Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 835 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המתזים הקטנים של השמשה הקדמית בקושי מוציאים טיפה חומר, מתישהו זה נסתם

יש אפשרות לפתוח את זה מבלי ללכת למוסך?

סקודה פאביה סטיישן 2013 1.2 T 

"להפסיק לעשן זה הדבר הכי קל בעולם. מי כמוני יודע. עשיתי את זה אלף פעם." מארק טווין

פורסם

אם אתה יכול לפרק אותם, תשרה במים חמים עם מלח לימון, ונקה בעדינות עם סיכה.

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם (נערך)

בעבר היה קורה לי ברכבים בהם המתזים על מכסה המנוע. הייתי משיג מחט דקה של מזרק (קרויה ״מחט אינסולין״) ודוקר את החרירים, הבעיה נפתרה לשנה - שנתיים.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

סליחה אחים שאני לא יכול לענות מה התשובה כי לא הספקתי לבדוק.

אשכרה הרכב שבק חיים באמצע מלכי ישראל... הלך הגיר (ידני) הלך המגדש TSI ועוד כמה בעיות... טוב הוא כבר מספיק זקן 10 שנים הוא חי בשלווה. את הטורבו אני אחליף אצל אחד ערבי (נא לא להתעצבן) ב2.5 משומש במקום כאן ב5 חדש

"פאביה - צעצוע" אמר החכם ולא יסף.

• מבאס 2

סקודה פאביה סטיישן 2013 1.2 T 

"להפסיק לעשן זה הדבר הכי קל בעולם. מי כמוני יודע. עשיתי את זה אלף פעם." מארק טווין

• תוכן חדש...