Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חמץ בנתב"ג

YNV
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1190 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 12 דקות, Mech Morphix כתב:

ובמלון אתה פותח את הכיריים החשמליות והסירים והפסטה של אסם?

שכחת טונה עם גליל נייר טואלט שמדליקים

פורסם

באיטליה הפסטה יותר טובה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)
בתאריך 9.4.2023 בשעה 02:15, Transporter כתב:

כן בוא תספר לי למה לא?

אמרת שהיית בטרקלין של דן. 

שאלתי למה לא להתפנק עד הסוף ולשלם על טרקלין פתאל, לעשות צק אין פרטי אחרי מקלחת, עם אספרסו ביד,  בלי מריבות עם אנשים בתור, בלי לחץ ובלאגן ועם בופה מפנק

למה לא מטוס פרטי?

למה לא להתפנק עד הסוף עם רכב שמביא ואוסף רק אותך מהמטוס, עם דיילת פרטית ובר משקאות מפנק, במקום לטוס שעתיים עם כל הביטוח הלאומי שמביאים סנדוויצ'ים מהבית, ואז לריב עם אנשים ביציאה מהמטוס?

עריכה אחרונה על ידי gadik6
  • רעיון טוב! 2

פורסם
לפני 8 שעות, flytomars כתב:

אוי איכס

גיליתי את זה במילואים (אני עושה מילואים במפקדת חטיבת שריון) והייתי בטוח שזה קטע של שריונרים, אבל לא! יש עוד אנשים שבטוחים  שהשיקוץ הזה הוא פסגה קולינרית

🤢🤮🥴

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)
לפני 42 דקות, phpclub כתב:

אפשר תרגום ?

זה רק משמועות, כן? אבל הבנתי שזה משהו שהתחיל בצה"ל עם מנות הקרב, (כמו שציין שביט מעליי) ואחרי זה הגיע לטיילים צעירים בדרום אמריקה-

אתה לוקח טונה בשימורים, פותח את הקופסה, דוחף פנימה גליל נייר טואלט ומדליק. השמן נספג בגליל ונדלק ומבשל את הטונה וגם נותן לה טעם מעושן.

הייתה תקופה שכל כמה חודשים היה נשרף יער שלם בדרום אמריקה בגלל השיקוץ הזה.

עריכה: הולי שיט, ה"מתכון" הזה גם נמצא באתר של סטאר קיסט

לפחות הם לא אומרים לשים גליל שלם.

עריכה אחרונה על ידי flytomars
פורסם
לפני 8 שעות, gadik6 כתב:

למה לא מטוס פרטי?

למה לא להתפנק עד הסוף עם רכב שמביא ואוסף רק אותך מהמטוס, עם דיילת פרטית ובר משקאות מפנק, במקום לטוס שעתיים עם כל הביטוח הלאומי שמביאים סנדוויצ'ים מהבית, ואז לריב עם אנשים ביציאה מהמטוס?

האמת שרוב הדברים שכתבת פה אכן קיימים כשעוברים בטרקלין פתאל....אז קלעת בול

וכן

כשכל עם ישראל טס, אעדיף לעשות את כל התהליך בטרקלין, בשקט, אחרי מקלחת, עם אספרסו וסושי, כשהצק אין מגיע אליי ולא אני אליו, ורק בשביל הפרוטוקול אכן מסיעים אותך ברכב יוקרה, זה הדבר שהכי פחות מרשים אותי כי אני נוהג על רכב של אותו יצרן.

פורסם
לפני 48 דקות, flytomars כתב:

לפחות הם לא אומרים לאכול את זה אחר כך.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
בתאריך 9.4.2023 בשעה 06:23, Igalz כתב:

כי אתה בשרשור "קפה ועוגיה בנתבג" שבו אנשים מכינים סנדוויצ'ים מהבית.. 

אני נתתי טיפ כיצד ניתן ניתן לאכול ולנוח ב30 שקל לזוג. 

ואתה נדחף עם צ'קאין פרטי ומקלחת ב500 ומשהו דולר לאדם. כרגיל.. לא קשור. וזו לא תקיפה, זה ציון עובדה. 

אני בשרשור של משתמש ששאל אם יש חמץ בנתבג. לא בררתי אם הוא מחפש קפה או עוגיה או חזיר מקומח

אז לטובת אלה שלא מכירים את השירות הזכרתי אותו, וזה רלוונטי מאוד לחגים ולקיץ. כנראה חלק מהחברים פה שכחו מה היה בקיץ שעבר

פורסם
לפני 10 שעות, flytomars כתב:

מדובר במנהג מסוכן מבחינה בריאותית.

הסיבה היא שהחלק הפנימי של קופסאות השימורים מצופה בשכבה דקה של פלסטיק, ברגע שמדליקים את הקופסה הוא נמס ונספג באוכל.

פורסם
לפני כשעה, flytomars כתב:

זה רק משמועות, כן? אבל הבנתי שזה משהו שהתחיל בצה"ל עם מנות הקרב, (כמו שציין שביט מעליי) ואחרי זה הגיע לטיילים צעירים בדרום אמריקה-

אתה לוקח טונה בשימורים, פותח את הקופסה, דוחף פנימה גליל נייר טואלט ומדליק. השמן נספג בגליל ונדלק ומבשל את הטונה וגם נותן לה טעם מעושן.

הייתה תקופה שכל כמה חודשים היה נשרף יער שלם בדרום אמריקה בגלל השיקוץ הזה.

עריכה: הולי שיט, ה"מתכון" הזה גם נמצא באתר של סטאר קיסט

לא צריך להגזים. כמה קיפולים מספיק.

לפני 31 דקות, Transporter כתב:

כי אני נוהג על רכב של אותו יצרן.

בסדר הבנו יש לך כסף. אתה לא רואה אותנו נכנסים לקבוצו של תרמילאים בדרום אמריקה ומציעים להם מלון 5 כוכבים.

בטח גם כתוב לך פעמיים גבר בת.ז.

"when you see a good move, look for a better one..."

Mazda 2 2014

Kawasaki Z400 2020

פורסם
לפני 17 דקות, wa11a כתב:

בסדר הבנו יש לך כסף. אתה לא רואה אותנו נכנסים לקבוצו של תרמילאים בדרום אמריקה ומציעים להם מלון 5 כוכבים.

בטח גם כתוב לך פעמיים גבר בת.ז.

זאת לא קבוצה של תרמילאים ומהסיפורים שרצים כאן בשרשור של הנדלן יש כאן מספיק אנשים שיכולים להרשות לעצמם לעבור בטרקלין דן

אם פחות מתאים לך זה בחירה שלך, אין לי אחוזים שם לצערי

פורסם

אדון טרנספורטר,

אתה רווק ומרוויח טוב, מאחל לך שזה ימשיך כך והעיקר שתהנה ממה שאתה עושה.

אבל רוב האנשים כאן (לעניות דעתי) הם או בעלי משפחות או לא מרוויחים כל כך הרבה כמוך

אני (כנראה) מוציא בנסיעה אחת עם הילדים יותר כסף מאשר אתה מוציא על עצמך עם כל הפינוקים שלך, מה שנקרא - אם תיקח מסטיק בזוקה ותכפיל אותו ב 4 (יורו) ותכפיל אותו ב 5 (נפשות) - גם זה יקר.

אז אני נאלץ להסתפק בסנדוויצים מהבית או מקסימום מהמכונה בשדה.

• רעיון טוב! 1
פורסם

אני פשוט נהנה לקרוא את התגובות שלו. כמו לראות את הסרטונים הקצרים בפייסבוק של ילד בן 16 שמנסה למשוך אותי לעשות אצלו קורס השקעות.

לפעמים אני בטוח שזה בכלל שמר שעושה עלינו שוב סיבוב, כמו עם כפיר ערוסי.

• רעיון טוב! 2
  • תוכן חדש...