Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיוט דירות הגן

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1048 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תראה, גם אני ערכתי בגינה שלי מסיבות רווקים לבנים שלי. אז זה קרה פעמיים ב-10 שנים והשכנים לא רק שלא כעסו, אלא גם סייעו. אז השאלה היא האם האירוע המצולם הוא חד פעמי או שגרה שבועית.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 12 דקות, sperial כתב:

תראה, גם אני ערכתי בגינה שלי מסיבות רווקים לבנים שלי. אז זה קרה פעמיים ב-10 שנים והשכנים לא רק שלא כעסו, אלא גם סייעו. אז השאלה היא האם האירוע המצולם הוא חד פעמי או שגרה שבועית.

קורה אחת לכמה שבועות ספציפית בוילה הזו ויש עוד אחת בצד השני של הבניין שגם אוהבים לארח ככה לצערי

פורסם
לפני 26 דקות, Amired כתב:

זה לא עניין של דירת גן זה עניין של התחשבות בסיסית. מצרף סרטון ממש מעכשיו, שכונת בניינים/וילות. סיוט. וזה קורה די הרבה

שמע, זו אחת הסיבות שאנשים קונים בית פרטי. כדי שיוכלו לארח ולחגוג מדי פעם. מניח שזה לא קורה בתדירות גבוהה מדי. בדירת גן לעומת זאת, בעיקר אם זו משפחה עם ילדים, אתה לא יכול למנוע מהם להיות בחוץ ולעשות מה שילדים עושים (בשעות מקובלות כמובן). ואז זה קורה כל יום, ואז זה מטרד לכל מי שגר מעליהם, ואז אנחנו כבר לא מדברים כמו בבית פרטי על שכן אחד או שניים, אלא על מספר דו ספרתי של שכנים שסובלים. כאמור - על בסיס יומי. מאוד לא כיף

-----------------------------

לא אפוי, לא כפוי, לא צפוי, לא רפוי ולא שפוי 

פורסם (נערך)
לפני 3 דקות, Yellow Engine כתב:

שמע, זו אחת הסיבות שאנשים קונים בית פרטי. כדי שיוכלו לארח ולחגוג מדי פעם. מניח שזה לא קורה בתדירות גבוהה מדי. בדירת גן לעומת זאת, בעיקר אם זו משפחה עם ילדים, אתה לא יכול למנוע מהם להיות בחוץ ולעשות מה שילדים עושים (בשעות מקובלות כמובן). ואז זה קורה כל יום, ואז זה מטרד לכל מי שגר מעליהם, ואז אנחנו כבר לא מדברים כמו בבית פרטי על שכן אחד או שניים, אלא על מספר דו ספרתי של שכנים שסובלים. כאמור - על בסיס יומי. מאוד לא כיף

זה בית פרטי שמוקף בהמון בניינים גבוהים, אלפי אנשים סובלים מזה כרגע.

אפשר לארח ולחגוג גם בלי מערכת הגברה של אולם אירועים (וזה מה שיש כאן), אנחנו לא באיזור תעשייה. יש פה המון בניינים מסביב...

עריכה אחרונה על ידי Amired
  • אהבתי 1
פורסם

הספירה לאחור עומדת על 33 דקות, או שהחבר'ה האלה מקושרים נכון?

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 1 דקה, sperial כתב:

הספירה לאחור עומדת על 33 דקות, או שהחבר'ה האלה מקושרים נכון?

זה אף פעם לא נגמר ב23:00, המוקד לא תמיד עונה/מטפל ולמשטרה לוקח די הרבה זמן להגיע. לא יודע אם בכוונה או במקרה

פורסם
לפני 6 דקות, Amired כתב:

זה בית פרטי שמוקף בהמון בניינים גבוהים, אלפי אנשים סובלים מזה כרגע.

אפשר לארח ולחגוג גם בלי מערכת הגברה של אולם אירועים (וזה מה שיש כאן), אנחנו לא באיזור תעשייה. יש פה המון בניינים מסביב...

כמובן, אינני מצדיק בכל מצב. כל עוד אתה לא על אי בודד או באחוזה של דונמים - רצוי שתתחשב בסביבה ובשכנים

-----------------------------

לא אפוי, לא כפוי, לא צפוי, לא רפוי ולא שפוי 

פורסם

זה מעלה נשכחות, על השכנים הנחמדים שהיו מדי שבוע שבועיים מעלים לאוויר זיקוקים לכיף שלהם (גם עם כל הפוסט טראומה שלי, לא כל כך רציתי להתעמת או להלשין למשטרה - לא שהיה לי על מה גם כך) אבל אחרי סבב קצר מול עזה (עם טילים שהגיעו לעיר שבה אני גר), הם די הפסיקו, עכשיו זה קורה לעיתים רחוקות יותר, בערך פעם בחודש וגם זה נהיה נדיר יותר.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

אז כל מי שהגיב כאן יעדיף פנטהאוז?

אשתי תמיד עפה על פנטהאוזים, אני מגיל קטן גר בדירת גן, לא מבין איך אפשר להשוות. שונא לחכות למעלית ולהיות תלוי בשכנים הזוים שעושים פטרולים כל הזמן בבניין, רק על זה אני מעדיף דירת גן.

אכן הבונוס שאין מעלייך שכנים קורץ, אבל אני עדיין מעדיף גן. 

דרך אגב, באזור בו אני מתגורר יש קבלן שמקים בניין של 6 קומות, דירת גן 3.25 בערך ופנטהאוז 3.1, יש מקום (נורמאלי) במדינה שבו אפשר להשיג בית פרטי במחירים האלה? 

פורסם

בנושא הזה ועקב הבחירות הקרובות לעיריות\מועצות

אמרתי לאישתי שאם הייתי מתמודד לבחירות אחד החוקי עזר עירוניים שהייתי מעביר זה שאסור לשמוע מוזיקה בווליום גבוה בכל שעות היממה (מחריג ימים בודדים כמו יום עצמאות, פורים ועוד מס' ימים בודדים עד שעה 23:00 

למה בשעה 19 זה סביר? ו 15 זה בסדר? ו11 זה נורמלי?

לא חושב שהיו לי מצביעים אבל בכל זאת...

• רעיון טוב! 1
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

הבעיה זה עבודות ושיפוצים.

אתה לא יכול למנוע למרות שזה מאד מרעיש.

לדעתי צריך פשוט לצייד כל פקח במד דציבלים, לתת קנסות לפי "מדרגות" רעש ולהחריג מזה עבודות  בניין בשעות מסויימות, נניח 6 בבוקר עד 6 בערב.

מי שרוצה לעשות חאפלה עם מערכת הגברה שיסגור עם מסעדה או אולם.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 20 דקות, MZN כתב:

אז כל מי שהגיב כאן יעדיף פנטהאוז?

אשתי תמיד עפה על פנטהאוזים, אני מגיל קטן גר בדירת גן, לא מבין איך אפשר להשוות. שונא לחכות למעלית ולהיות תלוי בשכנים הזוים שעושים פטרולים כל הזמן בבניין, רק על זה אני מעדיף דירת גן.

אכן הבונוס שאין מעלייך שכנים קורץ, אבל אני עדיין מעדיף גן. 

דרך אגב, באזור בו אני מתגורר יש קבלן שמקים בניין של 6 קומות, דירת גן 3.25 בערך ופנטהאוז 3.1, יש מקום (נורמאלי) במדינה שבו אפשר להשיג בית פרטי במחירים האלה? 

חש משמעית מעדיף פנטהאוס על דירת גן.

מעבר לזבל היתרונות הם אויר ומרחב.

ו 3.1 לפנטהאוס זה זול יחסית.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

אולי עוד איזה עשור כשהמצב יהיה בלתי נסבל, כי אנשים קונים רמקולים מטורפים והולכים איתם לכל מקום כאילו הם לבד בעולם, מישהו יעשה איזה חוק השקט.. הרוב המוחלט יהיה בעד. אין סיבה שיהיה מוזיקה במרחב ציבורי, אם המוזיקה שלך חורגת מהחלונות בבית \ אוטו ישר קנס. אבל מעדיפים בישראל לתת למצב להיות בלתי נסבל כמה שנים טובות ורק אז לעשות משהו אולי. 

היה לי שכן כזה, אני גר בבית פרטי שפוצל ל3 יחידות, כולם סבירים ופתאום הגיע שכן אחד עם מערכת הגברה שהרעיד את כל המקום, למזלי בעל הבית העיף אותו אחרי כמה חודשים בודדים. הבנאדם היה חייב מוזיקה שעות ברמה שכולם שומעים בסביבה. לא עשה את זה אחרי 11 בלילה, אבל למה גם בשאר היום אני צריך לסבול את זה? 

וכמו שאמרתי הפתרון היחיד הוא לעבור למדינה עם אנשים שהם לא קופי אדם + שאפשרי לקנות בה בית עם שטח מסביב כדי להוריד ל0 את הסיכוי שישראלי יגור צמוד אליך.

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

פורסם (נערך)
לפני 17 שעות, oryo כתב:

אין קשר לדירה / בית, יש קשר לחינוך ואמפתיה.

צודק לגמרי.

לפני כמה שנים פנתה אלי אישה מבוגרת וביקשה הצעת מחיר לפירוק של סככת חנייה.

באתי לראות ומצאתי סככה די חדשה.

מסתבר שהיא הזמינה את הסככה לרכב שלה (חנייה פרטית בבית משותף)

בגלל שהשכנים מלמעלה היו משליכים זבל (קליפות של גרעינים ופירות, סיגריות, ניירות ומה לא).

אותם שכנים נבלות התלוננו בעירייה על הסככה, והיא קיבלה צו הריסה.

ומאז ועד היום הם ממשיכים להשליך זבל כאוות נפשם לחנייה שלה ובכלל לחצר הבניין

ולועגים לה כשהיא מתלוננת על כך.

עריכה אחרונה על ידי BoazB11
  • מבאס 3
  • תוכן חדש...