Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חמץ בנתב"ג

YNV
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1190 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
לפני 14 דקות, Be roo כתב:

התגובה שלך לא היית מסוייגת לענין החמץ או לשאלה של פות"ש, כתבת באופן כללי שאתה לא מבין למה לאכול בנתב"ג, ושאין בעיה לאכו ל10 דקות לפני.

וואלה נכון, אני בכלל התייחסתי לשירשור של המליציות של בן גביר

תודה שאתה מתקן אותי

אתה גם לא מסוגל להפנים את העובדה שבשום מקום לא קבעתי שמישהו נוסע בפקקים, כי כמו שתגובתך היתה כללית, גם תגובתי היתה כזו, ונועדה להציג מקרים שונים של אנשים שיעדיפו לאכול בנתב"ג, ואחד מהם הוא לא לצאת במיוחד מוקדם כדי לאכול בדרך, ולהסתכן עיכוב אפשרי לא צפוי, אלא לאכול אחרי שהבטיחו את הגעתם בזמן לטיסה, בעיקר כשהאלטרנטיבה היא מסעדת מזון מהיר אחת לעומת אחרת, גם אם זה עולה יותר.כ

ובכל זאת

בתור אחד שיצא לו לטוס פעם או פעמיים בחיים

אם כל כך חשוב לו לאכול חמץ ולא בטוח אם בנתבג מוכרים, אפשר למצוא רבע שעה לאכול מחוץ לנתבג

אז שוב, זה לא אומר שכולם מעדיפים לאכול בנתב"ג. זה רק אומר שבאופן מפתיע יש כאלה אנשים, וחוסר היכולת שלך "להבין אותם" מעיד רק עליך.

איזה דמגוגיה עלובה, מזכירה התנהגות של אחיינית שלי בת שנתיים שלא מקבלת מה שרצתה

לא נורא ביום כיפור נצום עוד 2 דקות בשביל שאלה שלא הבנתי אותם יסלחו לי

עריכה אחרונה על ידי Transporter
  • אהבתי 1
פורסם (נערך)

אתה כותב "אף פעם לא הבנתי" ומנסה עכשיו לשכנע שזו לא אמירה כללית אלא מתייחסת רק לשאלת החמץ הספציפית של פות"ש?

זו התפתלות שגם האחיינית בת ה-3 שלי לא תאמין לה.

עריכה אחרונה על ידי Be roo
פורסם
לפני 15 שעות, YNV כתב:

בכל אופן, נמצא קוראסון בעליית הגג בטרמינל

הפכו את החילונים לאנה פרנק? מה זה עליית הגג הזו?

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

יש כאן כמה סוגיות. 

טרנספורטר - דווקא אתה הוא זה שמדבר על המחיר. אז נושא מחיר המזון בנמלי תעופה כאוב בכל העולם, הרי הלקוחות שבויים. 

אבל מבחינתי שתי הסיבות העיקריות להביא אוכל מהבית הן:

1. איכות - מביא את מה שמתאים לי. למשל פירות וירקות.

2. גמישות - יכול לאכול לפי הלו״ז שלי, בשדה ובטיסה..

לבעלי משפחות צעירות זה עוד יותר חשוב. תביא לחמניה ונוטלה ותכין להם את מה שהם אוהבים, כי אם תנסה להגיש להם משהו שהם לא אוהבים/מכירים תצטרך להתמודד עם ילדים רעבים. לא כדאי.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אם אני מגיע לנתב"ג מוקדם, ברירת המחדל שלי היא טרקלין דן. 

יש אוכל ושתיה, יש שקט (יחסי, אנחנו עדיין בישראל),  וכורסאות נוחות.

נכון, האוכל לא גורמה, אבל מבחינתי מספיק בשביל שאני לא אהיה רעב בטיסה של כמה שעות. 

יום רביעי האחרון הגענו אני ואישתי ממש מוקדם, כי חששנו מעומסים חריגים בשדה. בפועל אחרי שעה כבר היינו בגייט, והיה לנו עוד כמעט שעתיים לשרוף. בטרקלין זה עבר בכיף מבלי ששמתי לב, ויצאנו שבעים ומתודלקים בהרבה קפה. 

למי שתוהה אם אני באמת חושב שהמחיר המלא של הטרקלין שווה את זה, אז כמובן שלא. אבל ברוב כרטיסי האשראי יש הטבות כאלה ואחרות לכניסה לטרקלין. 

לי יש כרטיס ישראקארד קורפורייט שבדרך כלל מכניס אותי לטרקלין חינם. אישתי עם כרטיס כאל ביזנס נכנסה ב30 שקלים.

מי שאין לו הנחות טרקלין בכרטיס אשראי, שיביא סנדוויצ'ים מהבית (למי יש זמן וכח לזה?! זה לא טיול בית ספר)

• רעיון טוב! 2

יום טוב גם לך

פורסם
לפני 8 שעות, Be roo כתב:

אתה כותב "אף פעם לא הבנתי" ומנסה עכשיו לשכנע שזו לא אמירה כללית אלא מתייחסת רק לשאלת החמץ הספציפית של פות"ש?

זו התפתלות שגם האחיינית בת ה-3 שלי לא תאמין לה.

את שמה לב שאת מנסה לפנות להיגיון של טרנספורטר?

השלב הבא זה לתקשר עם חוצנים?

כשאני נאלץ לטוס הכמהשקלים יותר בנתבג הם לא שיקול.

אם יצא לי לאכול לפני אז סבבה אבל אם בא לי קפה או משהו כשאני שם אז קונה בלי שיקולי עלות.

להכין אוכל לא יקרה כי אני עצלן מידי ועמוס מידי.

• אהבתי 1
  • מצחיק 1

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

מבטיח להבא לבדוק בנוסף למי יש עצות לחיים בריאים יותר, מתי לצאת ואיפה מוצאים אספרסו וואגיו.

• מצחיק 1

You can always count on Americans to do the right thing - after they've tried everything else.

W. Churchill

פורסם
לפני 14 שעות, Igalz כתב:

למי שתוהה אם אני באמת חושב שהמחיר המלא של הטרקלין שווה את זה, אז כמובן שלא. אבל ברוב כרטיסי האשראי יש הטבות כאלה ואחרות לכניסה לטרקלין. 

לי יש כרטיס ישראקארד קורפורייט שבדרך כלל מכניס אותי לטרקלין חינם. אישתי עם כרטיס כאל ביזנס נכנסה ב30 שקלים.

מי שאין לו הנחות טרקלין בכרטיס אשראי, שיביא סנדוויצ'ים מהבית (למי יש זמן וכח לזה?! זה לא טיול בית ספר)

למה לא טרקלין פתאל ?

בדן אני חושב שאתה עושה צק אין ועומד בתור כמו כולם

לפני 15 שעות, sperial כתב:

יש כאן כמה סוגיות. 

טרנספורטר - דווקא אתה הוא זה שמדבר על המחיר. אז נושא מחיר המזון בנמלי תעופה כאוב בכל העולם, הרי הלקוחות שבויים. 

אני פשוט אוכל מחוץ לנתבג בעיקר בגלל שאני לא אוכל פיצות והמבורגרים וכו'

גם כשאני טס למיקונוס שברוב המקרים הטיסה היא באמצע הלילה

נוסע לסוהו ב 23:00, אוכל בכיף וממשיך לנתבג אחרי שאכלתי ארוחה נורמלית ולא ציפס או המבורגר או פיצה

• מצחיק 1
פורסם
לפני 25 דקות, Transporter כתב:

למה לא טרקלין פתאל ?

בדן אני חושב שאתה עושה צק אין ועומד בתור כמו כולם

כי אתה כרגיל לא קשור..

• מצחיק 2

יום טוב גם לך

פורסם (נערך)
לפני 3 שעות, Igalz כתב:

כי אתה כרגיל לא קשור..

כן בוא תספר לי למה לא?

אמרת שהיית בטרקלין של דן. 

שאלתי למה לא להתפנק עד הסוף ולשלם על טרקלין פתאל, לעשות צק אין פרטי אחרי מקלחת, עם אספרסו ביד,  בלי מריבות עם אנשים בתור, בלי לחץ ובלאגן ועם בופה מפנק

למה אני לא קשור? כי אתה לא מכיר את האפשרות או כי במקום להגיד שזה מעבר לתקציב שלך עדיף לתקוף?

עריכה אחרונה על ידי Transporter
  • משעמם 1
פורסם
לפני 4 שעות, Transporter כתב:

כן בוא תספר לי למה לא?

אמרת שהיית בטרקלין של דן

כי אתה בשרשור "קפה ועוגיה בנתבג" שבו אנשים מכינים סנדוויצ'ים מהבית.. 

אני נתתי טיפ כיצד ניתן ניתן לאכול ולנוח ב30 שקל לזוג. 

ואתה נדחף עם צ'קאין פרטי ומקלחת ב500 ומשהו דולר לאדם. כרגיל.. לא קשור. וזו לא תקיפה, זה ציון עובדה. 

• רעיון טוב! 5

יום טוב גם לך

פורסם
בתאריך 7.4.2023 בשעה 08:37, sperial כתב:

תביא אוכל מהבית, גם לשדה וגם לטיסה. יותר טעים, יותר בריא, יותר זול, ומחזיק מעמד עד הנחיתה בלונדון. החסרון היחיד שתופס מקום בתרמיל הגב.

דווקא אנ בד״כ משתמש בהטבת טרום טיסה לאוכל אז זה חינם. הבעיה שלאכול באגט פרגיות כשר קצת מוציא את החשק.

"when you see a good move, look for a better one..."

Mazda 2 2014

Kawasaki Z400 2020

פורסם

תראה מה כתבתי: יותר טעים  😄

חוץ מזה, האוכל שאני מביא מכסה אותי עד שאני מגיע למלון.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...