Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

האם הצמיג תקין

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1212 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הצמיג לפיג'ו 3008, מסוף 2019 (5119).   זה מישלן  225/55 R18     ו 102V 02LX.   נראה באמת רגיש 😒

דרך אגב יכול להיות שזה ממכות ממדרכות ?

פורסם

יש לי משהו דומה בעקבות זה (קיבלת תשובה לשאלתך האחרונה), כשזה קרה הלכתי לפנצ'ריה וצמיגאי מנוסה אמר לי שזה שום דבר, 'זה קילוף חיצוני'.

האם כך גם אצלך? יכול להיות, אבל גם יכול להיות שלא. גם בגלל שאני לא מומחה, וגם בגלל שבנקודה מסויימת שלא רואים מספיק טוב אולי זה עמוק מדי.

הכי טוב לבדוק בפנצ'ריה, במקום אמין. כי מקרה כזה הוא 'טרף קל' עבור מי שלא מספיק אמין.

מצד שני, אולי ממילא כדאי להחליף.

פורסם

תן לצמיגאי ישר לבדוק את הצמיג. התמונה לא מאפשרת להבחין בחומרת הפגיעה.

ובלי קשר - צמיג בן 3 שנים פלוס נמצא ממילא בסוף דרכו, אילו זה הרכב שלי כנראה שהייתי מחליף רביעיה. ובכל מקרה, לא פחות מזוג, בוודאי לא מחליף בודד כשמולו צמיד בלוי.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

היה לי שפשוף בצמיג שלכאורה נראה דומה. הזמנתי סוג חדש, אבל כשהצמיגאי ראה את הנזק הוא קבע שהפגיעה שטחית ושלח אותי לדרכי. הצמיג החזיק היטב שנתיים נוספות.

כמובח שאין להסיק מכך דבר למקרה שבשרשור, הצמיג מצריך בדיקה בידי בעל מקצוע מוסמך.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

צמיג מ-2019 מחליפים גם אם אין לו שום פגיעה חיצונית. לפח וחסל, ומהר. לא עובר טסט זה ברור.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• תוכן חדש...