Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חיישן אויר קידמי מאזדה 2

מעבר לפיתרון נפתר ע"י S77T33,
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 942 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

זה היה ברור שהתקלה תחזור, הפתרונות שלך הם זמניים.

תערובת דלק "ענייה" יכולה להיגרם ממספר גורמים. לא הייתי ממהר להחליף ולהזמין חלקים ולשרוף את הכסף,

נדרש איש מקצוע שיבצע דיאגנוסטיקה לרכב שלך ויבין מה מקור הבעיה.

2016 BMW M235i.

פורסם

זאת הבעיה לא מכיר איש מקצוע שבכמה שעות שעתיים לכל היותר מאתר ופותר בעיה פשוטה יחסית.

אם מוסך מאזדה נצרת לא מצליח מה אתה רוצה שאני יגיד.

אני מתקשר למוסך מאזדה אחים נגר בחיפה אומרים לי להשאיר את הרכב 3-4 ימים לפתור תבעיה.

אין לי למי לפנות כבר.

אני מנסה דרך אתר מדרג למצוא איש דיאגנוסטיקה באזור תעשיה נתניה זה קרוב אליי.

אם למישהו יש חבר מוסכניק טוב ומקצועי ובאזור שאני גר מוזמן להמליץ לי פה.

פורסם
בתאריך 27.4.2023 בשעה 12:32, S77T33 כתב:

בוצע ניקוי מצערת יסודי כולל פירוק

אני משער שיש לך מצערת מופעלת חשמלית (לא עם כבל),

אני יודע שלא מעט מצערות כאלה דורשות "לימוד מחדש" לאחר פירוק או הזזת הפרפר ידנית, האם זה בוצע?

קח בחשבון שאיש דיאגנוסטיקה רציני גם עלול גם לרצות את הרכב לכמה ימים, אף אחד לא יכול להבטיח לך כמה זמן זה ייקח מבלי שיודעים מה הבעיה

כבר חתמתי...

פורסם

בוקר טוב.

אכן ניתקתי את המצבר כמה פעמיים לתת למצערת "איפוס"כל שהוא כנראה לא עוזר.

קבל פה דוגמא לאיש מקצוע שתוך דקות מוצא איפה הבעיה...

כזה מוסך אני רוצה וכזה מוסכניק אני רוצה...

היום אני ידבר איתו.

מוסך רון בת"א.

עברתי 4 מוסכים אף אחד לא נתן את הפתרון הזה! ממש המצב המקצועי של מוסכי ישראל קטסטרופה!

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

בוקר טוב.

עדין לא טיפלתי בבעיה,אבל שאני מדליק מזגן למשך הרבה זמן בימים חמים אלו,הנורה צ'ק אנגן כבתה למשך זמן,ושוב נדלקת וחוזר חלילה,זה אומר משהו לגבי המצערת או הפרפר ?

פורסם (נערך)
בתאריך 8.8.2023 בשעה 14:58, S77T33 כתב:

אומרים לי להשאיר את הרכב 3-4 ימים לפתור תבעיה.

משאירים רכב במוסך לכמה זמן שמתאים לשני הצדדים. לא לצד אחד. מתאים להם, למשל, שעה? מטפלים שעה. עד שלבסוף פותרים או שלא, בביקור אחד או יותר. אין צורך להשאיר רכב במוסך ימים אם לא חייבים באמת כמו במקרה הזה.

עריכה אחרונה על ידי mcaspi
פורסם

היי

אין צורך זה כנראה מצערת דלק,העניין עם המזגן כנראה מצביע על זה,בכל מקרה אם משהו יכול בזמנו הפנוי לבדוק ב-CAR245 מצערת מתאימה אני ישמח מאוד...ושיעביר לפה קישור...כמובן גם אטם בית מצערת חדש.....

יש באמזון מצערת ב-59 דולר,אבל מעדיף לרכוש CAR245 זה פרופר חלקי רכב.

יום מוצלח לכל הצופים....

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

התקלה עדין קיימת :

הוחלפה מצערת דלק לא עוזר.

החליפו משאבת דלק לא עוזר.

מוסך מאזדה נצרת פשוט סוועה אין לי כבר מה לצפות מהם.

ביקשתי בדיקת עשן לאיתור דליפות כי החשד נופל על מחזיר שמן אחורי אומר לי המנהל שהוא לא מכיר דבר כזה ..

מה עוד ניתן לעשות ? ואם מישהו מכיר מוסך בצופן שמבצע בדיקות עשן ?

או האם באמת מחזיר שמן אחורי גורם לבעיה הזו ? אני אציין שיש רטיבות בחיבור בין הגיר למנוע.

תודה.

שי

פורסם

האם בוצע לימוד מצערת למצערת החדשה?

לא מדובר על איפוס שניתוק מצבר יכול להניב, יש תהליך לבצע או באמצעות סורק דו כיווני בעל היכולת הזאת

כבר חתמתי...

פורסם

דברתי עם מוסך רון בתל אביב אמר לי לא מטפל במאזדה ראיתי ביוטיוב שהם מפעילים מכונת עשן ושיוצא עשן מאזור המחזיר האחורי אמר שם שזו התקלה שגורמת לתערובת דלק ענייה,אצלי יש רטיבות באזור.

לא בוצע לימוד מצערת אחרי ההרכבה של המצערת עשו איפוס תקלות,הרכב נוסע טוב כולל צריכת דלק טובה.

היום אני משאיר את הרכב במאזדה נצרת לכמה ימים שיבדקו הכל.

אם יש למישהו עוד רעיון אשמח לשמוע....

פורסם

היי

החלפו 4 אטמים של סעפת יניקה,בנתיים הנורה לא דולקת של הבדוק מנוע,אבל שלוחצים של הבלם הטורים עדין יורדים קצת לא תמיד.

צינור סעפת יניקה שהיה קרוע.

חומר מנקה מערכת הזרקה.

1400 שקל.

סביר ?

• תוכן חדש...