Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חור בלב ובכיס[סמל שנגנב]

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7705 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

גם אני כמו רוניר ואחרים קיבלתי אותה ולפי 20 דקות אני חוזר מחבר וקולט שדפקו לי את הסמל האחורי(איביזה 94)מתחת לבית

סביר להניח ילדים בני 14 משהו כזה או סתם צרי עין

רציתי לדעת איפה אני יכול לקנות סמל ומה העלות בערך

ואם כבר סמל אז כפתור(שפותחים וסוגרים) לדלת כי שלי נשבר(המקורי זה הברגה עגול)

תודה מראש

ונשבור להם את הראש

פורסם

מצטער בשבילך זה באמת קטע מבאס.

לפי מה שאני יודע בחברה זה יקר לקנות

תנסה אולי מפירוק

או שתיסע לטירה או משהו כזה ותמצא שם בזול

פורסם

אם תסע לטירה ותקנה אתה תמצא בדיוק את הסמל שגנבו לך...

או אחד שגנבו למישהו כמה שעות / ימים לפנייך...

קח בחשבון שכאשר אתה קונה משהו "לא מקורי" נקרא לזה,

סביר להניח שהוא הגיע ממישהו כמוך שגם לו ביאסו את הצורה ופירקו לו את זה מהאוטו...

לי פירקו לפני שבועיים פלסטיקים קטנים שהיו על הדלת כדי שמי שפותח דלת לא ישרוט לי את הדלת...

מה יש למישהו לעשות איתם בכלל?!

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

חרא של אנשים. אלו בטח ילדים עלובים משועממים.

לי גנבו פעם את המגב האחורי (שהיה קרוע). שברו אותו וזרקו את החלקים ליד האוטו בתחנת אוטובוס סמוכה.

קניתי אחר ב- 100 ש"ח מחנות פיאט (הזרוע והמגב ביחד). אחרי 3 שבועות אני פותח את החלון בבית ומציץ החוצה. (יום שישי בצהריים). אני קולט ילד כבן 14 ליד דלת תא המטען. מעוצמת פתיחת החלון (דלת הזזה) נגרם רעש והילד דפק כזאת ריצה שזה לא ייאומן ונעלם מיד.

שבוע אח"כ המגב נעלם והפעם באו עם כלים ופירקו אותו.

שנתיים הרכב היה ללא מגב עד שקניתי שוב אחד אחר והוא מחזיק בינתיים 7 חודשים. (טפו טפו..)

מיותר לציין שאם הייתי תופס את אותו ילד הוא היה מסיים את אותו יום בבית חולים. רק ככה הם מבינים. מוות לגנבים.

הבסיס שאני משרת בו נמצא באיזור טירת הכרמל ואני כל יום שם. (לא משנה בדיוק באיזה בסיס) אבל אני יכול להגיד שאני הפסקתי לנסוע עם האוטו לשם כי המראות שם מפחידים. חבל על האוטו, במיוחד שאי אפשר להכניס אותו לתוך הבסיס. כבר ראיתי באחד החצרות פיאט אונו דור שני מפורקת, סובארו די אל משנות השמונים המוקדמות מפורקת, ליד בית כלשהו רואים 4 רכבי אספנות מפורקים לחלוטין, ליד עוד בית יש עוד כמה כלי רכב מפורקים.. כמעט כל רכבים בטירה חסר להם סמלים או מגבים אחוריים וכל יום שני וחמישי יש שם תאונה. עוד אני עלול לחשוב שיש שם משחתות רכב.

פורסם

אני מבין שאתה במצב רוח טוב היום, אם הייתי רואה את הילד שגנב לי את הסמל של האוטו הוא לא היה חוזר הביתה לעולם!

סיאט איביזה FR טורבו 2005 צהובה 8-)

פורסם

אני לא מבין מאיפה יש לאנשים זרים את האומץ והחוצפה לבוא לאנשים אחרים ולהשחית להם רכוש ולעוד ילדים קטנים שנחשבים קטינים עפ"י חוק. אין לה הורים שיחנכו אותם?!

ילדים לא גונבים סמלים ממכוניות כדי להחביא אותם הם בטח תולים אותם על הקיר בחדר או משהו כזה. ההורים שלהם לא רואים את זה?!

חרטתי על המגב האחורי את המספר של האוטו ועכשיו כל חכמולוג שיגנוב אותו שוב ואני ימצא אותו על פיאט אחרת ימצא את הרכב שלו ללא אויר בגלגלים. יכול להיות שאני ישאיר לו סימן על הדלת האחורית, הטמבון האחורי ברכב שלי הוכיח את עצמו בתאונה קלה לפני שבוע.

פורסם
אני לא מבין מאיפה יש לאנשים זרים את האומץ והחוצפה לבוא לאנשים אחרים ולהשחית להם רכוש ולעוד ילדים קטנים שנחשבים קטינים עפ"י חוק. אין לה הורים שיחנכו אותם?!

עוד דוגמא שקשורה איכשהו לנושא:

אני מבין שאין ברשותך אוטו בצבע צהוב שכנראה הוא צבע שמאוד מאוד מושך יריקות מצד ילדים בגילאים 5-12...

וזה לא מקרה חד פעמי!

אני זוכר שלפני כשנה שסבא שלי ז''ל נפטר, ישבתי במרפסת של הבניין והסתכלתי על הרחוב, המגאן חנתה ממש ממול לבניין. פתאום אני קולט ילד אולי בן 8 עובר ליד האוטו, מסתכל ומכל הלב יורק לי על השמשה!

אני בכלל לא בנאדם עצבני, אבל ברגע שראיתי את זה העיניים שלי הפכו לאדומות. קמתי ורצתי החוצה לחנייה תפסתי את הילד הזה, גיליתי שהוא מגיע לי לביצ*ם אבל זה לא מנע ממני להעיף לו כאפה ולהגיד לו שיש לו 5 שניות לנקות את היריקה. תוך כדי דמעות הוא הוריד את החולצה וניגב.

זה חינוך!

אני מקווה שגרמתי לילד הזה טראומה לכל החיים ולעשות מה שההורים שלו לא הצליחו, לכבד רכוש של אחרים!

אני באף גיל לא פגעתי ברכב של מישהו אחר, גם תמיד מנעתי מחברים לעשות זאת...

לי מזמן נשבר מהילדים הונדליסטים...:evil: אני רוצה כבר שתהיה לי האפשרות ללכת לישון בראש שקט ולדעת שהאוטו שלי בסדר ושלא נוגעים לי בו.

נמאס.

אדם.

פורסם

על איזה בסיס על יד טירת הכרמל מדובר?

זה לא נכון שבכל הרכבים בטירת הכרמל חסר סמלים, כי אני ראיתי שם כמה הונדות שלמרבה הפלא לא היה חסר להם שום ניקל! גם אני התפלאתי

פורסם

ותודה לכל משתתפי השרשור , הזהה לזה שנפתח בנושא לפניו , וזה שלפניו ,וזה שלפניו , וזה שלפניו , וזה שלפניו , וזה שלפניו....

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7705 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...