Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיוט דירות הגן

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1047 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

גרתי בקומה 1 מעל דירת גן,

נפלתי על ערסים נובורישים, שהיו מעשנים חופשי בגינה, מסיבות על ימין ועל שמאל. בגישה לעולם הרכב, אז גם חנו על המדרכה בחופשיות רבה.

עזבתי לקומה 4. שקט מוחלט.

היום בית פרטי,  יש שכנים שמעשנים, יש מסיבות. אבל יש התחשבות. בכל הרחוב מודיעים לפני מסיבה.

בקיצור, תלוי על מי אתה נופל.

Peugeot  5008 2023 

פורסם
בתאריך 20.8.2023 בשעה 10:00, bobi כתב:

זה סיוט, מי שרוכש דירת גן חושב שהוא קנה דירה מבודדת עם גינה במושב, אבל בעצם 3 מטרים מעליו יש חדרי שינה וסלון של דיירים אחרים וכל הרעש שהוא עושה בגינה נמצא ישירות גם אצלם בבית.

תופעה שהתעצמה עם העליה בפופולריות של בריכות שחיה גדולות וזולות שניתן להרכיב לבד ושבה בעלי דירות הגן פותחים קאנטרי קלאב מתחת לדירות של דיירים אחרים.

ואילו מהצד השני הדיירים מעל דירת הגן מצידם נוקמים בדייר שממרר את חייהם ונוהגים להשליך פסולת אל הגינה של דירת הגן ועד ריקון של פחי מים עם כל מיני נוזלים שונים ומשונים בכל מיני צבעים, מרקמים וריחות על החוגגים בגינה בדירות הגן. גם שמעתי על מקרה (שאין לי דרך לאשר אם הוא נכון) שבו מישהו השליך לבנים מאחת הקומות הגבוהות בבניין על ילדים שעשו מסיבה בדירת גן שמתחתיו, במזל לא נפגע אף ילד. 

במקרה שלנו, כשחיפשנו דירה פסלנו מראש דירות גן ודירות שנצאות מעל לדירות גן.

מדוע ממשיכים לאשר את המפגע הזה, גרידיות נטו של קבלנים?

מדובר בדירה באיצטדיון

פורסם

בשנת 88 עברנו לשכונת בתים פרטיים חדשה בהרצליה.

אל כל הבתים שמסביבנו נכנסו דיירים חדשים, ורובם עשו מסיבת חנוכת בית .

זכור לי שכנים שעוברים דלת  דלת (אז עוד לא היה וואצפ 😀) ומבקשים מראש סליחה על "הרעש שיהיה היום בערב".

והסובלנות לזה הייתה גבוהה, כי אתמול אני הרעשתי ומחר אתה, עצם זה שבאת והתנצלת זה מספיק, וזה גם היה אירוע חד פעמי, ולא כל שבועיים.

וזה העניין. לא דירת גן או פרטי או דופלקס או השד יודע מה.

אנשים מתורבתים גרים גם בפחונים, ופראי אדם גרים בפנטהאוזים ב"שכונה איכותית חדשה". 

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 1

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם
לפני שעתיים, laviil כתב:

אבל יש התחשבות. בכל הרחוב מודיעים לפני מסיבה.

לא הבנתי איך זה עוזר שמודיעים לי מראש שעומדים להרוס לי את היום ואת הלילה?

מה ההבדל?

פורסם

אם זו מסיבה חד פעמית, לרגל הכניסה או אירוע משמח אחר או סתם חג כמו פורים - אפשר לבוא לקראת ולהבין. אבל לא על בסיס קבוע.

אבל אתם הולכים רחוק, על מסיבות וכאלה, אצלי הבעייתיות היא בהתנהלות יומיומית של אנשים. מתפוצץ לי הראש מאנשים שבכל מקום הספיקר שלהם פתוח על שיחה או על מוסיקה כאילו המרחב הוא של אבא שלהם. איזה הרגל מחורבן, למה אתה חייב לשתף את כל הרכבת/קניון/המתנה במרפאה או כל מקום אחר, עם החרא הזה שלך??

• אהבתי 2
  • מבאס 1

-----------------------------

לא אפוי, לא כפוי, לא צפוי, לא רפוי ולא שפוי 

פורסם
לפני 7 שעות, liorwohl כתב:

אם המוזיקה שלך חורגת מהחלונות בבית \ אוטו ישר קנס.

אז אם אני יושב עם עצמי בגינה שלי, שומע מוזיקה רגועה בJBL ועברת על המדרכה סמוך לגדר מגיע לי קנס כי המוזיקה הגיעה לאוזניים שלך?

לפני שעתיים, bobi כתב:

לא הבנתי איך זה עוזר שמודיעים לי מראש שעומדים להרוס לי את היום ואת הלילה?

מה ההבדל?

אז אסור לחגוג שום דבר אף פעם?

לפי התגובות חלק מהאנשים פה צריכים לחיות במעבדה. 

אני גר בדירת גן עם כניסה נפרדת וגינה גדולה ומזמינה, יש מעלי סה״כ 3 דירות נוספות. תמיד יש התחשבות, מי שמשפץ מודיע מראש, אני בונה בעץ מדי פעם בגינה ומטבע הדברים זה מרעיש לפעמים. לכולם יש את הטלפון שלי ואם למישהו מפריע נקודתית (הרדמות של הקטנים למשל) מרגישים חופשי לפנות אלי ואני עוצר. 

עושה על האש פעם בכמה חודשים, מעולם לא שמעתי על זה תלונות. מעולם גם לא נזרק אלי זבל לגינה. 

כמובן שקריוקי, חאפלות וכו' זה כלל לא הסגנון שלנו.

כשמעוניינים לחגוג ימי הולדת לילדים וכו' פשוט חוגגים בלי הודעה ובלי בקשת רשות כי יש גם גבול מה אבקש מהשכנים לעשות בבית שלי.

• אהבתי 2
פורסם
לפני 1 דקה, RBRB כתב:

אז אם אני יושב עם עצמי בגינה שלי, שומע מוזיקה רגועה בJBL ועברת על המדרכה סמוך לגדר מגיע לי קנס כי המוזיקה הגיעה לאוזניים שלך?

כן

• אהבתי 1
  • מצחיק 1

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

• חברי המעגל הראשון
פורסם

בוא, אתה גם יכול לשמוע אותו מפליץ מעבר לגדר, אז תתן לו קנס גם על זה?

יש רמת רעש שהחוק קבע שהיא מטרד בלתי סביר.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 8 שעות, MZN כתב:

דרך אגב, באזור בו אני מתגורר יש קבלן שמקים בניין של 6 קומות, דירת גן 3.25 בערך ופנטהאוז 3.1, יש מקום (נורמאלי) במדינה שבו אפשר להשיג בית פרטי במחירים האלה?

כן, ממש ביישוב שההורים שלי גרים בו נמכרים משקים בסדר גודל הזה..

לפני 8 שעות, עדי-אל כתב:

בנושא הזה ועקב הבחירות הקרובות לעיריות\מועצות

אמרתי לאישתי שאם הייתי מתמודד לבחירות אחד החוקי עזר עירוניים שהייתי מעביר זה שאסור לשמוע מוזיקה בווליום גבוה בכל שעות היממה (מחריג ימים בודדים כמו יום עצמאות, פורים ועוד מס' ימים בודדים עד שעה 23:00 

למה בשעה 19 זה סביר? ו 15 זה בסדר? ו11 זה נורמלי?

לא חושב שהיו לי מצביעים אבל בכל זאת...

זה צריך להיות מדיד עם מד דציבלים..

לפני 8 שעות, liorwohl כתב:

וכמו שאמרתי הפתרון היחיד הוא לעבור למדינה עם אנשים שהם לא קופי אדם + שאפשרי לקנות בה בית עם שטח מסביב כדי להוריד ל0 את הסיכוי שישראלי יגור צמוד אליך.

white trash אתה תמצא בכל מדינה 

לפני 6 שעות, BoazB11 כתב:

צודק לגמרי.

לפני כמה שנים פנתה אלי אישה מבוגרת וביקשה הצעת מחיר לפירוק של סככת חנייה.

באתי לראות ומצאתי סככה די חדשה.

מסתבר שהיא הזמינה את הסככה לרכב שלה (חנייה פרטית בבית משותף)

בגלל שהשכנים מלמעלה היו משליכים זבל (קליפות של גרעינים ופירות, סיגריות, ניירות ומה לא).

אותם שכנים נבלות התלוננו בעירייה על הסככה, והיא קיבלה צו הריסה.

ומאז ועד היום הם ממשיכים להשליך זבל כאוות נפשם לחנייה שלה ובכלל לחצר הבניין

ולועגים לה כשהיא מתלוננת על כך.

עקרונית אפשר היה להגיד לה לפנות למשרד איכות הסביבה ולהיות נאמן סביבה.

מצ"ב החוק ודרך הצטרפות באתר המשרד איכות הסביבה.

https://www.nevo.co.il/law_html/Law01/055_188.htm

https://www.gov.il/he/departments/topics/cleaning_trustees/govil-landing-page

לפני 51 דקות, RBRB כתב:

אם למישהו מפריע נקודתית (הרדמות של הקטנים למשל) מרגישים חופשי לפנות אלי ואני עוצר.

פה הכל מתחיל ונגמר, כשיש ערוץ תקשורת פתוח עם השכנים. הכל בא מתוך העובדה שהם לא מוכנים להקשיב/לשמוע הערות או הארות

לפני 42 דקות, SlowRide כתב:

יש רמת רעש שהחוק קבע שהיא מטרד בלתי סביר.

שהיא?

https://www.nevo.co.il/law_html/law01/251_001.htm

כי לפי החוק עצמו אין בעצם הגדרה ברורה של רעש לא סביר. כזה שהוא מדיד..

אבקש סליחה מראש - זה הצריך חיפוש יותר מעמיק 

https://www.nevo.co.il/law_html/law01/251_012.htm

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
לפני שעתיים, DareDevil כתב:

כן, ממש ביישוב שההורים שלי גרים בו נמכרים משקים בסדר גודל הזה..

איזה ישוב זה?

פורסם
לפני 2 דקות, Amired כתב:

איזה ישוב זה?

יישוב בעוטף עזה

רק שלא תחשוב שאין חגיגות או רעשים אבל לא באותה כמות כמו בעיר.

כמובן שיש את המובן מאליו של רעשים מסבבי לחימה, בילבולי לילה או תרגילים שהצבא עושה.

יש תקופות אינטסיביות ויש תקופות רגועות יחסית.

ההמלצה שלי היא לעבור בשכירות לאחד מהיישובים ולראות אם מתאים לעבור לגור בעוטף.

פחות ממליץ על צמודי גדר (חולית/סופה/אבשלום וכו')

*כרם שלום ולא אבשלום

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

פורסם
לפני 40 דקות, DareDevil כתב:

כמובן שיש את המובן מאליו של רעשים מסבבי לחימה, בילבולי לילה או תרגילים שהצבא עושה.

מקווה שלצבא יש פצצות שקטות, כי לפי כמה חברי פורום מגיע להם קנס.

אגב כרם שלום... לאיזה זיכרונות החזרת אותי. חברים טובים גרו שם לפני שנים, כמעט כל סופש היינו שם. רק זכרונות טובים.

פורסם
לפני 24 דקות, RBRB כתב:

מקווה שלצבא יש פצצות שקטות, כי לפי כמה חברי פורום מגיע להם קנס.

מתרגלים לרעשי הרקע הללו ולפעמים לא..

Ready To Rock
Ready To Rumble

פורסם
לפני 19 שעות, עדי-אל כתב:

בנושא הזה ועקב הבחירות הקרובות לעיריות\מועצות

אמרתי לאישתי שאם הייתי מתמודד לבחירות אחד החוקי עזר עירוניים שהייתי מעביר זה שאסור לשמוע מוזיקה בווליום גבוה בכל שעות היממה (מחריג ימים בודדים כמו יום עצמאות, פורים ועוד מס' ימים בודדים עד שעה 23:00 

למה בשעה 19 זה סביר? ו 15 זה בסדר? ו11 זה נורמלי?

לא חושב שהיו לי מצביעים אבל בכל זאת...

יש חוק כזה.

זה נקרא רעש בלתי סביר.

לא נאכף בשום צורה. 

אני חושב שזה לא לגיטימי לשים מוזיקה ברעש כזה שזה מפריע למישהו אחר בבית שלו בשום שלב.

אתם רוצים מסיבת קריוקי מטורפת? יש מקומות לזה. רוצים בבית? תעשו מסיבת אוזניות. 

בקבוצה של השכונה איזו משפחה כתבה שהיא עושה חנוכת בית ומביאה זמר (לבניין דירות) והרעש יימשך אחרי השעה 23:00 והיא מבקשת שלא נזמין משטרה ו"נכבד אותם".

רק הם שכחו שהם לא מכבדים את השכנים שלהם.

• אהבתי 1
  • תוכן חדש...