Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1196 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום אחרי המתנה של קרוב לחודשיים היינו אמורים לקבל את הרכב החדש . רכב שחלמתי עליו כמה שנים. בהתרגשות הגעלי לאולם תצוגה , נציג האולם קיבל את פנינו וליבה אותנו לראות את הרכב . ממבט ראשון התגלו שריטות בדלת של הנהג , אחת 2 סנטימטר והשניה קרוב ל15 . השריטות דיי עמוקות ולא יהיה ניתן להעלים אותם לגמרה עם פוליש . הם ניסו..

הרכב לא היה נקי במיוחד מבחוץ שגם היה מוזר 

מנהל האולם הציג כמה אופציות , פיצוי של שני טיפולים - סדר גודל של 3000 ש״ח + פוליש על חשבונם . 

העלות של הרכב החדש קרוב לרבע מיליון שקל .

לא עפתי אל ההצעה , להגיד את האמת . 

ננתי לו שני אופציות - לבטל את העסקה ולהחזיר את כל הכסף ... 

או להחליף את הרכב + פיצוי .אני למשך תקופה יהיה  בלי רכב , 

(חוגים , ילדים , עבודה וטיולים שתוכננו) 

כי מכרתי את הרכב שלי . 

ואני גם לא יכול לרכוש אחר עד שלא אקבל החזר . 

נאמר לי שייקח מעל חודש , עד שסוגרים את כל הרישוי עם משרד הרישוי וכו׳ עד שיקבל בחזרה מה שמגיע לי .

פסח באמצע לא ממש עוזר גם ככה . 

החלפה של רכב גם תיקח הרבה זמן . 

מי ניתקל ? מה עושים ? אנא שתפו את דעתכם !

הרכב נבדק בתוך אולם חשוך , יש לי הגשה שאם הייתי מוציא אותו לאור , הייתי מגלה עוד הפתעות . 

תגובת מנהל אולם מכירות , רכב נבדק , לא שמנו לב שיש שריטות . שיטת המצליח ?? 

בברכה , 

1F08D6F0-65F5-4018-A4E1-392F83F94D87.jpeg

פורסם

תלוי בכמה אתה פדנט לזה, אני הייתי מנסה לנצל את הסיטואציה ולהוציא מהם הנחה או החזר כספי כלשהוא ולוקח את הרכב - גם ככה בדלת הראשונה שיפתחו עליך או העגלת סופר הראשונה שתיזרק לך על הדלת תתפנק בשריטה דומה.

• רעיון טוב! 1

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

חוץ מהשריטות הרכב זה מה שרצית?
במידה וכן אני הייתי נשאר איתו תמורת התחייבות שהשריטות יתוקנו באופן מלא ותנסה להוציא אולי 3 טיפולים,
כפי שכתבו מעלי עוד כמה חודשים (כנראה לצערך) ממילא יהיו כמה נקודות על הרכב... 

פורסם

סביר להניח שבפעם הראשונה שתחנה בחוץ הרכב ישרט שוב. זה מאוד מבאס לקנות רכב יקר ולגלות כזה דבר אבל צריך להיות הגיוני וסה"כ ההצעות שלהם סבירות.

אישית הייתה מבקש לתקן את השריטה גם אם זה כולל צביעה של הדלת ומסכם איתם מראש בכתב שהם מפצים אותך על ירידת ערך לאחר בדיקת שמאי מטעמך. + 3 טיפולים על חשבונם זה נראה לי סוגר את הפינה.

פורסם

עד שכמה שזה מעצבן לקבל רכב חדש עם שריטה, אני מסכים עם שאר המגיבים עדיף לך להשיג פיצוי כספי בין אם זה בטיפולים או בהנחה על הרכב. וכמובן לדרוש שיטפלו בשריטה.

פורסם

מבחינתי לקבל ככה רכב, קשה לעכל.

במצב הנתון כרגע, כמו שכבר הגיבו כאן, אין הרבה ברירות, וצריך להישאר עם הרכב. עם כל הצער שבדבר.

כמובן עם תיקון ראוי ופיצוי הולם.

מצד שני, אינני מסכים עם הגישה, "שגם ככה יהיו לך שריטות, מכות פח " ובסגנון..

אבל ,כמובן, כל אחד והגישה שלו לנושא. 

אצל האחד, "רכב צריך לשרת אותי ולא ההיפך", והרכב פח אשפה מהלך.

ואילו אצל האחר, רכב מלוקק ללא אף שריטה, מטופל בחומרים הכי איכותיים...

תתארו לכם שגם אנשי המכירות באולם, במעמד המסירה, יגידו לכם: "גם ככה בעוד 5 דקות מישהו יפתח דלת על האוטו".. ומשפטים בסגנון. זה בסדר? 

• אהבתי 1
פורסם
לפני שעה, yossiaviel כתב:

תתארו לכם שגם אנשי המכירות באולם, במעמד המסירה, יגידו לכם: "גם ככה בעוד 5 דקות מישהו יפתח דלת על האוטו".. ומשפטים בסגנון. זה בסדר? 

לאנשי המכירות אסור לומר כזה משפט, אין להם זכות מוסרית לכך.

אבל לחבר שמייעץ מותר לומר את זה.

עברתי סיפור דומה מהצד השני, ביצעתי התקנות בדירה שעברה שיפוץ יסודי, וגרמתי שריטה קטנה במשקוף חדש. בעל הדירה לקח את זה מאד קשה ורצה להחליף דלת בעלות של כ-1,500 ש"ח, ניסינו לסגור את הנושא ברוח טובה והוא ביקש שאשלם חצי מהנזק, אמרתי לו שאני מעדיף לשלם את הכל, אבל בצורה כזאת - אני נותן לו צ'ק של 1,500 ש"ח, והוא מבצע את ההחלפה רק חודשיים אחרי האיכלוס. הוא הסכים, ולאחר חודש מהאיכלוס התקשר להגיד שהשיטה שלי עבדה והוא כבר לא רואה צורך בהחלפה.

פיציתי אותו במוצר כלשהוא כך ששנינו יצאנו מרוצים.

אז כמו שאמרתי - לסוכנות יש מחוייבות לתת מוצר מושלם. אבל במצב הנתון של הלקוח, עם כל העגמת נפש שבדבר, כדאי להסתכל על המכלול ועל הנזק והעגמת נפש שתיגרם לו בלהיות עכשיו בלי הרכב שהוא רצה.

• אהבתי 3
  • רעיון טוב! 3
פורסם
לפני 9 דקות, chezik כתב:

לאנשי המכירות אסור לומר כזה משפט, אין להם זכות מוסרית לכך.

אבל לחבר שמייעץ מותר לומר את זה.

לא טענתי שאסור לייעץ\להגיב.

זה בסדר ואף רצוי,

יש כאלה שיסכימו, וכאלה שלא.

זוהי מטרתה של הפורום.

פורסם

חלק מהסיבות שבגינם רוכשים רכב חדש זה כי רוצים רכב חלק כמו תחת של תינוק

אבא שלי רכש אי שם בשנות השמונים סיאט אדומה (קורה במשפחות הכי טובות) וקיבל אותה עם כתמים שחורים קטנים על מכסה המנוע
לא עזר שום פוליש או ווקס שניסו לעשות הכתמים היו לכודים מתחת ללכה
אין לתאם את עוגמת הנפש שנגרמה לו.
הוא לא סבל את הרכב והחליף אותו אחרי שנתים

אז אפשר להבין בנאדם ששילם רבע מליון שקל ומקבל רכב שרוט
לטעמי אם זה לא מתאים לו, לכל הפחות שיפתחו פנקס צ'קים ויחזירו לו מיידית את ששילם

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

האמת קשה לי להבין איך אומרים להישאר עם הרכב כשהוא מגיע עם שריטות שברור לכל שזה מפריע לך.

הרכב עלה לך לא מעט ואין שום סיבה שתתפשר על רכב עם שריטות.

מבין שזה יקח חודש אבל לדעתי שיחליפו את הרכב ויתנו לך רכב שכור לתקופה הזו.

הפיצוי של הטיפול הוא לא מתקבל לטעמי.

פורסם

האירוע הספציפי שלך, והמקרה הכללי , עלה לדיון בפודקאסט 'דרייב' בפרק החדש שיעלה לאוויר ביום חמישי אחה"צ.

יכול כבר לומר שלא הגענו להסכמות. 

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

אני אישית הייתי לוקח את השני טיפולים.

אבל אני מבין שזה פחות מדבר אלייך וזה הגיוני.

אני חושב שהכי הוגן יהיה להחליף לך את הרכב אחד אחר, ובזמן הזה לתת לך רכב חליפי.

אולי תנסה ללכת לכיוון הזה

פורסם (נערך)

אי אפשר להחליף רכב, וצאו מהסרט שעל 2 שריטות ניתן לקבל פיצוי שחורג בהיקפו מ2-3 טיפולים גג.

אנשים רוכשים דירות מקבלן ב3 מיליון שקל ומקבלים את הדירות עם רשימת ריג'קטים של 100 סעיפים, רובם מתמסמסים בסוף ע"י הקבלן.

מבאס? כן, בהחלט. מאוד אפילו.

פרקטית? אם מישהו היה מציע לי 3,000 ש"ח תמורת הזכות לשרוט לי את הרכב, יש מצב רציני שהייתי שוקל את זה ברצינות.

קצת הקצנתי כאן רק כדי להעביר את המסר.

קח מה שאפשר ושחרר את זה מהלב שלך. צריך חיים שלמים בשביל להתעסק בשיט מהסוג הזה.

עריכה אחרונה על ידי avargel
  • אהבתי 1
ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם
לפני 39 דקות, Ron Poh כתב:

אפשר להחליף רכב?

הרי הרכב כבר נרשם על אדם מסויים,

אפשר להסיר את הרישום?

ימכרו את הרכב עם יד נוספת?

זאת ממש לא בעיה של הרוכש תכלס.

3 טיפולים + פוליש עליהם הייתי לוקח (פוליש במקום שאתה בוחר).

שווה סביב 6000 שקל. לא רע

(Sold) Chevrolet Aveo 2006

Citroen C3 2017

C5 Air Cross 2020

• תוכן חדש...