Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חמץ בנתב"ג

YNV
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1190 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תגידו, מוכרים בטרמינל 1 חמץ? 

• מצחיק 1

You can always count on Americans to do the right thing - after they've tried everything else.

W. Churchill

פורסם
לפני כשעה, pasat04 כתב:

נראה לי שלא, תביא מהבית.

מכונות השיקוף לא מכויילות לגלות פיתות?

• מצחיק 1

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

תביא אוכל מהבית, גם לשדה וגם לטיסה. יותר טעים, יותר בריא, יותר זול, ומחזיק מעמד עד הנחיתה בלונדון. החסרון היחיד שתופס מקום בתרמיל הגב.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

נטיה משפחתית לקום 5 דק אחרי הזמן שצריכים לצאת לשדה.  בכביש 6 יש רק את המקום הזה בתחנת דלק ואת זה אני לא מאחל גם לאויבים שלי.

בכל אופן, נמצא קוראסון בעליית הגג בטרמינל

You can always count on Americans to do the right thing - after they've tried everything else.

W. Churchill

פורסם

אז תכין את הסנדביצ׳ים ערב קודם ושים במקרר. ממש לא סיפור.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

חה חה חה.

הכל נכתב מניסיון רב,  טיסות של שעתיים ועד 24 שעות, הרכבים מנוסע בודד ועד משפחה שלמה. מעולם לא הכזיב. כיום, עם טיסות הלואו קוסט ללא ארוחות, זה פתרון עוד יותר מוצלח.

שכחתי עוד יתרון - האוכל זמין כשאתה רעב, לא לפי הלו״ז של צוות הקבינה.

פורסם

למרבית האנשים בחברה המערבית המודרנית, הצורך בתכנון לוגיסטי לפני נסיעה לחופשה הוא פגיעה באיכות החיים. הם יעדיפו לשלם יותר תמורת ה'נוחות' היחסית של 'לא לשבור את הראש' לפני שיוצאים מהבית, ואז יחזרו להתלונן על האיכות, המחיר, או הזמינות המוגבלת של המוצר שבחרו לצרוך בשדה התעופה, תחנת הרכבת, בית המלון וכו'. אין טעם להתעקש ולחנך אותם שאילו רק היו פועלים אחרת אז היו נהנים יותר, בהמשך לאנלוגיית הנסיעות אפשר לומר שהספינה הזאת כבר הפליגה.

פה יש אחד שמחפש חמץ בנתב"ג, בשרשור השכן יש מישהו שהופתע לגלות שבאוסטריה יש תח"צ נוחה מהשדה לעיר... חבל על האנרגיה להגיב בשרשורים האלה ולהוסיף מידע שימושי כביכול. הרי כל המידע הזה כבר קיים מזמן ברשת, וכל מי שרוצה יכול למצוא אותו די בקלות - אז מה הטעם? שכל אחד פשוט יעשה מה שנוח לו מבלי לחלוק את זה עם כולם. זה אפשרי, מנסיון.

אף פעם לא הבנתי את הדינמיקה הזאת בפורומים, כפי שאני לא מבין את התופעה של טרנספורטר פותח את שרשור ה'תעשו בשבילי' התורן ואנשים אשכרה מגיבים ועושים בשבילו.

• אהבתי 7
  • מצחיק 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם

ניסיון רב. בטח.

תרשה לי לעדכן אותך, למקרה שלא ידעת-אתה לא היחידי שטס כאן.

אני טס לפחות כמוך , אם לא יותר, רק שאני לא טורח לעדכן אנשים זרים שאני לא מכיר אותם, בסיפורי המסעות והמעשיות שלי.

אני בטוח שאתה אלוף במעשי חסכנות, שלא לאמר קמצנות.

לפעמים, חלק מהטיול זה גם לאכול במסעדה טובה, ולא רק סנדויצ'ים מעוכים מהבית.

תנסה פעם, לא תמות מזה.

• אהבתי 5
  • רעיון גרוע 1
  • רעיון טוב! 3

סלע

פורסם

בטח. מסעדה טובה בטרמינל 1 או על המטוס של רייאנאייר.

• אהבתי 1

פורסם
לפני כשעה, Derish כתב:

למרבית האנשים בחברה המערבית המודרנית, הצורך בתכנון לוגיסטי לפני נסיעה לחופשה הוא פגיעה באיכות החיים.

ציטוט לפנתיאון... 🏛️

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• תוכן חדש...