Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מרוץ קארטינג - מועדוני רכב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7700 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 62
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
יפה...יהיה מעניין ומאתגר מאוד

ואני שואל את עצמי , איפה carsforum ....:roll:

הם יודעים שאם היינו משתתפים, לא היה לאף אחד סיכוי , אז לא הזמינו אותנו.

פורסם
הם יודעים שאם היינו משתתפים, לא היה לאף אחד סיכוי , אז לא הזמינו אותנו.
חבל שאתה חיי בסרט...

וממתי CF זה מועדון רכב? 80 אחוז מהאנשים פה אין להם רישיון אפילו... :roll:

למה? ככה!

פורסם
מה אתה מקשקש !?

ל CF יש סיכוי מעולה ! יש פה המון נהגים בעלי פוטנציאל !

יש לך גולף? לך לVAG...

CF זה לא מועדון רכב... זה פורום... פה זה מתחיל פה זה נגמר...

נהגים בעלי פוטנציאל? זה אתה אמרת....

למה? ככה!

פורסם
יש לך גולף? לך לVAG...

זה נכון, בניגוד למועדון "מקוררי האוויר" או מועדון "מכוניות עם טנק דלק בחלק השמאלי של האוטו" אנחנו לא "מועדון רכב".

פורסם

למרות שאנחנו לא מועדון רכב עדיין אפשר להרים מפגשים של הפורום וליצור פה קבוצה תחרותית שתוכל לעמוד יפה מול שאר המועדונים.

אפשר להתעלק על מפגש ראשון לציון שהחברה הרימו באוף טופיק, עכשיו הוא חסר נוכחות ונראה לי שהוא ישקע בתוך כמה שבועות אבל אם הנהלת הפורום תיקח את המפגש הזה תחת חסותה ותיקרא לו כמפגש הרישמי של קארס פורום אני בטוח שאפשר להרים משהו יפה ותיהיה נוכחות מצויין, יש פה 10,222 אני בטוח שלפחות עשירית מהם ירצו לקחת חלק פעיל במפגשים וכבר אנחנו הופכים להיות מועדון הרכב מהגדולים בארץ.

לפי דעתי ההנהל צריכה לשקול את זה וזה גם יעזור לקדם את הפורום כי יוכלו לקחת דמי חבר ובאירגון אירועים לקחת קצת יותר בשביל התחזוקה של הפורום.

תמונות של הבובה http://Ami18.pic.co.il :razz:

פורסם
למרות שאנחנו לא מועדון רכב עדיין אפשר להרים מפגשים של הפורום וליצור פה קבוצה תחרותית שתוכל לעמוד יפה מול שאר המועדונים.

אפשר להתעלק על מפגש ראשון לציון שהחברה הרימו באוף טופיק, עכשיו הוא חסר נוכחות ונראה לי שהוא ישקע בתוך כמה שבועות אבל אם הנהלת הפורום תיקח את המפגש הזה תחת חסותה ותיקרא לו כמפגש הרישמי של קארס פורום אני בטוח שאפשר להרים משהו יפה ותיהיה נוכחות מצויין, יש פה 10,222 אני בטוח שלפחות עשירית מהם ירצו לקחת חלק פעיל במפגשים וכבר אנחנו הופכים להיות מועדון הרכב מהגדולים בארץ.

לפי דעתי ההנהל צריכה לשקול את זה וזה גם יעזור לקדם את הפורום כי יוכלו לקחת דמי חבר ובאירגון אירועים לקחת קצת יותר בשביל התחזוקה של הפורום.

הנהלת הפורום אינה תומכת בשום מפגש כרגע וזה שאירגנתם אותו באוף טופיק לא אומר שזה בחסותינו.

אין לנו שום יכולת להשתלט ברמה משמעתית על אותם אנשים ונספחיהם שמגיעים למפגש כזה וכמו שכבר ראינו בעבר, זה לפעמים נגמר באסון.

אז עם כל הכבוד לחשיבות שיש למפגשים האלה, זה לא כוס התה שלנו.

בעתיד (הקרוב אני מקווה) אנחנו נארגן מפגשים "קצת" יותר מעניינים ומאתגרים, כאלו שישלבו פעילות מוטורית אמיתית.

פורסם

שלומי אני לא מעורב עם האנשים שאירגנו את המפגשוגם מעולם לא הייתי בו, רק חשבתי שזה יעזור רבות לפורום ולמפגש אם הוא יהיה תחת קארספורום בצורה רשמית, גם יבואו אנשים איכותיים יותר(בני,צביקה, איציק, שמר, רפי וכל המבינים באמת) וגם המפגש לא יעלם ויוכל לעזור לכולנו. בקשר לאנשים שלא ניתן להשתלט עליהם אני לא מאמין שבגללם הפורום לא יגדל ויתפתח, בגלל קומץ אנשים שתוך כמה פעמים נוכל להעלים אנחנו לא נירצה לבצע מפגש? זה נשמע לי לא הגיוני שקומץ הורס לרוב.

לפי דעתי יהיה טוב אם הפורום יפתח מעין מועדון בתשלום שיכיל רק חלק מחברי המועדון שישלמו כסף, זה גם יפתח את הפורום שעוזר לכולנו וגם בעתיד יתן אפשרות להרחבת הפורום ולביצוע מפגשיים מוטוריים כמו שאתה אומר.

אני רק מקווה שהמפגשים המוטוריים יתקיימו במהרה ולא יעצרו אותם מחשבות על קומץ שאולי יהרוס.

תמונות של הבובה http://Ami18.pic.co.il :razz:

פורסם
יש לך גולף? לך לVAG...

תזכיר לי מאיזה מועדון אתה כדי שאני אדע פוסטר של איזה רכב לתלות בחדר...

פורסם
PSI הולכים לתת בראש! :twisted:

כמו בפעם הקודמת... 23_30_102.gif

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

• תוכן חדש...