Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכבים סינים - סקירת אמינות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1253 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

לא, כי מה שאני רואה, תיקונים מסובכים שהייתי מעורב, אפילו שזה בפיזור ארצי נרחב ואצל הרבה סוגי EV, זה לא סטטיסטי/מייצג, והיבואנים שיושבים בפורום מאוד רגישים לביקורת שלילית ! תוסיף לזה שבארץ האנשים "מתים" להיות שפני ניסיונות, תוכנה לא אפויה שמשאיר אותך בלי בלמים, זה שטויות "חבלי לידה" , לקוחות מאושרים עד הגג שרכשו רכב מדהים/אין דברים כאלו, משלמים בכיף מחירי "טיפול ללא טיפול" הזויים...מי אני שאפריע להם עם "עובדות" פשוטות ולנסות להסביר, שנכון שיש מעט חלקים ברכב EV, אבל בטח זה לא רק סוללה !
אני בעלים של NIRO EV, גם שם לא מבינים כלום ברוב מוסכי טלקאר, תאמין לי, אבל יש ניסיון/תיעוד מרחבי עולם לכל דבר ואשכרה בר תיקון בלי להזדקק ליבואן....נראה אותך אצל צ'יאנג צ'יאנג צ'יונג, בהצלחה !
וכמו שכתבתי, נחזור לדיון עוד שנה/שנתיים....זה מוקדם מדי, אנחנו עוד בשלב אופוריה, של רכב חדש....הרי מה ציפית שלא יסע ? יצרנים וותיקים עם מלא פאקים שמתגלים בזמן קצר, אצל סינים אתה חושב יהיה שונה :cool:

אהה ואני פשטות,מפרט טיפולים עיניינית.
2081798689_NIROEV.thumb.jpeg.2a5a87b881ad396462b4693be399946b.jpeg

ב-15 אק"מ התביישו לקחת ממני כסף, שבוע הבאה יש לי 30 אק"מ, נישב על כוס קפה, אחסוך להם ליפט, יש לי פילטר מזגן מקורי תמיד במלאי, שליש מחיר,עם חיוך אשלם להם שעת עבודה, ואם ירגישו לא נוח אתן להם "לסובב גלגלים"....

עריכה אחרונה על ידי קיורטוש אוטומוטיב
  • תוכן חדש...