Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1442 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מדביר פעם בשנה ואת מסודר, אך תזכור שזה בעיקר נגד ג'וקים, נמלים וכו' ולא כל מיני מעופפים.

כאחד שגר בישוב כפרי זה כלל לא מפריע לי באופן אישי, החתולים מדבירים עכברים ושאר המעופפים לא מפריעים לי. 

פורסם
לפני 10 שעות, llaavvii כתב:

אכן יהיה לך קצת קשה למנוע כניסה של יצורים למינהם בבית פרטי,
אבל ריצוף\בטון חלק מסביב לבית (לכולו) בעומק של חצי מטר יעשה עבודה מצויינת בלהרחיק זוחלים, מעופפים תמיד יהיו.

למה צריך עומק לריצוף?

פורסם

אני גר בבית פרטי.

מחזיק שלל פחיות raid בהיכון.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם (נערך)
לפני 11 שעות, llaavvii כתב:

ריצוף\בטון חלק מסביב לבית (לכולו) בעומק של חצי מטר יעשה עבודה מצויינת בלהרחיק זוחלים, מעופפים תמיד יהיו.

זה לא שאיזה ערבוש מנסה לחפור מנהרה לבית הפרטי של הבחור..😂

כנראה התכוונת לרוחב של חצי מטר, עומק סביר יהיה 15 סמ (וגם זה מוגזם)

עריכה אחרונה על ידי DareDevil
  • מצחיק 1
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

אני גר בבית פרטי וסולד בדיוק כמוך.

תלוי כמובן איפה הבית (אם ליד יער/ואדי, או באמצע העיר) - שלי יחסית באמצע עיר.

הדברה פעם בשנה של מדביר טוב עושה 95% מהעבודה. תדביר גם את תוך הבית, גם את הקיר החיצוני וגם את החומה שמסביב לבית.

אל תשים תאורה חזקה ליד הדלתות (כניסה גינה) כי זה מושך מעופפים

תרצף - לא דק, מקסימום דשא סינטטי.

בסה"כ פעמיים בעונה יש איזה מקק, בשאר הזמן שקט.

פורסם

אם אתה חולם על גינה עם םרחים ועצי פרי, קח בחשבון שהדברה פוגעת גם במאביקים, ועצי הפרי שלך (וגם של השכנים, האמת) יסבלו מזה קשות.

יש לנו שלל חתולי חצר. (הם אפילו לא "שלנו" - אנחנו לא מאכילים אותם או מדהו. הם פשוט החליטו שהם גרים פה וזהו).

בין אם אוהבים את זה או לא (מגוון טבעי וכו'), באיזה שהוא שלב הם הופכים להיות החיה הדומיננטית, והכמעט יחידה בחצר (כולל זה שהם מצליחים פה ושם לצוד ציפורים, ע"י הקמת מארבים על העצים ועל הפרגולה).

יש אחד או שניים שהם ממש "מתלטפים", והם מידי פעם משאירים "מתנות" למי שמלטף אותם.

להלן מתנה והמתלטף שנתן אותה:

IMG_20201005_161423.thumb.jpg.b9de97b3787c025b15ba717c557aac06.jpg

(כן, זה צפע קטן)

238061643_IMG_20210504_1440012.thumb.jpg.0618adf700c069a952ead990cfacf7c8.jpg

(כן, זה פושטק גדול)

• אהבתי 2

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018 <של הזוגית

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014 <של הבנים

3. KIA SPORTAGE III 2.0EX 2015 <המצטרפת החדשה לצי

פורסם

גר בקומת קרקע עם גינה, מוקף בטבע.

רשתות בכל החלונות בבית ושום דבר לא נכנס. 

פשוט מאד.

פורסם
לפני 12 שעות, DareDevil כתב:

זה לא שאיזה ערבוש מנסה לחפור מנהרה לבית הפרטי של הבחור..😂

כנראה התכוונת לרוחב של חצי מטר, עומק סביר יהיה 15 סמ (וגם זה מוגזם)

אכן רוחב,
15 ס' ירחיק נחשים ועקרבים,
זוחלים אחרים מצריכים טיפה יותר (מנסיון של שנים),
אני גר בבית פרטי כבר 12 שנים ויושב קו ראשון לנוף ולשמורת טבע כך שהנסיון שלי די עשיר,
יש רשתות בכל הבית ושאתה במרפסת אתה יכול להתקל בכל מיני מעופפים, לפידי שמן צינטרונלה מרחיקים יופי יתושים,
ואכן חתולים עושים יופי של עבודה עם נחשים עכברים ועקרבים, רק הבעיה שאישתי סולדת מחתולים...

• אהבתי 1
פורסם (נערך)

318408975_toxii3(2).thumb.jpg.335aa2818ff54a8851b5f1414ce08d41.jpg565634937_toxxi1(2).thumb.jpg.074405f48f91ad5a5c4ee9768dace1d1.jpg

אין לי כמובן כוונה להתווכח וייתכן שבאזור אחר זה אכן המצב אבל אני גר בפנטהאוס באזור טוב בחיפה, נוף פתוח, אוויר מצויין מרפסת ענקית של 85 מ"ר, 2 דירות בקומה, הבנין מתוחזק והדירה משופצת ויש מטבח חוץ מרשים במרפסת ועם כל זה, ספק אם אצליח לקבל עליו מעל 2 מיליון ש"ח... (כרגע לא למכירה-רק לצורך הדיון). אם ארצה בית פרטי מצ'וקמק עם טיפה שטח לא בחיפה עצמה (יקר יותר...) אלא בפרברים שאינם "נחשבים" מוצלחים במיוחד אצטרך להוסיף בין מיליון לשניים נוספים... פנטהאוסים בישראל אולי יקרים אבל בתים פרטיים הם בגדר הזייה.. לא כך?

לגופו של עניין, המדביר היעיל ביותר בחצר הוא החתול, אם יש חתולים קבועים, השקעה של 100-150 ש"ח בצער בעלי חיים לצורך עיקור/סירוס, קצת אוכל וצלוחית מים תבטיח חיים שקטים ומהנים איתם...

מצורפת תמונה של שניים משלושת "המדבירים" שלי..

עריכה אחרונה על ידי spidrman
  • אהבתי 2

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם
לפני 7 דקות, spidrman כתב:

ספק אם אצליח לקבל עליו מעל 2 מיליון ש"ח... (כרגע לא למכירה-רק לצורך הדיון

נשמע לי נמוך מאוד.

פה באשקלון לא תמצא משהו דומה בפחות מ 3 מיליון כשהממוצע עומד על 3.300. אם יש נוף לים זה מתחיל מקרוב ל 4.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 13 שעות, GTאי כתב:

הדברה פעם בשנה של מדביר טוב עושה 95% מהעבודה. תדביר גם את תוך הבית, גם את הקיר החיצוני וגם את החומה שמסביב לבית

ומניסיון, לפתוח את פתחי הביוב (מנהול) ולרסס גם בחלל שלהם. בד"כ יש שם מקבצי מקקים, עד לריסוס.

גם אנחנו (דירה עם גינה גדולה, 200 מ"ר) מרססים כל שנה, הדירה עם רשתות, אבל זה לא מונע 100%. תמיד יש צורך לפתוח דלתות ליציאה/כניסה, והממזרים מנצלים את הפרצה.

אין כמו דירה עם גינה, ובעדיפות מישנה, מרפסת.

פורסם
לפני 31 דקות, Night Driver כתב:

נשמע לי נמוך מאוד.

פה באשקלון לא תמצא משהו דומה בפחות מ 3 מיליון כשהממוצע עומד על 3.300. אם יש נוף לים זה מתחיל מקרוב ל 4.

לא יודע איפה הבחור גר, אבל נראה לי שהוא לא מעודכן. כיום דירת 4 חדרים מצ'וקמקת באיזור סביר החיפה מגרדת את 2 מלש"ח, פנטהאוז במצב טוב  בשכונה טובה יעלה הרבה יותר.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 42 דקות, Night Driver כתב:

נשמע לי נמוך מאוד.

4 מליון על דירה באשקלון?????

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם
לפני 11 דקות, Potato כתב:

4 מליון על דירה באשקלון?????

פנטהאוס.

מגיעים גם ל 7.

דירת 4 חדרים במיקום טוב מגיעה היום ל 2.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תוכן חדש...