Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• אחראי פורום
פורסם
לפני כשעה, פשטות כתב:

דובצע, חשבתי שאתה בא מבית שומר שבת.

אז למה לא סימנת 👎 לכל ההודעות שפורסמו בשבת?

תגובות כאלה לא מתקבלות פה.

• אהבתי 1

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם
לפני שעתיים, פשטות כתב:

דובצע, חשבתי שאתה בא מבית שומר שבת.

היזכרת לי שהייתי שליח בפיצה בגל 20 בערך והיה שם משגיח רבנות שהיה בא לכמה דקות להפריש חלה וכאלה 

ויום אחד הוא נפל עלי כמה שאני ישרף בגהנום שטיפה שלקח לי איזה יומיים להיתאושש ממנה ואחרי שראה מה עשה לי ביקש סליחה-אמרתי לו אתה שוטף אותי בזמן שאתה פה המשגיח האחראי ואני זה שמנסה לעדכן אותך שבזמן שאתה לא פה הערבים פותחים בצק חדש בלי הפרשה וכולי

אגב גם לך לא מאוחר לבקש סליחה אבל הטענות שלך נובעות מבורות והצורה שאמרת בציבורי ולא בפרטי נובעת מבורות וכניראה זה שאתה נימצא פה באינטרנט בתור חרדי דומה לאוטו נהג שנוסע נגד כיוון התנועה ואומר לאישתו לא נורמלים כולם נוסעים היום נגד כיוון התנועה

הביקורת שלי מתוך חברות ולא משהו אחר

ואם קראת הודעות שלי מעולם לא אמרתי שאני שומר שבת

• אהבתי 7
פורסם
לפני 18 שעות, Lt. Dan כתב:

IMG_3098.thumb.jpeg.2f37f300e29d3a212110603c6f24b78f.jpeg

נראה כמו הגרסה הספרדית שיוצרה עד 91' ועדיין די פופולרית שם בעיירות הספר. נחמד לפגוש כזאת בישראל, ולא אצל איזה אינסטלטור שמחזיק אותה בקושי בחיים כמו כמה מהמסחריות שעלו פה.

פורסם

אני לא חושב שיצא לי לראות ניסאן מוראנו לפני כן, אז אני מניח שהייתה לי למצוא אחת היום...

image_2025-12-28_182256356.thumb.png.fcdbed09e9e75a9d3815f6b2e36c75db.pngimage_2025-12-28_182214169.thumb.png.f602b780024459c0df716033ce879b05.png

(זה דור 2, אגב)

• אהבתי 2

הערה לעצמי:

תמיד להעלות רק מכוניות נדירות, אספנות, רכבי ספורט וחד פעמיים לשרשור תצפיות הרכבים המעניינים.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...