Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1176 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

2400 ש"ח ועוד כולל צמיגים, זה בטוח לא אותם הג'אנטים שמציע היבואן.

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

• תגובות 321
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

למה אתה רוצה להחליף ג'אנטים? לא רואה בכך שום תועלת.

ג'אנטים סיניים בכל מקרה אל תשים. להחליף את הג'אנטים המקוריים בסיניים זה לירות לעצמך ברגל.

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם

במידה ואתה שומר על הקוטר החיצוני של הצמיג, שזה בדר"כ מה שקורה במידות המקוריות של היצרן כשמגדילים את הג'אנט מקטינים את הגובה של הצמיג.

זה מקטין קצת את השיכוך, הרכב נהיה קצת יותר קשיח. ועדיף למהירויות גבוהות.

סביר שקפיצה אחת לא תהיה משמעותית, קפיצה ב2 קטרים, רצוי לבדוק.

פורסם

מניסיון של כמה מאות ק"מ עם A1 עם ג'אנטים 16, ודגם S-Line עם 18, אין מה להשוות בכלל, עם ה18 הנסיעה לא נוחה בכלל, הרכב מאוד נוקשה ומרגישים כל גרגר בכביש, אם יש לך אפשרות, אני מציע לנסוע קצת ברכב כזה עם ג'אנטים יותר גדולים בשביל שתרגיש את ההבדל לפני הקניה.

וכמו שאמרו לך, ב2400 זה ממש לא אותם ג'אנטים, ולא יהיו באותה איכות כמו ה16 שיש לך כרגע..

פורסם

עליה מ16 ל17 תהיה מורגשת מעט ואישית אני ממליץ. מעבר ל18 ומעבר זה כבר מאוד מורגש.

בנוגע למוצר עצמו, אני ממליץ להחליף רק למקוריים (אפילו יד שניה ולקחת למכון לוודא שהם ישרים).

פורסם

היי אני שבוע הבא אלך לרכוש 4 ג'אנטים חדשים ל Audi A1 שלי

רציתי לדעת האם ג.מ פורטל אמינים ? הג'נטים שהם מספקים הם סינים ? מישהו החליף אצלהם?

תודה

פורסם
יש להם הכל מהכל , גם סיני וגם אחרים, יש שם בחור נחמד בשם אביתר, עוזר המון בבחירה. החלפתי בעצמי אצלהם חישוקים ופעם אחת גם צמיגים.
תודה רבה , אכן אבדוק .. פשוט אמרו לי שאם מחליפים במקומות לא טובים הג'אנט יכל להישבר באמצע נסיעה .. הגיוני?
פורסם

NirMan לג'אנטים יש תקנים, בדרך כלל לג'אנטים ממותגים יש מספר תקנים.

לג'אנט שאני קניתי מהם היה את את האישור VIA (אישור של תקן JWL היפני).

אתה תראה ממש על הג'אנט עצמו מוטבע VIA, זה אומר זה שהג'אנט שנבדק בפועל.

אם מופיע רק JWL זה אומר שהג'אנט לא נבדק, אבל היצרן מצהיר שהג'אנט עומד בתקן הזה.

בנוסף צריך לשים לב למידות הג'אנט, במצב אופטימלי כדאי להמנע מלקנות ג'אנט שיושב על מתאמים, ובטח לא ג'אנט שמצריך ספייסרים. בנוסף לשים לב לרוחב הג'אנט J ו ET.

באתר הזה מופיעים כל המידות של הג'אנים המקוריים.

https://www.wheel-size.com/size/audi/a1/

פורסם

הסבירו לך שם שזה לא רעיון טוב לשים ג'נטים סיניים בזמן שעל הרכב שלך יש 4 ג'נטים מקוריים מצויינים שכל אחד מהם עולה יותר מהרביעית + צמיגים סיניים שאתה רוצה לקנות.

מה אתה מצפה שיקרה? שימליצו לך להפך?

אתה הרי ככה או ככה תסע לקנות אותם.

• תוכן חדש...