Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קניית רכב חדש

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1124 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 11 דקות, vladclar כתב:

אם אין בעיה רפואית להגיע לסוכנות מאזדה, אני לא מבין איך אנשים קונים רכב חדש ולא זול אפילו בלי שיושבים בו.אני כבר לא מדבר על נסיעת מבחן. 

מחזק.
"על הנייר" זה בתאוריה בלבד.
נסיעת מבחן זה דבר כל כך חשוב. אין טוב מזה כדי לדעת אם האוטו מתאים לך או לא. ועדיף לקחת לנסיעה של לפחות שעה, בעיר ומחוצה לה, כדי להתרשם. לא רק ל 5 דקות.
טיפ קטן - ממליץ לוודא לפני הנסיעה לחץ אויר בצמיגים עם מדיד - קרה לי יותר מפעם אחת שהצמיגים ברכב המבחן היו מנופחים הרבה פחות מדי/יותר מדי וזה נותן תמונה לא נכונה של התנהגות הרכב לרבות נוחות הנסיעה.

פורסם
לפני 13 שעות, BassDriver כתב:

מחזק.
"על הנייר" זה בתאוריה בלבד.
נסיעת מבחן זה דבר כל כך חשוב. אין טוב מזה כדי לדעת אם האוטו מתאים לך או לא. ועדיף לקחת לנסיעה של לפחות שעה, בעיר ומחוצה לה, כדי להתרשם. לא רק ל 5 דקות.
טיפ קטן - ממליץ לוודא לפני הנסיעה לחץ אויר בצמיגים עם מדיד - קרה לי יותר מפעם אחת שהצמיגים ברכב המבחן היו מנופחים הרבה פחות מדי/יותר מדי וזה נותן תמונה לא נכונה של התנהגות הרכב לרבות נוחות הנסיעה.

הבנתי, אבל יש מישהו שנמצא איתך בנסיעה...לנסוע שעה עם הרכב נראה לי קצת מוגזם...

לפני 14 שעות, vladclar כתב:

יש טויוטה קורולה חדשה ב 120 אלף₪?

( זאת היתה שאלה רטורית).

אין שום בעיות אמינות בדגמי מאזדה ( 2 או CX3) שמצדיקות תוספת של 40 אלף ₪ .

אם אין בעיה רפואית להגיע לסוכנות מאזדה, אני לא מבין איך אנשים קונים רכב חדש ולא זול אפילו בלי שיושבים בו.אני כבר לא מדבר על נסיעת מבחן. 

אין לי בעיה להגיע לסוכנות, אבל אם הרכב נוח לנסיעה לאנשים, לא נראה לי שלא יהיה נוח לי, אפשר פשוט לקפוץ לחבר ולשבת או לנהוג ברכב קצת. פשוט יש הטבות מסוימות בקנייה אונליין כמו מצלמת דרך...

פורסם

נסיעות מבחן הם בערך 15-20 דקות.

אם יש לך חבר עם כזה רכב מעולה, אבל נוחות מושבים זה עניין אישי.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
בתאריך 26.5.2023 בשעה 17:01, vladclar כתב:

יש CX3  - עכשיו עם מנוע 1500 סמ"ק ( פעם היה עם  2000)

יש CX3 חדש עם מנוע 2000, אבל זה רק ברמת הגימור הגבוהה ביותר pure white.

ברמה הזאת, חוץ מעיצוב ומנוע, מקבלים גם מושבים חשמליים עם תמיכה לגב התחתון, שהבנתי מ- yulianx שהם נוחים מאד (אמנם התרשמות של המושבים מהמאזדה2, אבל ככל הנראה דומים עד זהים).

לגבי ביקוש ואמינות, אני מניח שהאמינות טובה, ויהיה לדגם הזה ביקוש טוב,

אבל המחיר, אוי המחיר... מעל 152 אלף.

פורסם
לפני 6 שעות, ntd כתב:

יש CX3 חדש עם מנוע 2000, אבל זה רק ברמת הגימור הגבוהה ביותר pure white.

ברמה הזאת, חוץ מעיצוב ומנוע, מקבלים גם מושבים חשמליים עם תמיכה לגב התחתון, שהבנתי מ- yulianx שהם נוחים מאד (אמנם התרשמות של המושבים מהמאזדה2, אבל ככל הנראה דומים עד זהים).

לגבי ביקוש ואמינות, אני מניח שהאמינות טובה, ויהיה לדגם הזה ביקוש טוב,

אבל המחיר, אוי המחיר... מעל 152 אלף.

מה הכוונה מושבים חשמליים? תקשיב, ברכב ממש לא יסעו הרבה ורק בעיר. יש עוד כל מיני תוספות של רמות גימור שלא הבנתי. אין לי בעיה גם להשקיע 150,000 אם אני אוכל למכור ואם אכן צריך את זה-השאלה אם צריך... 

פורסם

לא אוהב את הגישה של עוד לפני שקנית המחשבה כבר על מכירה,לשאלתך,מדובר על מאזדה,סביר להניח שתמכר בכל רמת גימור.

אף אחד כאן לא יכול להחליט עבורך האם מושבי עור או רמת גימור כזו או אחרת ״שווה״ את התוספת,את זה אתה מחליט.

גש לסוכנות,תתרשם מהרכב ותבצע נסיעת מבחן.

רכישה דרך האתר עבור איזו הטבה של מצלמת דרך סינית בשווי 200 ש״ח זו בדיחה (סביר להניח שתקבל אותה גם אם תשב מול סוכן מכירות).

• רעיון טוב! 1
פורסם

מושבים חשמליים ברכב הזה (כמו גם עיצוב בעור בגימור-לבן ומערכת רמקולים משודרגת), זה מה שרמת הגימור הזאת באה לתת. רשמתי את זה כדי לעדכן שלרכב הזה יש בהיצע גם מנוע 2000, אבל רק ברמת הגימור הכי גבוהה (והכי יקרה).

במקרה שלך, אני בספק אם לנסיעות קצרות צריך מושבים כאלה ורמת-גימור כזאת.

אם אתה אתה עדיין שוקל cx3, אפשר לקחת את רמות הגימור שמתחת. במקרה התעניינתי לאחרונה ברכב ,אז אני יודע עליו יותר (הכל ניתן להשיג מהאתר של מאזדה).

נראה לי שבמקרה שלך, מספיק  שתיקח את רמת הגימור  urban  .

זאת רמה מעל המינימום וכוללת בקרת שיוט אדפטיבית (עוזר לנהיגה בפקקים). גם מערכת הסיוע לבלימה שלה משודרגת, לבלימה במהירויות גבוהות יותר (אם ייצא לך לנסוע).

והכי חשוב - מציע שתזמין נסיעות-מבחן לרכבים כדי שתוכל להשוות,

ולראות אם בנהיגת-המבחן, אין משהו נקודתי שלא מוצא-חן בעיניך, ושיכול להיות דיל-ברייקר.

בהצלחה

פורסם (נערך)
לפני שעתיים, ntd כתב:

מושבים חשמליים ברכב הזה (כמו גם עיצוב בעור בגימור-לבן ומערכת רמקולים משודרגת), זה מה שרמת הגימור הזאת באה לתת. רשמתי את זה כדי לעדכן שלרכב הזה יש בהיצע גם מנוע 2000, אבל רק ברמת הגימור הכי גבוהה (והכי יקרה).

במקרה שלך, אני בספק אם לנסיעות קצרות צריך מושבים כאלה ורמת-גימור כזאת.

אם אתה אתה עדיין שוקל cx3, אפשר לקחת את רמות הגימור שמתחת. במקרה התעניינתי לאחרונה ברכב ,אז אני יודע עליו יותר (הכל ניתן להשיג מהאתר של מאזדה).

נראה לי שבמקרה שלך, מספיק  שתיקח את רמת הגימור  urban  .

זאת רמה מעל המינימום וכוללת בקרת שיוט אדפטיבית (עוזר לנהיגה בפקקים). גם מערכת הסיוע לבלימה שלה משודרגת, לבלימה במהירויות גבוהות יותר (אם ייצא לך לנסוע).

והכי חשוב - מציע שתזמין נסיעות-מבחן לרכבים כדי שתוכל להשוות,

ולראות אם בנהיגת-המבחן, אין משהו נקודתי שלא מוצא-חן בעיניך, ושיכול להיות דיל-ברייקר.

בהצלחה

כן, ביררתי איתם, cx3 אורבן אכן יכול להתאים, סביב 135,000 שקלים, זה 1500 נפח. אין לי מגבלה של תקציב עד סכום סביר אבל עדיין לא רוצה סתם לזרוק כסף. זה אכן רכב שיכול לנסוע כמה שנים טובות. מאזדה 2 היא אולי פחות נוחה. מאידך אצל סוזוקי יש חצי היברדיות באותו המחיר, הסוויפט והאיגניס, אולי פחות נוחות או פחות אמינות ואני מתלבט ביניכם לבין המאזדות, החיסכון בדלק יכול להיות משמעותי? 

עריכה אחרונה על ידי עופר בן
פורסם

זה לא חצי היברידי ולא רבע היברידי.

מנוע עזר חשמלי קטן מאוד , החסכון בדלק כ 10% לעומת רכב בנזין מקביל.

גם כאן, בהתלבטות בין מאזדה 2 לסוזוקי סוויפט / איגניס , כדאי מאוד לבצע נסיעת מבחן על הרכבים האלה ולראות מה נוח יותר.

CX3 נוח יותר מאזדה 2/ סוויפט בפער. 

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
לפני 3 שעות, vladclar כתב:

זה לא חצי היברידי ולא רבע היברידי.

מנוע עזר חשמלי קטן מאוד , החסכון בדלק כ 10% לעומת רכב בנזין מקביל.

גם כאן, בהתלבטות בין מאזדה 2 לסוזוקי סוויפט / איגניס , כדאי מאוד לבצע נסיעת מבחן על הרכבים האלה ולראות מה נוח יותר.

CX3 נוח יותר מאזדה 2/ סוויפט בפער. 

ויחסית cx3 מול איגניס? מבחינת נוחות? מאזדה מתמחרת את האורבן cx3 ב-130000 שקלים ויותר, זה לא מעט יחסית לשאר האפשרויות. יכול לבוא בחשבון גם טיוטה איגו, גם לא עולה הרבה. אני יודע שמאזדה 2, יש לה לא מעט תקלות, אני חושש שגם ל-c3x יהיה למרות המחיר היקר. 

פורסם

חידשת לי לגבי המון תקלות במאזדה 2 - אחד הרכבים האמינים שקיימים.

אני שוב אומר - תיגש לסוכנויות ותשב ברכבים.

אני לא יודע איך אפשר בכלל להשוות אייגו צפופה וערומה מאבזור ל CX3. אותו הדבר איגניס. 

אלה רכבים הבנויים על בסיס רכבי מיני.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם (נערך)
לפני 38 דקות, vladclar כתב:

אני לא יודע איך אפשר בכלל להשוות אייגו צפופה וערומה מאבזור ל CX3. אותו הדבר איגניס. 

הבנתי, אני אלך למאזדה פיזית ואתרשם שם בנסיעת מבחן. נקווה שלפחות קצת ירדו במחיר. רק חבל שאין להם אלמנט היברידי עדיין במאזדה. 

פורסם (נערך)
לפני 3 שעות, vladclar כתב:

דרך אגב, הבנתי מהמידע המצויין באתר כאן שיש למאזדה יום מכירות שבו מקבלים הנחות מפליגות- היה עד ה-23 למאי- אתה אולי יודע אם יש צפי לכזו תקופה נוספת? גם לא הבנתי, היו הנחות של 6000 שקלים לפי מה שרשום - אלו הנחות בעקבות המוצרים שהוסיפו לרכב או שזה כולל גם מוצרים שהוסיפו לרכב וגם הנחות ממחיר הרכב המקורי? 

פורסם

אם אין לך צורך במעין ג'יפון, תבדוק את הסוויפט מול המאזדה 2. צריכת הדלק של הסוויפט תהיה מעט טובה יותר ושתיהן אמינות מאוד וסחירות מאוד. 

Cx3 במנוע 1.5 ליטר מעט עצלה ביחס לשתיים אבל בסדר גמור כשלעצמה ולדעתי מנוע 2.0 ל' מתומחר גבוה מידי. 

תנסה לרכוש מ-0 ק"מ, לדעתי ההפחתה במכירה תהיה נמוכה מההפרש בקניה. 

• תוכן חדש...