Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני חושב שזה מתחיל באנוכיות תהומית ובעליתיזם של "נסיך של אמא" 

ילד שגודל מיומו הראשון באמונה שהוא הכי יפה בעולם, הכי טוב בעולם וכך הלאה הכי בעולם. 

מביט במראה ורואה נסיך - מביט מחוץ לחלון ורואה נתינים. 

ואז אתה מקבל מדינה של כאלו - מפה לשם, זאת התוצאה. 

זה מתחיל בבית.

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 3

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תגובות 682
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לפני 44 דקות, falou כתב:

מה שצריך זה לטפל ברמאים שקיבלו תו במרמה, ואז, שיהיו פחות 70% תווי נכה, גם אלו שמנצלים לרעה יפחתו בהרבה. 

להתחיל לעבור תו תו ולבדוק מחדש מי קיבל במרמה זה פרוייקט של כמה שנים טובות... 

להוציא את המיץ לרמאים - הרבה יותר קל. 

יתכן אכן שלנכים יהיה עכשיו נאחס לאיזה חצי שנה, אבל אח"כ כשהחניות שמוקצות עבורם יהיו פנויות הם רק יברכו על זה. 

(וגם אנחנו, כשנוכל ללכת על המדרכות בלי לחשוש שעוד רגע רכב מטפס עליו כי אין לו לנהג כוח ללכת 10 מטר עד למכולת)

נסיתי לשנות את העולם ולא הצלחתי, 

שיניתי את עצמי והשתנה כל העולם.

(ר' ישראל מסלנט)

פורסם
לפני 3 שעות, גור אדם כתב:

דוגמא - ילד נכה, שהתג אמור להיות אצלו. אבא לוקח אותו לטיפול בבית חולים, בינתיים מחנה בחניית נכים אבל האמא צריכה לאסוף אותו מבית החולים - איפה יהיה התג?

ככל הידוע לי - הורים לילד נכה מקבלים 2 תגים

פורסם
לפני 27 דקות, לב טוב כתב:

להתחיל לעבור תו תו ולבדוק מחדש מי קיבל במרמה זה פרוייקט של כמה שנים טובות... 

להוציא את המיץ לרמאים - הרבה יותר קל. 

יתכן אכן שלנכים יהיה עכשיו נאחס לאיזה חצי שנה, אבל אח"כ כשהחניות שמוקצות עבורם יהיו פנויות הם רק יברכו על זה. 

(וגם אנחנו, כשנוכל ללכת על המדרכות בלי לחשוש שעוד רגע רכב מטפס עליו כי אין לו לנהג כוח ללכת 10 מטר עד למכולת)

לא כל התגים שניתנים הם לצמיתות - בחידוש הבא צריך להערים קשיים. 

• אהבתי 1

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
לפני 49 דקות, lanosforce כתב:

בחידוש הבא צריך להערים קשיים.

הבעייה שחלק גדול מאלה שמוציאים תג שלא בצדק, משלמים על השירות הזה,

ולאור ריבוי רכבי היוקרה שמצויידים בתג נכה כאילו זה חלק מהאיבזור של הרכב,

כסף לא חסר להם, והם ישלמו למי שצריך כמה שצריך כדי שיתמודד במקומם עם הקשיים האלה,

ומי שיסבול יהיו דווקא אותם נכים אמיתיים, שאין להם גב כלכלי או כוחות נפשיים להתמודד עם עוד צרה.

• מבאס 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם

אז בהם לא תצליח לטפל - עדיין תקטין את הבעיה משמעותית. 

הבעיה האמיתית היא בעיית חינוך ותרבות. ענישה ואכיפה, משילות. 

Pioneer TS-X150

פורסם
לפני 7 שעות, גור אדם כתב:

ממש לא מצבים דמיוניים. 

כנראה לא יצא לך לטפל בהורים נכים או ילד נכה. לצערי, בשנה האחרונה כן חוויתי מצבים כאלה. 

אני לא אומר שאין פתרון. אבל הפתרון הוא לא בכרטיס הנכה הזה, שהוא גם קל מאד להעתקה.

אז השארת ילד נכה לבד בביה"ח?

God decides how long your life will be,you decide how wide it will be

פורסם
לפני 5 שעות, chezik כתב:

ככל הידוע לי - הורים לילד נכה מקבלים 2 תגים

אף אחד לא מקבל 2 תגים חוקית!

פורסם
לפני 8 שעות, גור אדם כתב:

זה בעייתי - כיוון שלפעמים אתה יכול רק לאסוף את הנכה. ואז התג נמצא אצל הנכה שבדיוק בטיפול אצל הרופא, ואתה שבאת לאסוף אותו לא יכול לחנות בלי לקבל קנס.

דוגמא - ילד נכה, שהתג אמור להיות אצלו. אבא לוקח אותו לטיפול בבית חולים, בינתיים מחנה בחניית נכים אבל האמא צריכה לאסוף אותו מבית החולים - איפה יהיה התג?

תשמע יש כל מיני מצבים מומצאים כאלה שההיתכנות שלהם הוא 1:10000 אז יוצא שבינתיים כל העולם ואחותו חוגגים על החניות נכים בשביל שאולי פעם מישהו באמת יצטרך את השימוש בשני תווים - וגם אז זה לא יעזור לו כי כל החניות תפוסות. 

קראתי איפשהו שיש תוכנית להתחיל להשתמש באפליקציה שבה הנכה יוכל להפעיל חנייה לרכב ספציפי (סוג של פנגו לתו נכה אם תרצו) ובזמן הזה הרכב השני לא יוכל להשתמש בהטבת הנכה שלו. 

שזה נחמד בתיאוריה ואם יהיה אפשר להפעיל אותו גם רק על בסיס מיקום GPS של הטלפון של הנכה אז בכלל זה יצמצם את הניצול.

הבעיה שיש אוכלוסיה מאוד גדולה שלא משתמשת בטלפונים חכמים ואז יצטרכו למצוא איזה מסלול עוקף - ודרך המסלול הזה יחגגו כולם.

פורסם

אין שום בעיה לעשות משהו כזה למספרים כשרים

יש היום מערכות מורכבות בהרבה שעובדות עם קבלת נתונים בשיחה טלפונית 

• אהבתי 2
פורסם
לפני 43 דקות, gpro כתב:

אף אחד לא מקבל 2 תגים חוקית!

לא הבנתי.

אני יודע שעל נכה אחד, רושמים שני רכבים ומקבלים שני תגים (מניח שהנכה עצמו מקבל את התגים), כי חייבים תג ברכב כשחונים, לא?

אז מקבלים רק תג אחד?? וכל מי שיש לו יותר מתג אחד, טען שנאבד לו? אז למה התג הקודם לא מבוטל, לפחות במערכת?  אין מספר סידורי על התג??

זה כמו שאני אוציא עוד דרכון כי נגנב לי. אבל המדינה לא מבטלת את הדרכון הישן.

ועוד החוכמה שזה קצת יהיה מעצבן להעביר את הצימוד מרכב אחד לשני, כמו דרישה לעבוד דרך הזיהוי הלאומי או משהו מעצבן אחר.

ומי שכתב פה שמישהו אחד שם את הנכה ואחר אוסף אותו - אז הוא יכול לחנות בתשלום וכו וכו. פתרון קל זה להפוך את כל החניות הנכים עם המרווח באמצע לחניות לרכב מעלון בלבד. ממה שאני רואה, 90% מהתו נכה ללא מוגבלות גופנית משמעותית חיצונית ואני נדיב עם ה90%.

פורסם

אתה מקבל תג אחד ומצמיד אליו שני רכבים.

הרכב האישי של בעל התג

הרכב האישי של המלווה של בעל התג.

התג צריך להיות ברכב שבו נעשה השימוש בזמן השימוש או ברשות בעל התג.

מעבר לזה רכב אחד זכאי להטבת עלות הרישוי.

Pioneer TS-X150

פורסם
לפני שעתיים, fatboy1340 כתב:

אז השארת ילד נכה לבד בביה"ח?

יכול להשאר לבד בחוג עד שאוספים אותו למשל. או שהורה א' לוקח לבית הספר והורה ה' מחזיר. לא חסר.

פורסם

יש גם הנחה משמעותית באגרה לרשיון רכב. ולפחות בעירי פטור מחנייה בכחול לבן.

שאלה טכנית- האם אפשר לעקוב אחרי האנשים שהגישו את הבקשות? לראות שמכתובת אחת (IP) הוגשו מאות בקשות?

פורסם (נערך)
לפני שעה, KipodYam כתב:

פתרון קל זה להפוך את כל החניות הנכים עם המרווח באמצע לחניות לרכב מעלון בלבד. ממה שאני רואה, 90% מהתו נכה ללא מוגבלות גופנית משמעותית חיצונית ואני נדיב עם ה90%.

מחילה, אבל אם לעשות צעד בנושא  - הייתי קודם כל שולל את חניות הנכים מבעלי כסאות הגלגלים.

רכב נכה הם צריכים - זה וודאי.

הטבות בחניה גם, בוודאי. הם חייבים רכב.

אבל חניית נכה? מה פתאום. מי שנע בכסא גלגלים לא צריך חניה קרובה. ככה פשוט. הגלגלים שלו הרי לא נכים.

לחניה הזו זקוקים דווקא אותם נכים שמתקשים בהליכה, אבל לא יושבים על כסא גלגלים ממונע/לא.

נקודה למחשבה.

נ.ב. זה בסדר, אני יודע שזה לא יקרה לעולם. כי אם יש משהו שהוא עבירה גדולה בישראל - זה לחשוב.

עריכה אחרונה על ידי בודק עובדות
  • מעניין 1

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...