Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
לפני 3 שעות, מחכה כתב:

תגיד, נתנאל, איפה אתה מוצא כל פעם כאלה "רכבים מעניינים"?

מפתיע כל פעם מחדש!

טוב, אפשר לומר שאני עושה הליכות בעיר שאני גר ומחוצה לה מידי שבוע, ולפעמים אני הולך בכמעט אותו הדרך מפעם לפעם

וזה באמת תלוי באיזה מצבים ומקומות אני מוצא את הרכבים המעניינים האלו, בעיקר לעיתים קרובות

ומרוב התמונות שאני מצלם, אני גם מחליט מה לשתף בשרשור או לא (אלה שאני לא משתף הם בדרך כלל כמעט או יותר ממחצית מהרכבים שצילמתי באותו יום שאני מפרסם)

עריכה אחרונה על ידי נתנאל - Net
  • אהבתי 2

הערה לעצמי:

תמיד להעלות רק מכוניות נדירות, אספנות, רכבי ספורט וחד פעמיים לשרשור תצפיות הרכבים המעניינים.

פורסם
לפני כשעה, pasat04 כתב:

קונטרה ל- @עוזי ל

היום כבר עומד שם רכב אחר.

בעל המלון הוא אספן רכבים...

ידוע, כל פעם שאני באזור אני קופץ לראות אם יש משהו החנייה.

זה לא הופך את הרכב ללא מעניין

פורסם
לפני 15 שעות, נתנאל - Net כתב:

אלפא רומיאו 90

חנתה בשבוע שעבר ברחוב מקביל אלי ולא היה לי את הטלפון לצלם 🥺

אם אני לא טועה זו פיאט 131/132 בבגדי אלפא רומאו.

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם
לפני 18 דקות, zaf כתב:

אם אני לא טועה זו פיאט 131/132 בבגדי אלפא רומאו.

אתה טועה. ה90 עדיין מבוססת על האלפטה.

המחליפה, ה164, בנויה על ריצפה משותפת עם הפיאט כרומה, לנצ'יה תמה וסאאב 9000.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם

מודה ועוזב ירוחם (או דימונה) 😄

לפני 16 שעות, נתנאל - Net כתב:

פורד מוסטנג LX קבריולט

זו מה שקרוי fox body?

• אהבתי 1

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם
לפני 23 שעות, נתנאל - Net כתב:

טויוטה פריוס C

20260219_163704.thumb.png.affa26d8a9ed449f2157f45d2adb9d4d.png20260219_163653.thumb.png.7ce6e2a1299e46555ee1b9e2f964075b.png

אני די חייב להודות שהפריוס C דווקא הפתיעה אותי, כי אף פעם לא יצא לי לראות אחת לפני כן, וגם חיפוש בזק ברכבי ישראל אומר שיש רק עשרות כאלה בארץ שעדיין על הכביש...

הגיעו בייבוא מקביל של אלבר.

בשנים האחרונות יש ייבוא מאסיבי של פריוס דור 2 ופריוס c משומשות למדינות עולם שלישי.

• מעניין 1
קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...