Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צרי טיגו 8 פרו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1166 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

הציעו לי לקחת את הרכב הזה בליסינג מהעבודה בגרסה המאובזרת NOBLE,  לאחר המתנה של 10 חודשים לאוטלנדר (שעדיין אין צפי להגעה..) ובנתיים אני עם c4 שלא אוהב אותה..

מה אתם אומרים על הרכב?

על הנייר הוא נראה פצצה, גם בנתונים המכאניים, גם באבזור וגם במחיר שווי מס..

למישהו יצא לנסוע ברכבים של החברה הזאת? הנסיעה נעימה? 

יש המלצות/דיס על הרכב?

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

זה היה ממש מצחיק אם החיקוי הסיני לאאוטלנדר היה עולה כמו המקור.

בתאריך 16.11.2022 בשעה 08:03, llaavvii כתב:

הגרסה המאובזרת שווה לאוטנדר (אם אני זוכר נכון שניהם בסביבות 185K)

אבל תכלס הגרסה המאובזרת של האאוטלנדר עולה 220k.

בתאריך 8.6.2023 בשעה 13:37, discoTD5 כתב:

כל פעם שיש לך דעה מוצקה על משהו, תרשום בדיוק את ההיפך. ככה תטעה פחות. 

פורסם

בהרבה מבחני דרכים מציינים שהרכב לא אפוי, מערכות בטיחות אקטיבית היסטריות והתראות שווא.

בשאר הפרמטרים הוא נראה מרשים מאוד.

פורסם
לפני 7 שעות, outlander כתב:

זה היה ממש מצחיק אם החיקוי הסיני לאאוטלנדר היה עולה כמו המקור.

אבל תכלס הגרסה המאובזרת של האאוטלנדר עולה 220k.

נכון ולכן השאלה היא האם כדאי להשקיע עוד לא מעט כסף באוטלנדר או להנות מרכב מאובזר וחזק,
אחזקה לא מעניינת "ליסינג" מכירה גם לא...
בנתיים אחד מאחי מרוצה, פחות נוחה מהC4 פיקאסו אבל אומר שהיא סבירה לחלוטין.

פורסם

הצ'רי באמת לא אפוי עד הסוף. נגיד שעם התפריטים המעצבנים בלוח המחוונים אפשר להתמודד, ואולי גם להתרגל לתפקוד המעצבן של מערכות הבטיחות שממשיכות להציק גם אחרי שמנתקים אותן. צריך לקחת בחשבון גם את כיול המתלים שגורם לרכב להתפזר אחרי מפגש עם מהמורות מכל סוג ולהתנדנד באופן כמעט בלתי פוסק.

מבחינתי נקודת התורפה הכי משמעותית היא הגיר. נהגתי בטיגו 7 פרו כמעט חדש וכבר שם הגיר הרגיש מאוד איטי ולא החלטי, במקרה שלי הטיגו 8 יצא לי לדגום רכב מבוגר יותר שכבר עבר כמעט 9,000 ק"מ ושם זה ממש בלתי נסבל, הגיר זורק קלאץ' בכל יציאה מהמקום ולמעשה מרגיש יותר כמו גיר רובוטי חד מצמדי. שום דבר שניסיתי לא עזר כדי לרסן את החבטה ביציאה מהמקום ומבחינתי זה דיל ברייקר. יש לי ניסיון ארוך מאוד עם DSG, גם עם תיבה מהדור הראשון לפני החלפת קלאצ'ים וגם אז היא לא הייתה גסה כמו הגיר של צ'רי. מעניין מאוד איך הגיר הזה יזדקן ואיזה שירות קרסו תעניק לו ברגע שיהיה כשל.

יש לו גם צדדים חיוביים כמו עיצוב נאה, תא נוסעים מרווח ונעים באיכות לא רעה וכמובן טונות של אבזור שאף מתחרה במחיר הזה לא נותן. אין ספק שעל הנייר מדובר בעסקה מאוד אטרקטיבית, במיוחד בגרסת הכניסה, אבל צריך לקחת בחשבון את החסרונות.

• מעניין 1
פורסם

האמת היא שהאאוטלנדר אכזב אותי מאד ( בעיקר בקטע של תמורה למחיר, נסעתי בגרסא היקרה, והתאכזבתי מאד מהמנוע והבטיחות האקטיבית. )  כך שאם הייתי במקומך הייתי מתאמץ להשיג נסיעת מבחן על הצ'רי

בסוף הרכב אצלך ולא בפורום, והוא צריך להתאים לך....

אם תאהב את הרכב, לא ישנה כ"כ מה כתבנו כאן בפורום, אותו דבר הפוך...

בהצלחה

Just now, מיני - וואן כתב:

האמת היא שהאאוטלנדר אכזב אותי מאד ( בעיקר בקטע של תמורה למחיר, נסעתי בגרסא היקרה, והתאכזבתי מאד מהמנוע והבטיחות האקטיבית. )  כך שאם הייתי במקומך הייתי מתאמץ להשיג נסיעת מבחן על הצ'רי

בסוף הרכב אצלך ולא בפורום, והוא צריך להתאים לך....

אם תאהב את הרכב, לא ישנה כ"כ מה כתבנו כאן בפורום, אותו דבר הפוך...

בהצלחה

וכמובן צריך לבדוק את השורה האחורית.  באאוטלנדר צפוף מידי... בצ'רי אני לא יודע. 

פורסם
בתאריך 11.2.2023 בשעה 20:15, מיני - וואן כתב:

התאכזבתי מאד מהמנוע והבטיחות האקטיבית

וכמובן צריך לבדוק את השורה האחורית.  באאוטלנדר צפוף מידי

אני שם את שתי הקטנות מאחורה, ולא צפוף להן. מבוגרים כמעט ולא יוצא לי (תכלס כמעט ולא פותח את השורה השלישית, משתמש רק בבגאז' הגדול.

המנוע הוא שיפור ניכר לעומת הקודם. הוא לא למבורגיני אבל אני די מבסוט, כשצריך ללחוץ על הגז אני לוחץ ומקבל תוצאה יפה.

בקטע של בטיחות יש בלימה קדמית ואחורית וזה מעולה. אפילו כשהרכב אצל אשתי אני רגוע... והכי חשוב, כמעט ולא נתקלתי בבלימות סרק. אם אתה מתכוון לתיקון סטיה מנתיב - זה מעולה שלא הביאו את זה לארץ, אני שונא שמתערבים לי בנהיגה.

פורסם
לפני 22 שעות, outlander כתב:

אני שם את שתי הקטנות מאחורה, ולא צפוף להן. מבוגרים כמעט ולא יוצא לי (תכלס כמעט ולא פותח את השורה השלישית, משתמש רק בבגאז' הגדול.

המנוע הוא שיפור ניכר לעומת הקודם. הוא לא למבורגיני אבל אני די מבסוט, כשצריך ללחוץ על הגז אני לוחץ ומקבל תוצאה יפה.

בקטע של בטיחות יש בלימה קדמית ואחורית וזה מעולה. אפילו כשהרכב אצל אשתי אני רגוע... והכי חשוב, כמעט ולא נתקלתי בבלימות סרק. אם אתה מתכוון לתיקון סטיה מנתיב - זה מעולה שלא הביאו את זה לארץ, אני שונא שמתערבים לי בנהיגה.

אז אתה לא משתמש כמעט בשורה השלישית... 

אז למה רכב שבע מקומות? 

טוסון, ספורטז יותר זולים. 

אם כבר שבע מקומות,  המתחרים יותר מרווחים בשורה השלישית 

לא השוותי בין המנועים של מיצובישי, אתה יכול לכתוב שהוא יותר טוב מהקודם, אבל אני עושה השוואה למתחרים בשוק, קודיאק ו5008 יותר חסכוניים ויותר זריזים. 

רשימת אביזרי הבטיחות לרכב שעולה 241.000 ש"ח רזה מידי, לא אתה הנושא אלא האאוטלנדר, ובמחיר הזה , זה לא מספיק. 

נסעתי על האאוטלנדר החדש, הוא נראה טוב גם מבפנים וגם מבחוץ, אבל בכל מבחן השוואתי מול המתחרים, הוא לא יעבור 

אלא אם כן יהין כוכבי יופי והוא יקצור את התואר... 

• אהבתי 1
פורסם (נערך)

כי מידי פעם אני צריך את ה7 מקומות, וזה מאוד עוזר שיש אופציה כזאת כשצריכים אותה.

וגם, בגא'ז גדול בלי לוותר על הנוחות של רכב קומפקטי (להבדיל מהוואנים שנראים כמו טנק).

לגבי השוואה לקודיאק - הרבה זמן לא נהגתי בקודיאק ואין לי מושג (ב5008 לא נהגתי אף פעם למיטב זכרוני) אבל בעבר כשהקודיאק הגיע לישראל והיה עליו דיבור, לקחתי נסיעת מבחן והייתי מאוד מאוד מאוכזב, גם המנוע היה חלש בגרסת ה1.4.

אני חושב שגם עכשיו הקודיאק חלש מהאאוטלנדר, רק בגרסת ה2.0 ליטר יש הפרש קטן לטובת הקודיאק (180-200 כ"ס, 25-40 קג"מ).

עריכה אחרונה על ידי outlander

פורסם
לפני 3 שעות, outlander כתב:

כי מידי פעם אני צריך את ה7 מקומות, וזה מאוד עוזר שיש אופציה כזאת כשצריכים אותה.

וגם, בגא'ז גדול בלי לוותר על הנוחות של רכב קומפקטי (להבדיל מהוואנים שנראים כמו טנק).

לגבי השוואה לקודיאק - הרבה זמן לא נהגתי בקודיאק ואין לי מושג (ב5008 לא נהגתי אף פעם למיטב זכרוני) אבל בעבר כשהקודיאק הגיע לישראל והיה עליו דיבור, לקחתי נסיעת מבחן והייתי מאוד מאוד מאוכזב, גם המנוע היה חלש בגרסת ה1.4.

אני חושב שגם עכשיו הקודיאק חלש מהאאוטלנדר, רק בגרסת ה2.0 ליטר יש הפרש קטן לטובת הקודיאק (180-200 כ"ס, 25-40 קג"מ).

הכי חשוב שאתה נהנה מהאוטו... 

בינינו זמן המתנה על האאוטלנדר ארוך מידי, ואם אני לא טועה גם ל קודיאק  אז זה לא ממש רלוונטי....

ב2023 לוקחים מה שיש... 

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם
בתאריך 9.2.2023 בשעה 11:12, Mike808 כתב:

הצ'רי באמת לא אפוי עד הסוף. נגיד שעם התפריטים המעצבנים בלוח המחוונים אפשר להתמודד, ואולי גם להתרגל לתפקוד המעצבן של מערכות הבטיחות שממשיכות להציק גם אחרי שמנתקים אותן. צריך לקחת בחשבון גם את כיול המתלים שגורם לרכב להתפזר אחרי מפגש עם מהמורות מכל סוג ולהתנדנד באופן כמעט בלתי פוסק.

מבחינתי נקודת התורפה הכי משמעותית היא הגיר. נהגתי בטיגו 7 פרו כמעט חדש וכבר שם הגיר הרגיש מאוד איטי ולא החלטי, במקרה שלי הטיגו 8 יצא לי לדגום רכב מבוגר יותר שכבר עבר כמעט 9,000 ק"מ ושם זה ממש בלתי נסבל, הגיר זורק קלאץ' בכל יציאה מהמקום ולמעשה מרגיש יותר כמו גיר רובוטי חד מצמדי. שום דבר שניסיתי לא עזר כדי לרסן את החבטה ביציאה מהמקום ומבחינתי זה דיל ברייקר. יש לי ניסיון ארוך מאוד עם DSG, גם עם תיבה מהדור הראשון לפני החלפת קלאצ'ים וגם אז היא לא הייתה גסה כמו הגיר של צ'רי. מעניין מאוד איך הגיר הזה יזדקן ואיזה שירות קרסו תעניק לו ברגע שיהיה כשל.

יש לו גם צדדים חיוביים כמו עיצוב נאה, תא נוסעים מרווח ונעים באיכות לא רעה וכמובן טונות של אבזור שאף מתחרה במחיר הזה לא נותן. אין ספק שעל הנייר מדובר בעסקה מאוד אטרקטיבית, במיוחד בגרסת הכניסה, אבל צריך לקחת בחשבון את החסרונות.

תגיד, האם הגיר כזה מפריע בנסיעה? עם הזמן? ובמקרה גרוע כמה יעלה גיר חדש?

פורסם

לי הפריע מאוד. הוא פשוט לא יודע לצאת מהמקום בלי לזרוק קלאץ׳ ולא משנה כמה ניסיתי. 

לגבי השפעה על האמינות אין לי מושג. באתר של צ׳רי אמור להיות מפורסם מחירון חלפים, נסה לבדוק שם אם שתרים טלפון למוסך למרות שקשה לי להאמין שהם יענו על זה. 

• תוכן חדש...