Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1367 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

מתלבטים לגבי שני הרכבים הללו  למשפחה צעירה.

חשוב לנו בעיקר רכב נוח במושב מאחור בטיחותי צריכת דלק סבירה ותא מטען שיכול להכיל עגלת תינוק ללא קושי.

דגם הפיגו אקטיב גו 1.2

אקסנט  inspire 1.4

שניהם שנת 2019   מוצעים לנו מליסינג באותו המחיר וק"מ פלוס מינוס.

תודה ושנה טובה.

פורסם

פיג'ו יותר נוחה, יותר איכותית, משמעותית יותר חזקה.

יונדאי כנראה תהיה יותר אמינה ועם תחזוקה זולה יותר.

כדי שהמנוע ובעיקר רצועת טיימינג של 2008 לא תאכיל אותך מרור , תצמצם החלפת שמן מנוע לכל 10 אלפים, את רצועת טיימינג תחליף כל 60 אלך קילומטרים ותשתמש רק בשמן מנוע בתקן PSA B71 2297. אין מבחר שמנים בתקן הזה. כנראה תצטרך לטפל במוסכי חברה, וזה לא זול.

וכמובן, לא לקנות רכב בלי היסטורית טיפולים.  אותי היה מפחיד לקנות 2008 מחברת ליסינג מחשש של טיפול לא מתאים ( השמן ). אולי הייתי שוקל לבדוק בפריים ליס ( מבית לובינסקי, עם תיעוד הטיפולים ממוסך מורשה יבואן ) או חברת ליסינג גדולה,  רק עם תיעוד הטיפולים ממוסך מורשה פיג'ו. 

• אהבתי 1

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

הפיגו עדיפה משמעותית, גם בגלל מבנה 5 דלתות יהיה יותר נח להעמיס עגלה.

רצועת הטיימינג אכן נקודת החולשה, במיוחד כשלא ברור באיזה שמן טופלה.

כמה ק"מ יש לרכב?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
לפני שעתיים, yulianx כתב:

הפיגו עדיפה משמעותית, גם בגלל מבנה 5 דלתות יהיה יותר נח להעמיס עגלה.

רצועת הטיימינג אכן נקודת החולשה, במיוחד כשלא ברור באיזה שמן טופלה.

כמה ק"מ יש לרכב?

67000 ק"מ

פורסם

יש פה סיכון שלא ידוע באיזה שמן טופל הרכב.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

לא הייתי בוחר בפיג'ו , רק בגלל שמדובר בדגם המיושן שהוחלף ב2020 בדגם הרבה יותר מודרני. (שגם זכה כרכב השנה בקטגוריה שלו , אם אני לא טועה)

גם פני שנה התעניינתי בקניית רכב מחברה גדולה של מכירת רכבים שהמליצו לי לרדת מהדגם הזה , ואמרו לי שזה רק 3 חודשים אחריות (לעומת שנה ברכבים אחרים)

בלי קשר בסוף לא קניתי כלום כי המחירים היו מאד גבוהים והמלאי היה מצומצם ביותר.

• תוכן חדש...