Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מרוץ קארטינג - מועדוני רכב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7702 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טורניר הקארטינג הרישמי של קארז פורום... בסופו של דבר זה יקרה.... רק צריך שמישהו יארגן את זה.. (והשירשור ההולך ונרקב שבאוף טופיק על הנושא הוא לא דוגמא טובה ללקיחת יוזמה).

It's time to kick ass and chew bubble gum, and I'm all outta gum..

• תגובות 62
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אה ומה לגבי MAX-Tuning ?
יש דבר שנקרא MAX TUNING CLUB

כיום כ- 50 חברים בעלי מכוניות ספורט באי אלו רמות של שיפורים

גילאים 19 עד 40

עושים הרבה פעילויות שלא מתפרסמות מחוץ לפורום הסגור

ויש סיכוי טוב ש PSI לא יקחו היום

:lol:

http://www.scci.co.il/

The Sports Car Club of Israel

פורסם
PSI הולכים לתת בראש! :twisted:

אכן, PSI נתנו בראש.

וגם STI

רון.

-גם מקום אחרון זה טוב, מה קרה????-

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם
רון.

-גם מקום אחרון זה טוב, מה קרה????-

רון, יצאתם מקום אחרון?! :roll:

ואני סמכתי על שמוליק וסבי שיתנו בראש :wink:

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

כל הכבוד למועדון אלפא רומיאו !!!!!!!!!!!!!!!! :-P

מקום שני המכובד , היה חסר רק טיפה והיינו עוברים גם את הצרפתים האלה!!!

FORZA ALFA!!!!!

תודה לכל הנהגים של המועדון ולכל המארגנים של האירוע , היה אירוע רציני ומאורגן למופת!

כן יירבו !!!

מרוץ הבא נצפה לכל קהילת הרכב הישראלית שתבוא ותעודד!!!

נ.ב המרגש חניה בקניון שבעת הכוכבים היה נראה כמו הסרט מהיר ועצבני , אחד המחזות היפים !

Il Futuro ha un passato legendario

8C Competizione

Alfa Romeo 156 2.0 T.S 2000

Alfa Romeo 75 1.6 Carb.1990

Lancia Dedra 1.6 1997

פורסם

שלום לכולם,

אני שמח להודיע על זכיה במקום ראשון במרוץ סיבולת מעדוני רכב 2005 למועדון פיג'ו סיטרואן ספורט ישראל

במרץ הישתתפו המועדונים הבאים:

*מועדון פיג'ו סיטרואן ספורט ישראל בחסות מוסך "מרום הצמרת 1984 בע"מ"

*מועדון סובארו טורבו ישראל

*מועדון אלפא רומיאו ישראל

*מועדון VAG ישראל

*מועדון הרודסטרים הישראלי

*מועדון BMW ישראל

*מועדון סובארו שטח ופנאי

*מועדון לאנציה ישראל

*מועדון MAX TUNING

*קבוצת עיתון "הגה"

בקרוב תמונות באתר המועדון ובאתר של עיתון "הגה"

www.psi.co.il

מקום 1- מועדון פיג'ו סיטרואן ספורט ישראל

cf.JPG

פורסם

היה לא פחות ממצויין!!! פשוט נהנתי היה אווירה מצויינת אירגון טוב ואין מה להגיד מי שהגיע הרוויח!!!

מקווה לעוד אירועים כאלה כי פשוט היה כיף!! :twisted:

כמובן לא נשכח..

PSI מקום ראשון!!!!!!!!

למה? ככה!

פורסם

היה מעולה. אוירה ספורטיבית, ארגון מעולה, מגרש חניה מעניין והרבה שמח.

תודה גדולה למארגנים ובעיקר לדני מ-PSI שהניע את כל המפגש הזה. נקווה שיהפוך למסורת.

יניב

You can always count on Americans to do the right thing - after they've tried everything else.

W. Churchill

פורסם

טוב חברה :)

כמה דברים

1 : PSI מקום ראשון! שוב! :)

2 : לבחור עם האלפא :) אחלה פייט , אבל הובלנו יפה , וכנ"ל לSTI שנתנו פייט מצוין.

3 : לMAX TUNING יש מועדון חברים בעל דמי חברות שנתית ואירגון פעלויות נפרדות לגמרי מהפורום הפתוח , ככה שכן , הם מועדון רכב.

4 : לבחור האופטימי ( לצערי ) זה שיש פה 10000 איש זה טוב ויפה , ואכן , עשירית מהן אולי יגיעו למפגשים ( סופר אופטימי , אבל מילא ) , אבל ברגע שזה מגיע לאנשים שישלמו! ויתרמו מזמנם ומרצם לטובת מועדון , ולא רק ישבו בצד ( החבובות שביציעה ) אתה תגלה בדיוק איפה החברים שלך , ודוגמא נאה זה הפורום של MAX , שיש בו המון חברים , אבל 50 חברים רשומים ( שממה ששמעתי עושים פעילויות מדהימות ונותנים תמורה מצוינת תמורת הדמי חבר האלו ). קארז פורום הוא פורום , ותו לא , לא מועדון רכב , אילה מפגש וירטואלי לכל המשוגעי לדבר , כשהפורום היה קטן עוד היה על מה לדבר , במימדים האלו , לא נראה לי ראלי בכלל לארגן דברים בכזו מסגרת ( וכל הכבוד עם כן , לדוגמא הג'ימיקנה הפתוחה שהיתה בזמנו בשפיצר ... ששוב הוכיחה שברגע שצריך לשלוף קצת כסף מ10,000 אנשים מגיעים להשתתף כמה ? 20 ? 30 איש ? ורובם הגיעו ממועדוני הרכב ד"א ... )

חבל

אבל אמיתי

ליביו - מועדון PSI

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

ליביו באמת אתה צודק ואני לא יודע מה יעשו שאר האנשים, אני יודע רק מה אני מוכן לעשות ואני מוכן לשלם, אם הייתה בידי את האפשרות הייתי מצטרף לMAX אבל אני צעיר מידי ורק בעוד חודש אני אוכל אבל זה לא העניין.

אם אני מוכן לשלם אני בטוח שיש לפחות עוד 50 שמוכנים לשלם(אני אישית מכיר 3 שיהיו מוכנים לשלם) ונראה לי שאלה שמארגנים את המפגש בראשל"צ יהיו מוכנים לשלם(תעזרו לי פה ואולי נרים משהו יפה) ויש עוד 5 מנהלים בערך שיהיו מוכנים לבוא.

אז לפי החישוב שלי גם אם מאית (1/100) מחברי הפורום ירצו להשתתף יהיה לנו מספיק חברים ואנחנו כבר ניהיה גדולים יותר מMAX שהם מועדון מצויין.

תבין הכי קשה להקים ולהתחיל את הצעדים הראשונים אבל כשזה מתחיל זה כבר הופך להיות קל יותר וברגע שאנשים יראו שבאמת מרימים פה משהו יפה ויש אירועים מוטוריים נחמדים אז הם יהיו מוכנים לשלם קצת כסף.

לפי מה שנראה לי אתה צודק ורוב האנשים בפורום הזה הם ילדים/צעירים מאוד וגם אני חלק מהם אבל אם אני מוכן לקום לשלם ולעזור אז אני בטוח שיהיו עוד כמה וזה מה שאנחנו צריכים, רק עוד כמה להתחיל ומשם אני בטוח שזה יתגלגל יפה.

ההנהלה פה היא הכי רצינית שראיתי מכל הפורומים האחרים/מועדונים ואני בטוח שאם הם ירצו וירתמו לדבר הם יצליחו להרים מועדון יפה ואני ועוד כמה מוכנים לעזור.

פעם מישהו בMAX אמר לי משפט טוב "דיבורים כמו חול ואין מה לאכול" אז נכון שכרגע אני לא יכול לתת את כולי לעזרה אבל בעוד חודש אם ירצו אני יהיה חופשי לגמרי(מסיים יב') ואני מוכן לעזור.

ההנהלה צריכה לחשוב על זה אבל נראה לי שזה ישקע כמו המדבקות של הפורום, ונשכח מזה כולנו תוך חודש.

מקווה שזה לא יהיה ככה

עמיחי, שאופטימי במיוחד בקשר לעתיד מועדון קארספורום.

תמונות של הבובה http://Ami18.pic.co.il :razz:

פורסם
רון, יצאתם מקום אחרון?! :roll:

ואני סמכתי על שמוליק וסבי שיתנו בראש :wink:

אתה לא רוצה לשמוע מה היו התוצאות שלנו...

[לא שאין לנו נהגים טובים, אלא שפשוט היו שם נהגים משמעותית טובים יותר]

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

• תוכן חדש...