Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מרוץ קארטינג - מועדוני רכב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7702 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חבל.. דווקא במסלולים של הרצליה ונתניה אני מתקרב קרוב מאוד לשיאי מסלול ..

אני נהג לא מוכר בסצנה בארץ.. אז אני חושב שיש לי סיכוי טוב בתור אנדרדוג :)

הנהגים בגו-קארטינג נתניה יעידו עלי :)

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

• תגובות 62
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
חברס, שאנחנו נשתתף , אתם תתחרו על המקום השני , אני מבטיח לכם.

אני השמעון מזרחי של הקארטינג.

אתה מוזמן לארגן קבוצה בת 4 או 5 נהגים שרשומים בCF לפחות 4 חודשים

ואנחנו נדאג לכל השאר....:twisted:

PSI vs CF

פורסם
אתה מוזמן לארגן קבוצה בת 4 או 5 נהגים שרשומים בCF לפחות 4 חודשים

ואנחנו נדאג לכל השאר....:twisted:

PSI vs CF

אני רוצה להצטרף לקבוצה הזו, אני בטוח שעם קצת אימון אנחנו ננצח את כולם

CF rulzzzzz

תמונות של הבובה http://Ami18.pic.co.il :razz:

פורסם

פרט קטן ששכחתי לציין...

כל נהג חייב להיות אדם מבוגר (מעל גיל 18 בעל רשיון נהיגה)

ולא ילדים בני 12, נהגי הליגה....

פורסם

אליקו , איזה זמנים אתה עושה לדוגמא בהרצליה ? שנדע לשים בפרופורציות , מה גם שבסוג כזה של מירוץ יש הרבה אלמנטים של קבוצה , שיתוף פעולה וגם קצת ניסיון באווירה של מירוצים ובGOALS הלפעמים שונים שאתה צריך להשיג כשאתה עולה על הקארט.

בכ"א כמו שדני אמר :) נשמח לתחרות מצד שלומי וחבריו :)

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם
פרט קטן ששכחתי לציין...

כל נהג חייב להיות אדם מבוגר (מעל גיל 18 בעל רשיון נהיגה)

ולא ילדים בני 12, נהגי הליגה....

פעם שעברה שהיידפרק התחרו כולם היו ילדים והיה להם ייתרון משקל מטורף על כולם

מסכן איזה ילד אחד שדחפו אותו לצמיגים ואיבד זמן יצא והתחיל לבכות שם מזה ריחמתי עליו

אבל לא יכלתי לעצור את עצמי מלצחוק

מפש איביזה טורבו 2001-2 ה"פ

פורסם

בן 16 מותר?

עם ניסיון של כמה פעמים בשבעת הכוכבים =ם

זמן לא משהו, משתפר כל פעם בקצת

פעם אחרונה באיזור ה28 שניות(27.9 אם אני לא טועה) נראה לי, לא זוכר בידיוק אז אל תתפסו אותי על השנייה (שוקל 65 קילו אם זה משנה)

*מחפש את הדף תוצאות* הוא יחיב ליהיות פה איפהשהו בבית!

פורסם

תום , לפרופורציות ... במירוץ האחרון מטעמינו לא התחרה אף אחד עם זמן ממוצע של 5 הקפות הכי מהירות עם 28 + שניות ... ויותר לכיוון ה27.5 ומטה ( וזה 5 הקפות , לא אחת )

חוץ מזה אתם לא מתיחסים לעובדה שבלי טקטיקה , ראש צוות , ונהגים שמנוסים בנהיגה שכוללת הרבה התמודדות עם מצבים במסלול שלא נתקלים בהם בהשכרות ששם רק ההקפה הכי מהירה משנה , ולא כמות ההקפות , ואין את הלחץ של מירוץ סיבולת , ואין STOP AND GO , זה לא יעזור גם אם תעשה זמן הרבה יותר טוב , זה לא תלוי רק בזה.

תום , אם אתה באמת רוצה להתקדם בנושא , ויש פוטנציאל לפי הזמן , תעשה קורס ותכנס לכמה מירוצי ליגה , תראה איך אתה במצבים כאלו , ששונים לגמרי מנסיעה "בסבבה" עם החברה :)

ליביו

Then dying is forgetting

פורסם

שלומי

מה שאתה מציע לא הגיוני בכלל כי אני למשל כותב גם כאן ,גם ב-max ,גם ב- psi (ששם אני גם מנהל) ,הרי כמו שאמרו קארס... זה לא מועדון רכב כמו שאר המועדונים ,

מה שכן בטוח שהרכב שאתה נוהג בו ( לא יודע איזה) כן שייך לאיזה שהוא מועדון שאתה יכול להצטרף ,

לגבי הבחור השני(אליקו) אני במקרה עובד בקארטינג (אחראי משמרת ) כך שאתה מוזמן להגיד שלום להבא ולקבל בראש ממני ומיאשה :wink: .

חברה תפרגנו וזהו ,היה מרוץ אחד הכיפים שהיו ,אז מספיק עם משחקי האגו על מי יותר חזק ומי יודע לנהוג ומי לא ,חבל שלא באתם (מי שלא בא)

לגבי מקס , אחלה ארגון של קבוצה וחבל שדודי לא יכל להגיע (רק שיהיה בריא ) הוא היה עוזר לכם הרבה ( לא שעשיתם פאדיחות ) .

דדי

(נהג קבוצת PSI )

דדי,

מאמן נהיגה ספורטיבית ובטוחה - לחיים

פורסם

לזה מעליי\/\/\/\/

גם מקס הם רק פורום ובכל זאת הם מצליחים להקים מועדון מצויין, ומצליחים להרים קבוצה תחרותית.

הכל מתחיל מהרצון לעשות משהו, ברגע שיש אותו מי יודע, אולי קארס פורום יהפוך למועדון החברים תלויי הרכב הגדול במדינה:wink: , מפה זה מתחיל.

תמונות של הבובה http://Ami18.pic.co.il :razz:

פורסם
לזה מעליי\/\/\/\/

גם מקס הם רק פורום

.

2 עמודים קודם לכן כתב Mad Max:

יש דבר שנקרא MAX TUNING CLUB

כיום כ- 50 חברים בעלי מכוניות ספורט באי אלו רמות של שיפורים

גילאים 19 עד 40

עושים הרבה פעילויות שלא מתפרסמות מחוץ לפורום הסגור

.

חוץ מזה, היה מירוץ נפלא, רווי אקשן ומהנה מאד, כן יירבו!

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

טוב ,חאלאס עם השטויות האלה של כן מועדון לא מועדון .

רוב המועדנים שאתם מדברים צמחו מכאן ואם תשאלו אותי, אין מקום לכלכך הרבה מועדנים אלה לגוף אחד גדול עם כוח , אבל זה לא קשור לנושא .

העובדה שלא זומנו למירוץ לא קשורה לעובדה שבMAX משלמים כסף, או שלכל מי שבא עם מועדון לנצ'יה יש אותה בעיית חלודה (אל תעלבו, הכול בצחוק) .

לא זומנו למירוץ בגלל בעיה אישית של זה שמארגן אותו אבל אני לא רוצה להיכנס לזה.

"מועדון" לא נמדד בכמות האנשים שבו או בסוג הקרבורטור שיש לבעליו, הוא נמדד ביכולת שלו לאגד מס' אנשים עם מטרה משותפת .

מירוצי פורומים ו"מועדנים" התקיימו הרבה לפני שרוב המועדונים האלה היו קיימים ככה שזה לא דבר חדש.

אםן האנשים שמארגנים את התחרות הזו לא יפחדו מתחרות אמיתית , בפעם הבאה שיהיה מירוץ כזה אני מבטיח לכם שנארגן קבוצה שתתחרה בכבוד.

פורסם

סליחה שלומי , אבל המירוץ למיטב ידיעתי תוכנן מראש למועדוני רכב ולא לפורומים ואם תשים לב כל מי שהוזמן הוא מועדון!ולא פורום מרכזי גדול , אז זה קשור מאוד , ואני לא מבין למה אתה חושב שלא הוזמנתם בגלל בעיה "פוליטית" וחבל ללכלך ככה את האווירה.

כמו שדני אמר , אנחנו בהחלט מוכנים לעמוד באתגר, אז יאללה שלומי , תארגן קבוצה ובא נבדוק את הענין - LESS TALK - MORE ROCKANDROLL :).

ובא נזכר שמירוצי הפורומים ( וכן זה תמיד הוגדר כמירוץ הפורומים ואני זוכר כמה וכמה כאלו מלפני כמה שנים טובות ) תמיד הוגדרו כמירוצי פורומים , זה שפעם הכמות היתה יותר מצומצמת ויותר מייצגת של כל פורום זה משהו אחר, וגם אז היו סוגיות לא פתורות עם אנשים שרושמים בכמה פורומים.

ליביו

Then dying is forgetting

פורסם

שלום שלומי,

לא זומנו למירוץ בגלל בעיה אישית של זה שמארגן אותו אבל אני לא רוצה להיכנס לזה.

בתור מארגן האירוע אני יכול להגיד לך שאני הייתי נגד הזמנה של פורמים...

הסיבה לכך, שהאתם פורום ולא מועדון רכב.

חוץ מזה שכל ה 10,282 גולשים נפגשי מדיי יום בפורום בצורה וירטואלית ומעבירים חוויות

אין לכם שום דבר משותף.

כמו כן המרוץ אורגן רק למועדוני רכב וכמו שאתה בטח שם לב, הוזמנו למרוץ רק מעדוני רכב!

כמו כן אני יכול לרשום פה עוד 1000 סיבות על כך...

ואם כבר בעיה אישית... אז מדוע לא הוזמן פורום מוטוריקה?

אני בקשר טוב עם מנהל הפורום, ובכל זאת הוא לא הוזמן...

כי הוא לא נכנס קרטריונים שאני קבעתי לאירוע... (בלי לפגוע, אחלה פורום)

ואם אתה רוצה לשמוע יותר על הבעיה האישית כמו שאתה מגדיר אותה, אתה מוזמן לדבר איתי

ולא להציג את זה בצורה כזאת בפורום!

אתה יודע בדיוק איך להשיג אותי שצריך....

ומספיק אם העלבה הזאת, לא הוזמנו וכו...

לא הוזמנתם כי לא נכנסתם להגדרות שאני קבעתי לאירוע, ואם אתה תארגן אירוע

ובהגדרה שלך לא תרצה לשתף מעדוני רכב, זאת ההחלטה שלך!

פורסם

שלומי,

אם "בעיה אישית" זה לא משנה אז למה טרחת לכתוב את זה על גבי הפורום? למה לעורר פרובוקציות?

אני מסכים במאה אחוז עם דני וליביו. זו היתה תחרות למועדוני רכב ו CF לא נכללו בקריטריונים. אין לי שום בעיה עם CF ואני מאוד מעריך את הפורום. עובדה שכל קבוצת PSI חברה גם CF.

אף אחד לא מפחד מתחרות, כשהיא באה מהמקום הנכון ולא כדי להראות למי יש גדול יותר. אני מעדיף להתחרות עם מישהו שבסוף אני אוכל להסתכל עליו בעיניים ולראות הערכה הדדית ולא משנה מי בפודיום ומי מחוצה לו.

אתה מוזמן לארגן אירוע בסיגנון ולהזמין את מי שעומד בקריטריונים שקבעת.

האמת שאני די מופתע וקצת מאוכזב מכיון שזו פעם ראשונה שאני רואה מנהל ב CF שמלהיט רוחות.

ליביו, דני, אני אישית נגד תחרות של קבוצה מול קבוצה מכיון שזה לא בא מהמקום הנכון.

יש מספיק זוהמה בתחום הקארטינג בארץ בלי שפורומי רכב יתחילו לסגור חשבונות על המסלול.

גלעד

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

• תוכן חדש...