבתי 2
פורסם
לפני 11 שעות, 3n כתב:

הם פשוט מכינים את הדרך ליבוא של הקורולה אשר כמובן תתומחר מעל הגיילי הזו

אתה מתכוון טויוטה קורולה חשמלית לגמרי ולא היברידית?...

לא ידעתי שיצאה בכלל האמת.

בטח תעלה באיזור של טסלה סביבות ה- 200K~.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...