Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קניית רכב חדש

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1124 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 4 שעות, Moshe c כתב:

אם אין לך צורך במעין ג'יפון, תבדוק את הסוויפט מול המאזדה 2. צריכת הדלק של הסוויפט תהיה מעט טובה יותר ושתיהן אמינות מאוד וסחירות מאוד. 

Cx3 במנוע 1.5 ליטר מעט עצלה ביחס לשתיים אבל בסדר גמור כשלעצמה ולדעתי מנוע 2.0 ל' מתומחר גבוה מידי. 

תנסה לרכוש מ-0 ק"מ, לדעתי ההפחתה במכירה תהיה נמוכה מההפרש בקניה. 

בגיפון (cx3)יש יותר מקום, לא? יהיה יותר נוח יחסית למאזדה 2? הבנתי שהוא גם יחסית מאובזר יותר... ההפרש בדלק לא משמעותי כל כך כי הרכב לא יסע הרבה, רק בעיר וגם מעט יחסית. אין לנו צורך במנוע 2, להיפך כמה שפחות, 1.5 נראה סבבה. בסוכנויות רכב מציעים 0 ק"מ? בעצם המינוס היחיד כאן שאני מאבד יד? אני אהיה יד שנייה? מה לגבי ביטוחים לרכב מאזדה חדש, נניח cx3, יכול לעלות הרבה מאוד כסף?

פורסם

הCX3 מרווח מאחור מאשר מזדה 2.

לגבי ביטוח אתה יכול לעשות סימולציה באתר WOBI למשל, אם כי קח בחשבון ברגע שתתקשר תקבל מחיר טוב יותר.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
לפני 37 דקות, עופר בן כתב:

בגיפון (cx3)יש יותר מקום, לא? יהיה יותר נוח יחסית למאזדה 2? הבנתי שהוא גם יחסית מאובזר יותר... ההפרש בדלק לא משמעותי כל כך כי הרכב לא יסע הרבה, רק בעיר וגם מעט יחסית. אין לנו צורך במנוע 2, להיפך כמה שפחות, 1.5 נראה סבבה. בסוכנויות רכב מציעים 0 ק"מ? בעצם המינוס היחיד כאן שאני מאבד יד? אני אהיה יד שנייה? מה לגבי ביטוחים לרכב מאזדה חדש, נניח cx3, יכול לעלות הרבה מאוד כסף?

גם ה-2 cx3 לא מאוד מרווחים. Cx3 יהיה נוח יותר להכנסת ילדים לכיסר בטיחות / בוסטר כי הוא גבוה יותר. 

אבזור זה בהתאם לתת הדגם, תוכל להיכנס לאתר החברה ולבדוק. 

אין הפרש כ"כ בדלק בנסועה נמוכה. 

1.5ליטר ב-cx3 לטעמי מעט עצל ביחס ל-2 אבל נוסע בסדר גמור. 

איבוד יד מצד אחד, מצד שני עלות רכישה נמוכה יותר ובמכירה תידרש כנראה להפחית סכום נמוך יותר כך שלמעשה אתה מרוויח. 

ביטוחים למאזדה ככלל יקרים יחסית כי מדובר ברכב גניב. כנראה שאין הבדל משמעותי בין ה-2 ל-cx3. תבדוק מה ההפרש בניהם ומה ההפרש לרכב מחברה אחרת שמעניין אותך ותשקול. 

פורסם

דבר חשוב לא פחות,רמת הגימור Zoom שמוצעת באתרי 0 ק״מ מגיעה עם אבזור בטיחותי חלקי מה שאומר התקנה מקומית של צפצפה.

רמת הגימור המומלצת היא Urban.

פורסם
לפני 4 שעות, bv12 כתב:

דבר חשוב לא פחות,רמת הגימור Zoom שמוצעת באתרי 0 ק״מ מגיעה עם אבזור בטיחותי חלקי מה שאומר התקנה מקומית של צפצפה.

רמת הגימור המומלצת היא Urban.

אני מתכוון לקחת אורבן גם בגלל המושבים ועוד דברים. לאורבן אין חישנים בנסיעה לאחור, אני מקווה שיתקינו בכל מקרה, לא יודע כמה זה קריטי

לפני 11 שעות, yulianx כתב:

הCX3 מרווח מאחור מאשר מזדה 2.

לגבי ביטוח אתה יכול לעשות סימולציה באתר WOBI למשל, אם כי קח בחשבון ברגע שתתקשר תקבל מחיר טוב יותר.

האמת שפחות חשוב לי שיהיה מרווח מאחור, יותר מקדימה, זה רכב שני, אמור להיות קטן יותר. יש לנו מיצובישי אאוטלוק 7 מקומות, הרכב החדש פחות יקח את הילדים (-:

לפני 10 שעות, Moshe c כתב:

גם ה-2 cx3 לא מאוד מרווחים. Cx3 יהיה נוח יותר להכנסת ילדים לכיסר בטיחות / בוסטר כי הוא גבוה יותר. 

אבזור זה בהתאם לתת הדגם, תוכל להיכנס לאתר החברה ולבדוק. 

אין הפרש כ"כ בדלק בנסועה נמוכה. 

1.5ליטר ב-cx3 לטעמי מעט עצל ביחס ל-2 אבל נוסע בסדר גמור. 

איבוד יד מצד אחד, מצד שני עלות רכישה נמוכה יותר ובמכירה תידרש כנראה להפחית סכום נמוך יותר כך שלמעשה אתה מרוויח. 

ביטוחים למאזדה ככלל יקרים יחסית כי מדובר ברכב גניב. כנראה שאין הבדל משמעותי בין ה-2 ל-cx3. תבדוק מה ההפרש בניהם ומה ההפרש לרכב מחברה אחרת שמעניין אותך ותשקול. 

פחות חשוב לי שיהיה מרווח מאחור, חשוב לי שיהיה מרווח יותר מקדימה ונוח לנהג, זה רכב שני, אמור להיות קטן יותר מאחור. יש לנו מיצובישי אאוטלוק 7 מקומות, הרכב החדש פחות ייקח את הילדים...אני מבין ש-0 קילומטרים זה רכב חדש לגמרי. אני מבין שבעצם כל רכב אמין וטוב, הביטוח שלו יהיה גבוה- כי הוא יותר נגנב, ללא התחשבות במה מגונן עליו...

פורסם

בכלל לא בטוח שהביטוח ל CX3 יהיה יקר.

דגם גניב של מאזדה זה 3 האצ'בק מנוע 2000.

שם באמת משלמים על זה פרמיה יותר גבוהה.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

מסכים עם @vladclar, אני בעל מאזדה 3 מנוע 2000, רכב מאוד גניב ומרגישים את זה במחירי הביטוח.

לא חושב ששמעתי מתישהו על CX3 שנגנבה. שמעתי בעיקר על מאזדה 3 ו CX5. 

בכל מקרה אתה יכול לבדוק מחירי הביטוח לרכב שאתה מעוניין בו עוד לפני הקנייה. 

וכמו שאמרו פה, הכרחי לעשות סיבוב על רכב טרם הקנייה כדי להתרשם ממנו. אתה הולך להוציא לא מעט כסף, חבל שתוציא אותו על רכב שאתה לא מתחבר אליו. 

פורסם
לפני 10 שעות, ninimom כתב:

מסכים עם @vladclar, אני בעל מאזדה 3 מנוע 2000, רכב מאוד גניב ומרגישים את זה במחירי הביטוח.

לא חושב ששמעתי מתישהו על CX3 שנגנבה. שמעתי בעיקר על מאזדה 3 ו CX5. 

בכל מקרה אתה יכול לבדוק מחירי הביטוח לרכב שאתה מעוניין בו עוד לפני הקנייה. 

וכמו שאמרו פה, הכרחי לעשות סיבוב על רכב טרם הקנייה כדי להתרשם ממנו. אתה הולך להוציא לא מעט כסף, חבל שתוציא אותו על רכב שאתה לא מתחבר אליו. 

תשמע, אני לא בדיוק יודע איך מתחברים לרכב...כאילו אם נוח לי וכ"ו. מה ההתרשמות שלך כשאתה עושה סיבוב- נוחות, מהירות? אני רגיל לגודל של מיצובישי אאוטלוק 7 מושבים...

פורסם

אם יש לך עמדת טעינה או עמדה ציבורית קרובה לבית/עבודה ראיתי מבחן דרכים מגניב לרכב מגניב - פיאט 500 חשמלי לגמרי. אבל יש בו מקום ל2 מבוגרים ומקסימום שני ילדים מאחור, אם זה מתאים לך - תהנה מאוד: החשמלית הראשונה שקל להתאהב בה | כלכליסט (calcalist.co.il)

בעבר: טויוטה קורולה 2009 GLI (רובוטית), טויוטה קורולה 2014 GLI

בהווה: BMW 330e 2018

פורסם
לפני 12 שעות, Michazzz כתב:

אם יש לך עמדת טעינה או עמדה ציבורית קרובה לבית/עבודה ראיתי מבחן דרכים מגניב לרכב מגניב - פיאט 500 חשמלי לגמרי. אבל יש בו מקום ל2 מבוגרים ומקסימום שני ילדים מאחור, אם זה מתאים לך - תהנה מאוד: החשמלית הראשונה שקל להתאהב בה | כלכליסט (calcalist.co.il)

נחמד, אבל הרכב יסע ממש מעט, אז יאכל מעט מאוד דלק. אין לי עמדת טעינה בבית ואי אפשר לעשות- הבית שכור לתקופה קצרה. אין לי מושג לגבי עמדות טעינה ציבוריות.

בתאריך 30.5.2023 בשעה 23:43, vladclar כתב:

בכלל לא בטוח שהביטוח ל CX3 יהיה יקר.

דגם גניב של מאזדה זה 3 האצ'בק מנוע 2000.

שם באמת משלמים על זה פרמיה יותר גבוהה.

הבנתי, הייתי במאזדה, הם טוענים שאין להם cx3 אורבן בצבע כסוף, מה שאנחנו רוצים, ואין צפי גם להגעה- הגיוני או תרגיל מכירה?

פורסם

תבדוק את מחירי הביטוח, יש רכבים גניבים שהפרמייה עליהם גבוהה מאוד

בעבר: טויוטה קורולה 2009 GLI (רובוטית), טויוטה קורולה 2014 GLI

בהווה: BMW 330e 2018

• תוכן חדש...