Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיטרואן c4 פיקאסו 1.6

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1251 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

סיטרואן c4 2018 מנוע 1.6 165 כ"ס עשתה 150 אלף. 

האם צריך לבצע לה החלפת טיימינג יזומה?. האם עלולה להתפתח לה בעיה במערכת של הדלק?

לאיזה תקלות עליי להתכונן ולרכוש חלקים מראש?

פורסם

הייתי ממליץ לקנות כבר מראש פורק לחץ לטורבו (blow off valve) חלופי, עדיף את המשופר של מיני ולא המקורי שיש בו דיאפרגמה שנוטה להיקרע. סיפור של 250 שקל באיביי.

פורסם
לפני כשעה, nadavd4 כתב:

הייתי ממליץ לקנות כבר מראש פורק לחץ לטורבו (blow off valve) חלופי, עדיף את המשופר של מיני ולא המקורי שיש בו דיאפרגמה שנוטה להיקרע. סיפור של 250 שקל באיביי.

מניסיון?

זו תקלה משביתה?

פורסם
לפני 15 דקות, elihershko כתב:

מניסיון?

זו תקלה משביתה?

מניסיון, אצלי הוא עשה בעיות כבר אחרי 30 אלף ק"מ. לא תקלה משביתה, אבל כשתהיה בעיה המנוע ידליק נורה ויכנס ל limp mode - לא נעים לנהוג ככה.

פורסם
לפני 14 דקות, nadavd4 כתב:

מניסיון, אצלי הוא עשה בעיות כבר אחרי 30 אלף ק"מ. לא תקלה משביתה, אבל כשתהיה בעיה המנוע ידליק נורה ויכנס ל limp mode - לא נעים לנהוג ככה.

חוץ מיזה. למה עוד להתכונן? 

פורסם
לפני 19 דקות, nadavd4 כתב:

ובחיבור פשוט לקורא תקלות יודעים שזו התקלה?

פורסם
לפני 8 דקות, elihershko כתב:

ובחיבור פשוט לקורא תקלות יודעים שזו התקלה?

התקלה שהיתה לי היתה שמחשב הרכב רצה לחץ גדישה מסוים וקיבל פחות. זו אותה התקלה שקיבלתי גם כשהיתה בעיה עם סולנואיד הוואקום של הטורבו, אבל לפורק לחץ קל לעשות בדיקה ויזואלית וגם קל מאוד להחליף עצמאית.

פורסם

לגבי טיימינג אין צורך בהחלפה יזומה אם אין בעיות.

ניתן לבדוק במוסך התארכות רצועה.(בחיבור למחשב)

הנעת בוקר עם רעש של "דיזל" מורה הרבה פעמים על בעיה בטיימינג אט במותחן שלו

פורסם
לפני 3 דקות, nadavd4 כתב:

נפתחו כריות אוויר והוחלף סרן אחורי. אני אישית הייתי מתרחק.
מה ירידת הערך שנקבעה?

26 אלף. הרכב נוסע מושלם חוץ מיזה ואין פגיעה בשלדה

פורסם
לפני 1 דקה, netanel1014 כתב:

איך אתה יודע שאין פגיעה בשלדה? אני לא יודע מה עוד נפגע שם ואם בתאונה נוספת ההגנה תהיה כמו ברכב שלא עבר תאונה.

מעבר לכך עם ירידת ערך כזו המחיר צריך להיות נמוך בהתאם, כי הסחירות של רכב אחרי תאונה היא נמוכה משמעותית. על אחד כמה וכמה דגם לא-סחיר כמו זה.

פורסם
לפני 51 דקות, netanel1014 כתב:

הרכב הזה עד כדי כך נדיר שאתה שוקל לקנות אחד שעבר תאונה, עזוב תאונה, נפתחו כריות אויר?

מילא החלפת חלק כזה או אחר. אין עוד רכבים ביד2?

Ford Fiesta 2014 Manual

• תוכן חדש...