Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכבים סינים - סקירת אמינות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1253 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

בשנים האחרונות השוק הישראלי מוצף ברכבים סינים, הרכבים הללו לרוב עם מחיר מאוד תחרותי ותמורה נאה מבחינת האבזור והאיכות.  לא מעט אנשים קופצים על הגל ועוברים לחשמליות הסיניות, קשה להאשים העסקאות נראות מאוד מפתות.

האם יש בפורום בעלי סיניות שברשותם  רכבים אלו לפחות כשנה, שיכולים לתת קצת מידע לגבי רמת האמינות שלהם מבחינת המכלולים, האבזור, עלויות תיקונים וטיפולים. כדי שנוכל לקבל תמונת מצב כלשהי מבחינת האמינות שלהן ? ( על אף שמדוברר בזמן יחסית קצר) 

בבקשה לציין את שם המותג והשנתון. 

עריכה אחרונה על ידי borisYalzin
  • רעיון טוב! 1
פורסם

אנוכי בעלים של ג'ילי גיאומטרי סי

לא נמצאת אצלי שנה, אבל הכל תקין (אין סיבה שלא יהיה)

הרכב חשמלי, ככה שעלות הטיפולים היא נמוכה. לא אמורה להיות קיימת בכלל אבל בסדר

פורסם (נערך)

אגב, טיפולים של רכבים סיניים. אחד החברים בעבודה הראה לי עלות טיפול לרכב סיני שקיבל באחת הקבוצות. 

1000 שקל, אז אם מישהו דאג שעלות הטיפולים תקטן, אל תדאגו, המוח הישראלי ימצא דרך להשחיל גם בקטגוריה הזו.

עכשיו ראיתי את הפוסט של חווית קניה של ג'ילי ויש שם התייחסות למחירי הטיפול.

IMG-20230106-WA0002.jpg

עריכה אחרונה על ידי ArikM
  • מצחיק 4
  • מבאס 2

Ford Mondeo 2.0T + Bluefin Remap - נמכרה

Infiniti G37 2013

פורסם

אני עם ג'ילי 350 ממפסח ועשיתי כבר מעל 30,000 ק"מ.

נוסע כל כ130 ק"מ.

למעט מחלות ילדות שהצריכו עדכוני תוכנה הרכב מעולה.

אחרי הריקול שם הם ריכזו את כל מה שהיה צריך לטפל הרכב הגיע לטעמי לרמת אמינות גבוהה.

אני כבר זמן מה רוצה להעלאות שרשור סיכום אבל לא מוצא את הזמן...

מקווה שהיום אספיק בעזרת ה'

אין עוד מלבדו!!!

אבא תודה על הכל!!!

פורסם (נערך)
לפני 4 שעות, ArikM כתב:

אגב, טיפולים של רכבים סיניים. אחד החברים בעבודה הראה לי עלות טיפול לרכב סיני שקיבל באחת הקבוצות. 

1000 שקל, אז אם מישהו דאג שעלות הטיפולים תקטן, אל תדאגו, המוח הישראלי ימצא דרך להשחיל גם בקטגוריה הזו.

/cdn-cgi/mirage/1d22927579f483700ac8da61971dc01d05cc8fd134f0aa51b310bc6b17560d86/1280/https://carsforum.co.il/uploads/monthly_2023_01/IMG-20230106-WA0002.thumb.jpg.5b215e5205f592a2d5ad78ea7866f63a.jpg

חוץ מלהוסיף את הסעיף,

"לשבת במשרד ולהסתלבט על  איך אנחנו הולכים לקרוע את בעל הרכב במחיר" יש את כל מה שצריך בטיפול. אבל לא לדאוג נראה לי שהם ביצעו גם את ההסטלבטות, כנראה הפקידה שכחה לרשום.

זה נראה כאילו המשרה הכי חשובה במוסכים הולכת להיות קופירייטר להמצאת סעיפי טיפול ברכב.

עריכה אחרונה על ידי Uri-G
  • אהבתי 4
  • מצחיק 2
  • רעיון טוב! 1
פורסם (נערך)

איזה מקצועיות וירידה לפרטים, אפילו פעמיים ביצעו "בדיקה ויזואלית" ולא חיפפו 🤣

הם אפילו מפרידים בין בדיקה של גובה נוזל קירור לבדיטקה ויזואלית של מערכת הקירור :-).

נ.ב: יש לרכב גיר? שמן ממסרה לאן הולך?

עריכה אחרונה על ידי hwgeek
  • אהבתי 3
  • רעיון טוב! 1

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

סביר להניח גיר הילוך אחד שלא צריך לגעת בו לנצח, מקסימום להרוס בבדיקה אחרי שיסגרו איזה בורג במומנט לא נכון.

• אהבתי 1
  • מצחיק 1
  • רעיון טוב! 5
פורסם

עושים סיבוב אחד מסביב לאוטו, קצת רעש של עבודה והופ 1000 שקל. 

פשוט בדיחה עצובה.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

Infiniti G37 2013

פורסם
לפני 4 שעות, Uri-G כתב:

חוץ מלהוסיף את הסעיף,

"לשבת במשרד ולהסתלבט על  איך אנחנו הולכים לקרוע את בעל הרכב במחיר" יש את כל מה שצריך בטיפול. אבל לא לדאוג נראה לי שהם ביצעו גם את ההסטלבטות, כנראה הפקידה שכחה לרשום.

זה נראה כאילו המשרה הכי חשובה במוסכים הולכת להיות קופירייטר להמצאת סעיפי טיפול ברכב.

אני חושב שאפילו גם זה לא צריך, המזכירה תבקש מChatGPT לרשום

• אהבתי 1
  • מצחיק 2
פורסם

בתאריך 6.1.2023 בשעה 10:46, ArikM כתב:

IMG-20230106-WA0002.jpg

באיזה רכב חשמלי צריך להחליף שמן ממסרת?

פורסם

כל הדוח הזה זו הנפצה אחת גדולה.

גם גביה של חצי מהסכום הזה נראית לי מוגזמת. 

אבל היי, קנית רכב חדש ורצית לחסוך בדלק ? אל תדאג, את ההפרש תשלם במוסך כי אתה לקוח שבוי

• אהבתי 1

Infiniti G37 2013

• תוכן חדש...