Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טיפול בתקלת EGR

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום ,

יש לי רכב Ford s max מנוע בנזין 2.3 והייתה.לי תקלה ב EGR ( הצלחתי לאבחן את זה לפי פרמטרים ב obd פשוט שהזמנתי מאלי אקספרס ) בפועל גילו במוסך שהבוכנה באמת הייתה תקועה כתוצאה מפיח.

החלטתי להזמין EGR מחו"ל לא של מותג מוכר אבל שמתי לב שהנתונים שלו לא היו טובים כמו של הקודם.

עשיתי טיפול לרכב בתוסף BG K44 ולאחר שבועיים ראיתי שוב שהפרמטרים ירדו ל 0 כמו של השסתום הקודם, הסחיבה של הרכב נהייתה כבשה יותר כמו כן תצרוכת.דלק עלתה ( עברה כמעט שנה מאז החלפתי את ה EGR ) .

- מישהו מכיר מוסך טוב לאבחון מקצועי של התקלה ?

- האם יכול להיות שאחת הסעפות גם מלאה פיח מה גורם לשני EGR להפסיק לתפקד תוך שנה ?

- האם זה שלא קניתי EGR מקורי יכול להשפיע?

אשמח להכוונה בנושא..

פורסם

אני לא מכיר את הרכב הספציפי, אבל במידה ושמרת את המקורי, הייתי מנסה קודם לנקות אותו היטב, יש לא מעט סרטונים ביוטיוב שמראים את הדרך. לרוב לא מדובר ברכיב חכם במיוחד וניקוי יסודי ובדיקת הקפיץ מתקן את הבעיה. 

אם לא שמרת את המקורי, הייתי רוכש חליפי איכותי או מקורי עצמאית ומחליף שוב כי, החלפה שלו במוסך בארץ עולה לא מעט. זה כמובן שהבעיה היא מהegr ולא ממקור אחר. 

פורסם
לפני 46 דקות, אריה שאג כתב:

גם סעפת יניקה מתמלאת בלכלוך וכדאי לנקות אותה גם.

תבדוק גם את הקולר של ה egr .

יש קולר ברכבי בנזין ?

מכיר מוסך טוב שמתעסק עם הדברים האלה באיזור מרכז/שרון ? 

פורסם
לפני 5 שעות, ronrobin כתב:

אל תקנה egr   מאלי אקספרס , הדרך היחידה להשתמש בהם  היא לשים פלטה שתחסום את מעבר 

הגזים  לשסתום .

רעיון גרוע ולא תקין.

לפני 4 שעות, OZ_M כתב:

יש קולר ברכבי בנזין ?

מכיר מוסך טוב שמתעסק עם הדברים האלה באיזור מרכז/שרון ? 

בפריוס יש.

ולדעתי בכל רכב יהיה כדי לקרר את הגזים ולהחזיר לי יקרה

לא מכיר

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...