Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מרוץ קארטינג - מועדוני רכב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7702 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
תום , לפרופורציות ... במירוץ האחרון מטעמינו לא התחרה אף אחד עם זמן ממוצע של 5 הקפות הכי מהירות עם 28 + שניות ... ויותר לכיוון ה27.5 ומטה ( וזה 5 הקפות , לא אחת )

חוץ מזה אתם לא מתיחסים לעובדה שבלי טקטיקה , ראש צוות , ונהגים שמנוסים בנהיגה שכוללת הרבה התמודדות עם מצבים במסלול שלא נתקלים בהם בהשכרות ששם רק ההקפה הכי מהירה משנה , ולא כמות ההקפות , ואין את הלחץ של מירוץ סיבולת , ואין STOP AND GO , זה לא יעזור גם אם תעשה זמן הרבה יותר טוב , זה לא תלוי רק בזה.

תום , אם אתה באמת רוצה להתקדם בנושא , ויש פוטנציאל לפי הזמן , תעשה קורס ותכנס לכמה מירוצי ליגה , תראה איך אתה במצבים כאלו , ששונים לגמרי מנסיעה "בסבבה" עם החברה :)

ליביו

דבר ראשון תודה,

באמת תיכננתי ללכת לקורס בחופש הגדול, ואולי אפילו שנה הבאה לנסות להיתחרות קצת אם יתאפשר, בינתיים הייתי במקום 4-5 פעמים ואני ממשיך ללכת בקביעות כל שבועיים אם יוצא.

בקשר לנסיעה טקטית, אני יודע שיש לו עוד הרבה מה ללמוד, ניסיתי בינתיים רק פעם אחת מרוץ סיבולת של שעה בזוגות, עם חילופים בערך כל 12 דקות.

תום, שמנסה להישתפר וללמוד יותר ויותר מפעם לפעם :)

• תגובות 62
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
שלומי,

אם "בעיה אישית" זה לא משנה אז למה טרחת לכתוב את זה על גבי הפורום? למה לעורר פרובוקציות?

אני מסכים במאה אחוז עם דני וליביו. זו היתה תחרות למועדוני רכב ו CF לא נכללו בקריטריונים. אין לי שום בעיה עם CF ואני מאוד מעריך את הפורום. עובדה שכל קבוצת PSI חברה גם CF.

אף אחד לא מפחד מתחרות, כשהיא באה מהמקום הנכון ולא כדי להראות למי יש גדול יותר. אני מעדיף להתחרות עם מישהו שבסוף אני אוכל להסתכל עליו בעיניים ולראות הערכה הדדית ולא משנה מי בפודיום ומי מחוצה לו.

אתה מוזמן לארגן אירוע בסיגנון ולהזמין את מי שעומד בקריטריונים שקבעת.

האמת שאני די מופתע וקצת מאוכזב מכיון שזו פעם ראשונה שאני רואה מנהל ב CF שמלהיט רוחות.

ליביו, דני, אני אישית נגד תחרות של קבוצה מול קבוצה מכיון שזה לא בא מהמקום הנכון.

יש מספיק זוהמה בתחום הקארטינג בארץ בלי שפורומי רכב יתחילו לסגור חשבונות על המסלול.

גלעד

אהבתי את התגובה. :mm_yeah:

ישי, שנהג בPSI.

"הדבר זר לרוחנו. המשיכה לתיירות לארצנו היא בכותל המערבי, בקברי אבותינו, במערת המכפלה ובקבר רחל. לא מסלול מירוצים!"

-1970, ח"כ מנחם פורוש אל שר התיירות, בנוגע לקיום גרנד פרי ישראלי ראשון.

• תוכן חדש...