Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1310 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני שעה, Night Driver כתב:

סאיזה בית ספר ראית דוכן שלהם בתוך בית הספר?

לא דוכן. כמו שלא ראיתי דוכן תפילין.

אבל הם דואגים להעביר "חומרי קריאה" לתלמידים. 

.

פורסם
לפני 3 שעות, V6 כתב:

אם אתה חילוני אתה לא רוצה פעילויות לעידוד דת מכל סוג שהוא לילדים שהם מתחת לגיל 18. בטח כשאני לא מודע לזה כהורה.

אם אתה דתי אתה לא רוצה לעודד פעילויות לעידוד "חילוניות" לילדים, אז אני מניח שמבחינתך זה בסדר להוריד את כל התמונות של דוגמניות בחזייה ותחתונים במרחב הציבורי? 

• מעניין 1
פורסם
לפני כשעה, tzahico כתב:

אני אומר להם במבטא אידיש כבד 'איך בין א שייגעץ!'   התגובות כמובן Priceless.

הנחתי בבוקר :)

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם
לפני 6 שעות, sperial כתב:

יש הבדל בין בית ספר, שהוא מקום ציבורי שתלמידים חייבים להגיע אליו, לבין איזה מקום אקראי בעיר, במיוחד אם הוא בבעלות פרטית שאנשים יכולים להכנס אליו באופן וולונטרי.

אז אפשר להניח שאתה מסכים עם הדרישה החרדית לא הלכניס חמץ בפסח לבתי חולים, כי זה מקום ציבורי שחלק גדול מהציבור מחויב להגיע אליו וזאת לא בחירה שלהם אם לקבל התקף לב בפסח או בפורים?

• אהבתי 1
פורסם
לפני 19 דקות, יובל .מ. כתב:

אז אפשר להניח שאתה מסכים עם הדרישה החרדית לא הלכניס חמץ בפסח לבתי חולים, כי זה מקום ציבורי שחלק גדול מהציבור מחויב להגיע אליו וזאת לא בחירה שלהם אם לקבל התקף לב בפסח או בפורים?

בגדול, בית חולים זה מקום עם אוכל כשר.

אני לא נכנס את השאלה אם זה בפני עצמו דבר נכון או לא.

אי אפשר להיות כשר לפסח אם בחדרי האוכל יש חמץ. זו העובדה הדתית. ההלכה.

בשונה ממסעדה שהמשגיח יכול פשוט לבטל את תעודת הכשרות, בבית חולים זה לא אפשרי.

מכאן זה כל הדיון נעשה פוליטי מאוד, וזה פחות בשבילי..

לאחרונה אימצתי טכניקה סופר אפקטיבית שמחלצת אותי מהפינות האלה:.. נאמר מישהו מתחיל לפרוק את הבאפר שלו בעניין דומה, כי הבין מדברי שאיני חושב כמוהו? אני מייד אומר "יודע מה, הרגע שיניתי את דעתי ואנו בהסכמה מלאה".

שיטת הסטנדאפיסט טום סגורא. זה עובד. 

• אהבתי 1
כיום: סקודה קודיאק 1.5, פיג'ו 108 1.2
לפני: סקודה אוקטביה  *  סיטרואן C2VTS ❤️ *  פיג'ו 206  *  מזדה 3 * רובר 214SI ידנית ❤️ * מזדה לנטיס  * פורד אריקה ידנית
פורסם
לפני כשעה, יובל .מ. כתב:

מה עושה חרדי שחוטף התקף לב בפסח במדינה שהיא לא ישראל?

לפני כשעה, יובל .מ. כתב:

אם אתה דתי אתה לא רוצה לעודד פעילויות לעידוד "חילוניות" לילדים, אז אני מניח שמבחינתך זה בסדר להוריד את כל התמונות של דוגמניות בחזייה ותחתונים במרחב הציבורי? 

אתה באמת לא יודע מה ההבדל בין מרחב ציבורי לבין בית ספר?

• אהבתי 2

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם (נערך)
לפני 10 דקות, פינדר כתב:

פיקוח נפש דוחה דיני כשרות.

הצלת נפשות דוחה את כל המצוות, לרבות שמירת שבת, כשרות, מצוות כרת, ועבירות מיתת בית הדין.

ביהדות יש רק שלוש עבירות "יהרג ובל יעבור": גילוי עריות, עבודה זרה ורצח.

עריכה אחרונה על ידי ליפיגו
לפני: סקודה אוקטביה  *  סיטרואן C2VTS ❤️ *  פיג'ו 206  *  מזדה 3 * רובר 214SI ידנית ❤️ * מזדה לנטיס  * פורד אריקה ידנית
פורסם
לפני שעתיים, om2 כתב:

לא דוכן. כמו שלא ראיתי דוכן תפילין.

אבל הם דואגים להעביר "חומרי קריאה" לתלמידים. 

את זה כולם עושים. חרדים, חילוניים, משיחיים ורפורמים.

אישית כשמבקשים ממני להניח תפילין אני מסרב בנימוס ועם חיוך. אם מנסים לשכנע אני במקש שיכבדו את האמונה שלי בדיוקכמו שאני מכבד את שלהם.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 26 דקות, ליפיגו כתב:

הצלת נפשות דוחה את כל המצוות, לרבות שמירת שבת, כשרות, מצוות כרת, ועבירות מיתת בית הדין.

ביהדות יש רק שלוש עבירות "יהרג ובל יעבור": גילוי עריות, עבודה זרה ורצח.

מעולה, אז אין בעיה בעצם? כולם מסכימים שאפשר להכניס חמץ?

פורסם
לפני 1 דקה, flytomars כתב:

אסור.

זה מתחיל בהכנסת חמץ ומשם זה מידרדר לחסגוד לו, ללז&ן את אחותך ונגמר בלדקור את הרופא.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם (נערך)
לפני שעתיים, יובל .מ. כתב:

רק שתמונות של דוגמניות זו לא "פעילות חילונית", ואם כבר ההקבלה הנכונה תהיה דוכן שמחלק ברושורים וחוברות פלייבוי או משהו (למרות שכל הנושא הזה של חשוף הוא לא "תרבות חילונית", אלא פשוט משהו שהקבוצה הדתית החליטה שאסור. אין דבר כזה "ספר החילונים" שם כתוב "וביום שלישי פרסם מיידל'ע על הקיר, חצי הבגד כי טוב")

מה שגם תמונה/שלט זו לא "פעילות", ופה למעשה קבור הכלב.

לא תהיה לי שום תלונה אם חסידות חרט"א או כל ראשי תיבות אחרים יקנו שטח פרסום ויציבו שם שלט "תהיה מענטש, שים תפילין!"

עם הדוכנים שרודפים אחרי אנשים אקטיבית בהחלט יש לי בעיה. רוצה לקיים פעילות? כמו כולם- בקש היתר, קבל היתר, כבד את הסביבה ואת מי שאומר לך "לא".

יש לי איזו הזיה כזו, לפתוח דוכן להעלאת מודעות מדעית, עם דגש על תורת האבולוציה, באמצע בני ברק.

מעניין כמה מהר אני אצא משם עם גפיים שבורות וסימנים כחולים על כל הגוף.

עריכה אחרונה על ידי Pika007
  • אהבתי 3
פורסם

מזכיר לי את הפרק של קופה ראשית, כשניסים ואנטולי פתחו בית כנסת במשרד של שירה.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
לפני כשעה, flytomars כתב:

זה לא רלוונטי או קשור לדבריי.

השאלה העקרונית היא: האם בית חולים ציבורי צריך להיות מקום שומר כשרות? 

לאנשים שונים תשובות שונות.

לי יש אחת, ולסבא של השיפוצניק שלי גם כן.

מסתמא הן עשויות להיות שונות.

הקהל המכובד רשאי ללבן את הנושא, להרבות בפלסף וללעוס סוגייה זו עד זרא.

פורסם

לפות"ש, זה מסוג השאלות שבמדינה כמו שלנו, ללא תרבות דיון, לא מובילה לשום מקום. 

מבטיח לך שאם היינו מנהלים אותה פנים מול פנים,בקבוצה, היו מתחילות צעקות.

לכל אחד יש כאן דעה, לחלקנו יותר ליברלית ולחלקנו שמרנית. לפחות בפורום חייבים לקרוא עד הסוף ואין אפשרות לצעוק.

אגב, בית הספר, מתוקף היותו מקום שעל הילדים חובה להגיע אליו, חייב להיות ניטרלי. אם נותנים במה לצד אחד, חייב לאפשר גם את האפשרות הנגדית. 

• אהבתי 1

Ford Mondeo 2.0T + Bluefin Remap - נמכרה

Infiniti G37 2013

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 4 שעות, יובל .מ. כתב:

לפני 3 שעות, פינדר כתב:

לפני 3 שעות, ליפיגו כתב:

אתה צודק, מה שכתבתי רלבנטי לדברייך באותה מידה שמה שכתבת רלבנטי למה שנשאל מעל. 

• תוכן חדש...