Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חיישן אויר קידמי מאזדה 2

מעבר לפיתרון נפתר ע"י S77T33,
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 942 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אצלי קוד של 420 על יעילות ממיר נמוכה נפתר ע"י החלפת טרמוסטט,

זה לא מעיד כלום על הרכב שלך, חוץ מהעובדה שלא תמיד קוד על ממיר קשור לממיר או חיישנים תקולים.

מוסך רציני לא ינסה לטפל באוטו לפני שהוא מאמת את הטענות שלך,

ברגע שהוא אימת את הטענה שלך, ואצלך זה כרוך בנסיעה ארוכה אם אין קודים שמורים, אמורה להיות לו לפחות נקודת מוצא היכן להתחיל לבדוק,

הבדיקה יכולה להיות ארוכה מאוד, לא תמיד רכיבים כושלים, לעיתים זה החיווט או אחד הקונקטורים, צריכה להיתבצע בדיקה יסודית בכדי להיות בטוחים היכן הבעיה, 

ברגע שמצאו את הבעיה, לרוב הטיפול יחסית פשוט

כבר חתמתי...

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
  • תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

היי

עדכון קל : הוחלפה משאבת דלק על חשבון המוסך הבעיה לא נפתרה,האם להתקדם להחלפת מצערת דלק ?

מישהו מכיר מומחה לבעיות האלה באזור חדרה/נתניה ....

פורסם

אין לי לא רשמתי.

בגדול הבעיה היא תערובת דלק עניה......

הוחלפו 2 חישנים למדה-וחישן MAF,משאבה דלק על חשבון המוסך,בוצע ניקוי מצערת יסודי כולל פירוק.

נורת צק אנגן עדין דולקת,בעמידה עם לחיצה על הבלמים הטורים יורדים לאזור 500 סל"ד.

פורסם

או מתקדמים . אם P0170 - באיזה תנאים? בסרק או סלד גבוה בעומס? אבל את זה צריך להבין המאבחן ולפעול בהתאם לא יעזור להגיד לך תבדוק זה וזה .סורק תקלות ומכונת עשן וכו סהכ לא תקלה מאד מסובכת לאבחון עם מעט ידע וציוד מתאים רק להבין באיזה תנאים התקלה מתרחשת ומשם הפיתרון הוא יחסית מהיר.

להחליף סתם חיישנים מטמבון לטמבון לא יפתרו את התקלה ובטח עם החלפת לחיישנים חליפיים שיכניסו אותך ללופ של צרות כי התקלה מגיעה ממפות הדלק שנלמדות מהחיישן חמצן העליון.

ההיתה במרכזי של מזדה ושילמת - תחזור לשם לפיתרון כי הם לא פתרו אז על מה שלמת? גם אני ההיתי מרכז שירות ואין דבר כזה "זה התהליך".

תחזור למרכזי ודבר עם יועץ השירות

בהצלחה

חיים יוד.

• רעיון טוב! 1
פורסם

בסרק בעומס גבוה אין בעיה,הוחלפו חישנים מקוריים.

שילמתי רק על חיישן קידמי (MAPׂ) ולמדה,הנורה כבתה אבל לאחר זמן מה נדלקה שוב.

אני צריך מוסך שפותר בעיות ולא מחליף בעיות באחרות,או שיודע לפתור בעיות בפרק זמן סביר.

• חודש מאוחר יותר...
  • שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

חיים יוד שלום.

אני מנסה לשלוח אלייך הודעות זה לא נותן.

תוכל בבקשה להפנות אותי למישהו בנתניה או חדרה או להגיע אלייך לפתרון הבעיה ...

בברכה,

פורסם

סורק מעפן עולה פחות ממאה שקל, איתו תוכל לחלץ בקלות קוד תקלה ולקבל פה ייעוץ הרבה יותר ממוקד,

אין לך חבר או מכר עם גישה לסורק תקלות?

כבר חתמתי...

פורסם

בוקר טוב.

P0170 = תערובת דלק עניה בסרק.

אם מישהו מכיר איש דיאגנוסטיקה טוב באזור נתניה/חדרה להגיע אליו לפתרון הבעיה.

בברכה,

שי

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
  • פיתרון
פורסם

בוקר טוב.

הבעיה נפתרה סופסוף.

לקחתי את החיישן הקדמי תבלטי אותו באתנול 99% איזה חצי שעה  ,ניתוק מצבר חיבור מחדש,בנתיים הנורה צ'ק אנגן כבויה כבר שבוע.

בברכה,

שי

• אהבתי 2
  • תוכן חדש...