Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיאט 500 Pop אוט׳ 1.2 (69 כ״ס) שנת 2017

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום,

אני מחפש רכב שני לטובת ילדי ,  מחירי קאיה ויונדאי ( פיקנטו / i10  )  גבוהים מאוד , אך מחירי פיאט נמוכים בחצי , האם הייתם רוכשים פיאט 500 שנת 2017 עם 92000 אלף ק״מ ( הוחלפה חגורת טימינג וטופל במוסך מורשה ) - מחיר נכון להיום הוא 25000 אלף ש״ח לפי לוי יצחק ( יד 3. ) . הרכב יסע בערך 45 ק״מ ביום . 

האם הרכב אמין? ושווה לרכוש רכב כזה?  במספר אתרים שמספקים חוות דעת מדובר ברכב שאינו אמין . 

תודה

עריכה אחרונה על ידי דני71
פורסם

הרכב עצמו אמין מאוד בכל מרכיביו למעט סיכון מסויים פוטנציאלי בתיבת ההילוכים הרובוטית החד מצמדית. 

עניין של מזל. יש רכבים בוותק כזה שימשיכו ללא כל תקלה זמן רב ויש כאלו שחוו בעיה ותיקון בעבר או צפויים לחוות בעתיד. 

תיתכן תקלה חלקית בעלות 2-3k ועלולה להווצר תקלה חמורה בעלות פי 3. 

מצד שני היות והעלות- תמורה גבוהה מול החלופות עדיין מדובר בסיכון סביר בהחלט. 

• רעיון טוב! 1
פורסם

בהתעלם מעניין האמינות ככל שקראתי התיבה לא נעימה לנהיגה.

נוחות היא גם אמורה להיות בשיקולים שלך.

כמי שמחזיק 500 ידנית תקופה קצרה, אין לי מידע על אמינות אבל גרסת ה 1.2 נחשבת לאמינה. קח בחשבון עלויות טיימינג כל 4 שנים ופלאגים כל 20 אלף ק"מ... לא יודע אם גם בקוראניות זה ככה.

• רעיון טוב! 1
קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם
לפני כשעה, סולל הדרך כתב:

קח בחשבון עלויות טיימינג כל 4 שנים ופלאגים כל 20 אלף ק"מ... לא יודע אם גם בקוראניות זה ככה.

ספר רכב פתוח מולי.

פלגים כל 30 אלף ק"מ.

טיימינג כל 6 שנים/120 אלף ק"מ בתנאי שימוש רגילים, כל 4 שנים/60 אלף ק"מ בתנאי שימוש קשים. 

תאים קשים - איזור מאובק, אקלים קר, שימוש עירוני והפעלה ממושכת בסרק. 

גם קניתי כזאת ידנית לא מזמן, את הרובוטית לא מכיר.

אבל היא עולה חצי מפיקנטו מאותה שנה, השוק חלש ואם אתה חוסך בקניה 25 אלף שקל אולי אפשר להמר. קח בחשבון שזה 4 מקומות לא 5, אין אפשרות לנוסע שלישי בספסל האחורי. ובכלל המקום שם די מצומצם. 

• רעיון טוב! 1

פורסם

מעניין... אצלי בהיסטוריית הטיפולים החליפו כל 4 שנים ו 20 אלף ק"מ. מעניין למה?

זה נותן לי עכשיו שנתיים שקט...

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

תודה רבה על היעוץ עזרתם לי מאוד אשמח לעוד חוות דעת אם יהיו. הייתי קונה קאיה אך לא נראה לי הגיוני המחיר פי 2 . בהתחלה בדקתי גם רנו Clio אך בכל שיחה עם המוכר מזכיר לי כי החליף גיר לא מזמן. 

פורסם (נערך)

יש לנו פיאט 500 1.2 אוטומטית בת 10 שנים, אצלנו 9.5 שנים, מטופלת לפי הספר ולא נסעה הרבה אך עד עתה, טפו טפו, אפס תקלות, אפילו צינורות מים או משאבת מים לא הוחלפו ב-10 שנים. רכב חסכוני, יציב וקל לתמרון, אשתי לא מוכנה לוותר עליו...

נכון הוא שהגיר הרובוטי שלה איננו מהמעודנים שיש אבל לפחות אני לא מכיר שום גיר רובוטי חד מצמדי אחר שהוא נעים ממנו, אפילו הפיקנטו/I10 החדשות לא נהנות מגיר מוצלח יותר.

עריכה אחרונה על ידי spidrman
איות

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם

הקליאו האוטומטית עם מנוע בעייתי ותיבה לא שיא האמינות.

אם רובוטי, הייתי בודק גם סיטרואן ופיגו הקטנות או מיצובישי ספייס סטאר, הספייס תהיה רועשת יותר אך זריזה יותר, הגיר רציף הרבה יותר נעים, ובטיחותית יותר.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
לפני 11 שעות, דני71 כתב:

תודה רבה על היעוץ עזרתם לי מאוד אשמח לעוד חוות דעת אם יהיו. הייתי קונה קאיה אך לא נראה לי הגיוני המחיר פי 2 . בהתחלה בדקתי גם רנו Clio אך בכל שיחה עם המוכר מזכיר לי כי החליף גיר לא מזמן. 

קליאו דןר 4  עם מנוע 1.2 ליטר טורבו וגיר רובוטי זה רכב רקוב 

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם
לפני 15 שעות, Oren_Barazani כתב:

הקליאו דור 4 עם המנוע 1.2 זה הpuretech של קונצרן סטלנטיס?

לא. הם מעדיפים לייצר את המנוע המזובל שלהם בעצמם ולא במסגרת סטלנטיס...

המנוע 1.2 טורבו של דור 4 של הקליאו גרוע בזכות עצמו

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...