Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ג'ילי EX5 - במחיר תחרותי

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

בטירוף ריבוי המותגים הסיניים ששוטף את ישראל, הג'ילי ex5 תהפוך אולי במהרה ללא רלוונטית, זאת מאחר ו- gac תתחיל למכור עוד כמה חודשים  ליין דגמים חדשים.

https://www.cartube.co.il/חדשות-רכב/gac-חוזרת-לישראל-עם-מבחר-דגמי-aion-hyptec-החשמליים

הדגם המתחרה בג'ילי ex5 הוא ה- aion v, רק שהוא יציע טווח נסיעה של 510 ק"מ לעומת 410 - 430 ק"מ בג'ילי, אחריות מלאה לרכב ולסוללה ל- 8 שנים וגם טעינה מהירה יותר. אני גם מעדיף את העיצוב המרובע שלו.

כמובן הכל בהנחה שהוא יימכר במחיר לדומה לג'ילי ex5.

עריכה אחרונה על ידי bigzoltar
  • תגובות 64
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני לא בטוח שהישראלי הממוצע בנוי לתחלופת דגמים כזו מהירה אשר משאירה את הרכב שלו לאחר שנתיים שלוש כלא רלוונטי וצונח בשוק יד 2...

מי שקנה את האורה \ גאומטרי (במיוחד דגם 360)  והיום גם את האטו 3 מבין שכדי להתקדם הוא נדרש להתפשר ולא מעט על הרכב ...

מדובר בקצב של החלפת טלפונים, רק שהרכב עולה הרבה יותר ואובדן הערך...

פורסם

אף פעם לא הצלחתי להבין למה יש כזאת ירידת ערך מהירה במכוניות חשמליות. הרי כבר הוכח שהסוללות לא מתות כל כך מהר, אז מה הסיפור? ולמה מכוניות בנזין פחות מושפעות מזה?

• מעניין 1
פורסם

חלק מאוד משמעותי מהעניין הוא שהטכנולוגיה החשמלית עדיין לא בשלה לגמרי. סוללות חדשות טובות יותר יוצאות כל הזמן.

כשרכב חדש מגיע עם טווח יותר גדול מרכב בן 5, ועם יכולת טעינה מהירה יותר - הגיוני מאוד שלרכב המשומש תהיה ירידת ערך מואצת.

• אהבתי 1

פורד פיאסטה 1.25 ידנית 2012

פורסם
לפני 12 שעות, bigzoltar כתב:

בטירוף ריבוי המותגים הסיניים ששוטף את ישראל, הג'ילי ex5 תהפוך אולי במהרה ללא רלוונטית, זאת מאחר ו- gac תתחיל למכור עוד כמה חודשים  ליין דגמים חדשים.

https://www.cartube.co.il/חדשות-רכב/gac-חוזרת-לישראל-עם-מבחר-דגמי-aion-hyptec-החשמליים

הדגם המתחרה בג'ילי ex5 הוא ה- aion v, רק שהוא יציע טווח נסיעה של 510 ק"מ לעומת 410 - 430 ק"מ בג'ילי, אחריות מלאה לרכב ולסוללה ל- 8 שנים וגם טעינה מהירה יותר. אני גם מעדיף את העיצוב המרובע שלו.

כמובן הכל בהנחה שהוא יימכר במחיר לדומה לג'ילי ex5.

אני לא בטוח שהGAC מהווה תחלופה,

טעינה מהירה יחסית חלשה, וזכרון לנסיון הקודם לדעתי לא נותנים נקודת פתיחה טובה

מה עוד שאני לא רואה שום יתרון בשאר הפמטרים (הטווח הסביר רק בגרסה הבכירה)

רק אם המחיר יהיה שובר שוק (וכאן לדעתי הם רק יישרו קו עם שאר המחירונים) נראה רמת מחירות סבירה.

פורסם

ל- aiov v מצויין בכתבה שיש רק גירסה אחת בעלת טעינה ציבורית של 180 קוט"ש שזה מהיר מאד יחסית וטווח של 510 ק"מ.

אתה כנראה מתייחס לדגם אחר של gac שמופיע בכתבה.

• אהבתי 1
פורסם

סוללות בטווח מוצהר של 430 ק"מ עושות במקרה הטוב טווח אמיתי של 380ק"מ בנסיעה רגועה ובתנאי מזג אויר טובים.

החלטת לעבור את ה 100ק"מ ואתה במקרה ביום שרב טיפוסי בישראל הטווח צונח לו לרמות של 330-340 ק"מ.

בהנחה שאתה נשמע להנחיות היצרן ולא יורד מ 20% כמינימום סוללה אתה בטווח ראלי של 250 -270 ק"מ.

אני שעושה בממוצע 110 ק"מ ליום ללא בלתמים משמע שכל יומים אני צריך להתחבר לשטקר , מעמיס , מציק ומיותר לטעמי.

עד שלא יהיה פתרון לטווחים ראלים של 400 ק"מ נסיעה שימושית אני אמשיך לעשות שימוש בפלאג אין.

דעתי האישית בלבד.

פורסם

רוב הרכבים מסין מתומחרים 20-30 אלף יותר מהמחיר הראלי !! לכו ותראו עשרות אלפי מכוניות זרוקות בסתם מגרשים בשמש אבק כי אין דורש !! גם המבצעים האלה זה בכאילו !! תפסיקו לרכוש כבר ואז תראו ירידת מחיר אמתית ולא פיקציה בעידוד "כתבי" רכב זה בסה"כ עוד רכב סיני גנרי.

• אהבתי 1
:fadein:
פורסם
לפני 33 דקות, 3n כתב:

אני שעושה בממוצע 110 ק"מ ליום ללא בלתמים משמע שכל יומים אני צריך להתחבר לשטקר , מעמיס , מציק ומיותר לטעמי.

ומשמע גם שאין לך רכב חשמלי, 

מעמיס להתחבר לשקע? למה? עדיף לעצור לתדלק באמצע הדרך? 

מה יותר פשוט מלהטעין את הרכב בסוף הנסיעה? ולא שלהטעין זה איזה פעולה שמצריכה תואר, כולה לחבר שקע, כמו להטעין טלפון / מיקסר וכו'.

לפני 1 דקה, Daniel.K כתב:

רוב הרכבים מסין מתומחרים 20-30 אלף יותר מהמחיר הראלי !! לכו ותראו עשרות אלפי מכוניות זרוקות בסתם מגרשים בשמש אבק כי אין דורש !!

ולכן רוב הסיניות לא נמכרו, 

לא מצליח להבין את היבואנים שמנסים כל יומיים להביא דגם חדש לארץ, קוראים לו "יוקרתי" ומתמחרים במחירים לא שפויים לדגם לא מוכר.

אבל זה גם הסיבה למה הג'ילי וה-ATTO-3 הפכו לרבי מכר. 

הם גם הביאו רשימת אבזור יפה, נוחות סבירה, אחריות מקיפה ונאה, וגם מחיר בגזרת ה-160 ולא מעל 200. 

הכבישים מוכיחים שהם צדקו.

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 1

נסיתי לשנות את העולם ולא הצלחתי, 

שיניתי את עצמי והשתנה כל העולם.

(ר' ישראל מסלנט)

פורסם
לפני שעה, לב טוב כתב:

ומשמע גם שאין לך רכב חשמלי, 

מעמיס להתחבר לשקע? למה? עדיף לעצור לתדלק באמצע הדרך? 

מה יותר פשוט מלהטעין את הרכב בסוף הנסיעה? ולא שלהטעין זה איזה פעולה שמצריכה תואר, כולה לחבר שקע, כמו להטעין טלפון / מיקסר וכו'.

הלוגיסטיקה הזו כאשר יש לעיתים 4 נהגים ברכב אינה אפשרית במיוחד בסופי שבוע .

נמתין לטווחים אשר ישרתו את הצרכים שלי ולא להפך.

• לא הבנתי... 1
פורסם
לפני 30 דקות, 3n כתב:

הלוגיסטיקה הזו כאשר יש לעיתים 4 נהגים ברכב אינה אפשרית במיוחד בסופי שבוע .

נמתין לטווחים אשר ישרתו את הצרכים שלי ולא להפך.

כתבת שאתה עושה 110 ק"מ ליום, 

אם בסופ"ש אתה נוסע יותר או 4 נהגים ברכב - אתה צודק. 

אני כנהג יחיד ו-80 ק"מ יומי, זה מתאים לי בול.

• אהבתי 2

נסיתי לשנות את העולם ולא הצלחתי, 

שיניתי את עצמי והשתנה כל העולם.

(ר' ישראל מסלנט)

פורסם
לפני 9 שעות, garicho כתב:

אף פעם לא הצלחתי להבין למה יש כזאת ירידת ערך מהירה במכוניות חשמליות. הרי כבר הוכח שהסוללות לא מתות כל כך מהר, אז מה הסיפור? ולמה מכוניות בנזין פחות מושפעות מזה?

תהיה בטוח שכל מה שהוגבל ל-400 יחידות הולך לצנוח חזק עוד יותר כמשומשת.

• אהבתי 2
קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
לפני 11 שעות, mh53 כתב:

הושקה בסין גרסה עם טווח מוגדל ובטריה 68. מעניין אם גם יגיע ומה יהיה הפרש המחיר.

https://carnewschina.com/2025/05/25/geely-ex5-adds-610-km-range-variant-revealed-by-regulator/

זה כבר נשמע הרבה יותר טוב, מניח שאת הגירסא הזו יתמחרו ב 180K...

נחיה ונראה.

פורסם

אם אכן יביאו את הגרסאות המוגדלת לארץ, זה יהיה טווח פחות או יותר דומה לגילי גיאומטרי הנוכחית וייתן בוסט ל ex5 שחסר לו עכשיו. לדעתי, הדגם הנוכחי מציג חבילה מנצחת במחיר תחרותי  אבל טווח נוכחי מוגבל שימנע מהרבה רוכשים לשקול את הרכב. אם היבואן יביא את הגירסא המוגדלת של הסוללה ויתמחר בהגינות, יש לו קלף מנצח ביד.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...