Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קניית רכב חדש

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1124 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני שעתיים, עופר בן כתב:

מאזדה 2 זה לא רכב ישן בן יותר מעשר שנים, אפילו שהוא חדש?

כן. אפילו ישן מאוד.

רצית אמינות - זה תמיד בא עם דגם ותיק שהספיקו כבר לטפל בכל מחלות הילדות שלו (אגב, במקרה של המאזדה אני בספק אם היו לו מחלות ילדות, אחד הדגמים המוצלחים מבחינת אמינות).

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

הבנתי ואם אני לוקח מאזדה cx-10, דרגה מעל- זה גם אמין? יש מישהו שיכול ללוות קנייה של רכב, כמובן בתשלום? (כמו כן האם היית קונה רכב אונליין כמו שמציעים באתר מאזדה?)

פורסם

כנראה התכוונת ל CX- 30.

בהחלט רכב אמין מאוד.

השאלה, האם יש לך צורך ברכב יקר יותר, עם מנוע 2.0 ( צריכת דלק יותר גבוהה). בקיצור, רכב משפחתי לאדם אחד?

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

לא רשמת נכון על איזה דגם אתה מדבר ( אין דבר כזה cx10).

יש CX3  - עכשיו עם מנוע 1500 סמ"ק ( פעם היה עם  2000)

יש את CX- 30  מנוע 2000 סמ"ק או 2500 סמ"ק ( האחרון יקר יותר )

יש את CX-5 עם אותם המנועים 2000 או 2500 סמ"ק.

• אהבתי 1

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אני לא צריך כאלו מכוניות חזקות- התכוונת ל-cx3- מספיק לי 1300, גג 1600 סמק- מה שחשוב לי זו אמינות ברמה גבוהה מאוד, רכב שאוכל לרוץ איתו כמה שנים בלי להיתקע איתו (מלבד כמובן דברים של טיפולים, צמיגים וכ"ו) ושיהיה נוח וכיפי לנהיגה. 

פורסם

אז באותו הסלון של מאזדה תוכל לשבת בשני הרכבים ( 2 ו CX3). הם חולקים את אותו המנוע 1500 והגיר האוטומטי.  CX3 נעימה יותר בנסיעה, מרווחת יותר. מאזדה 2 זריזה יותר ויקרה פחות

פורסם

הבנתי, נראה לי שאני אלך על CX3 חדשה- דרך אגב, זו מכונית שהיא יחסית נמכרת כשארצה למכור? ואם אפשר עוד שתי שאלות- הבנתי שאם אני רוצה למכור באיזה שלב עדיף לקנות צבע כסוף, לבן או שחור? מה הצבע הכי עדיף, שימושי (בלי להסתכל על יופי כרגע...אני מתחבר לכסוף). שאלה שנייה- האם נראה לי לענין לקנות אונליין cx3 באתר מאזדה? מאמין שהרכב יהיה לי נוח. תודה וחג שמח. 

פורסם (נערך)

CX3 נמכר מצויין בתור יד 2, שומר טוב על המחיר כמו רוב ג'יפונים  יפניים.

אין שום בעיה עם צבע כסוף.

בכלל, למאזדה יש מבחר צבעים מעניין . כל אחד והטעם שלו. אני פחות מתחבר לשחור ברכב הזה.

לבן פנינה מתאים, לדעתי. או אפילו אדום. חבר טוב שלי בחר דווקא צבע אפור בהיר ( כמו של צמנט , לדעתי ) -  על טעם וריח....

עריכה אחרונה על ידי vladclar

פורסם

כן ברור, כל אחד וטעמו (-: אבל שמעתי איזו שמועה שמכוניות אדומות, כחולות- יותר קשה להם להימכר. הם אמנם יפות אבל יורדים איתם במחיר בגלל הצבע...

אז לבן פנינה או כסוף- נחליט...ומבחית קנייה באתר שלהם אונליין? הם מביאים את הרכב עד אליך ככה, לא צריך לבוא לקחת...

פורסם

תיראה, בכול מקרה תהיה בסוכנות להתרשם ולקבוע נסיעת מבחן, אולי תצליח לקבל הנחה/הטבה כלשהי שבאתר לא ניתן.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

לקנות רכב בלחץ זה אף פעם לא מתכון טוב.

למישהו שחשוב לו רכב משפחתי, אמין ובלי הרפתקאות, הייתי מציע טויוטה קורולה.

עדיף להגיע לאחד מסוכנויות היבואן ולהתרשם ממספר הדגמים שיש שם, לשאול שאלות לשבת ברכבים ולאפילו לעשות נסיעת מבחן אם תבחר.

פורסם

יש טויוטה קורולה חדשה ב 120 אלף₪?

( זאת היתה שאלה רטורית).

אין שום בעיות אמינות בדגמי מאזדה ( 2 או CX3) שמצדיקות תוספת של 40 אלף ₪ .

אם אין בעיה רפואית להגיע לסוכנות מאזדה, אני לא מבין איך אנשים קונים רכב חדש ולא זול אפילו בלי שיושבים בו.אני כבר לא מדבר על נסיעת מבחן. 

• תוכן חדש...