Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1126 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

קניתי קיה ריו, אני רוצה להתקין מולטימדיה, יש מישהו זול וטוב?

הייתי מעדיף להזמין משהו באלי אקספרס ולהתקין כאן בארץ אצל מתקין מקומי

יש מומלצים?

גר בירושלים אבל לא אכפת לי להגיע למרכז אם יש מישהו טוב

עריכה אחרונה על ידי גיר פשוט
פורסם

שלום

אם לקנות מאליאקפרפס זה רק מסכים יחסית יקרים אבל הבעיה שאין אחריות

עדיף לרכוש בארץ על אחריות ממליץ על מכשירים של ניפון או אדי מערכות

במחיר משתלם ואתה מקבל אחריות ושירות

דוקטור קארלד-מתקין מערכות שמע ומסכים לרכב (גילוי נאות ! )

פורסם

מערכת מאלי אקספרס פה לצורך הענין תשיג מערכת 2 32 עם אפל קאר פליי ואנדרואיד אוטו מצלמת רוורס מיקרופון חיצוני לדיבורית (מאוורר לקירור המעבד) בכ 450 ש"ח (זה מחיפוש קצר ולא מעמיק בחיפוש מעמיק תמצא אפילו קצת יותר זול)

בארץ לא מאמין שתמצא פחות מ 900 ש"ח

התקנה (לבד) עולה כ 250 ש"ח ללא מצלמה התקנת מצלמה כ 150 ש"ח נוספים

בהזמנה מאלי אקספרס אתה יוצא בכ 800 ש"ח אחרי הכל

פחות ממחיר של מולטימדיה בארץ

קח בחשבון את השיקול שצוין פה שמערכת בארץ יש לך אבא ואמא ותחליט מה שווה לך

נ.ב. אם אתה בן אדם עם קצת ידים אתה יכול לעשות את זה בעצמך לבד תעשה חיפוש ביוטיוב "multimedia install for kia rio 2012" 

פה יש לך מדריך איך לחבר מצלמת רוורס חיפוש קצר בגוגל "how to install camera for moltimedia" גם יעלה לך תוצאות במקרה הזה מומלץ לך להזמין מאלי אקספרס

• אהבתי 1
פורסם
בתאריך 19.5.2023 בשעה 14:18, מתענין כתב:

מערכת מאלי אקספרס פה לצורך הענין תשיג מערכת 2 32 עם אפל קאר פליי ואנדרואיד אוטו מצלמת רוורס מיקרופון חיצוני לדיבורית (מאוורר לקירור המעבד) בכ 450 ש"ח (זה מחיפוש קצר ולא מעמיק בחיפוש מעמיק תמצא אפילו קצת יותר זול)

בארץ לא מאמין שתמצא פחות מ 900 ש"ח

התקנה (לבד) עולה כ 250 ש"ח ללא מצלמה התקנת מצלמה כ 150 ש"ח נוספים

בהזמנה מאלי אקספרס אתה יוצא בכ 800 ש"ח אחרי הכל

פחות ממחיר של מולטימדיה בארץ

קח בחשבון את השיקול שצוין פה שמערכת בארץ יש לך אבא ואמא ותחליט מה שווה לך

נ.ב. אם אתה בן אדם עם קצת ידים אתה יכול לעשות את זה בעצמך לבד תעשה חיפוש ביוטיוב "multimedia install for kia rio 2012" 

פה יש לך מדריך איך לחבר מצלמת רוורס חיפוש קצר בגוגל "how to install camera for moltimedia" גם יעלה לך תוצאות במקרה הזה מומלץ לך להזמין מאלי אקספרס

תודה רבה!

יש מערכות שיש כניסת סים למולטימדיה, אני לא רוצה שהוא יתבסס על אינטרנט חיצוני, וא"כ איך אני רואה במוצר שיש את האופצייה הזאת

פורסם

אתה צריך לראות שמופיע 4g על התמונה הראשית כאשר אתה לוחץ על המערכת הרצויה והכי טוב לבדוק בדף המפרט שקיים כמעט אצל כל מוכר

2023-05-21004758.thumb.png.cb2b06f2b692c1453e2c0f2e11f9df58.png2023-05-21004809.png.c7cc212479bfa5c254279d24275d94b1.png

• אהבתי 1
פורסם
בתאריך 21.5.2023 בשעה 00:49, מתענין כתב:

אתה צריך לראות שמופיע 4g על התמונה הראשית כאשר אתה לוחץ על המערכת הרצויה והכי טוב לבדוק בדף המפרט שקיים כמעט אצל כל מוכר

2023-05-21004758.thumb.png.cb2b06f2b692c1453e2c0f2e11f9df58.png2023-05-21004809.png.c7cc212479bfa5c254279d24275d94b1.png

תודה רבה!
מה זה דף המפרט? אפיה אפשר לקרוא?

פורסם
לפני 11 שעות, גיר פשוט כתב:

תודה רבה!
מה זה דף המפרט? אפיה אפשר לקרוא?

העליתי לך צילום מדף כזה אתה גולל מטה בתיאור הפריט ואחת התמונות זה מפרט 

• תוכן חדש...