Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1424 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברים,

אז לאחרונה איתרתי, אלפא 159 1.8 טורבוTI  200 כ"ס ידנית. (חונה כחוק, מתחת לעץ בשכונת מגורים) מוזנחת ביותר חיצונית, עם מילימטרים של אבק ועלים יבשים.

בדקתי באתר FIND CAR הידוע וגיליתי שהרכב מייצור 2011 ללא טסט מ2013, ז"א רק נסע שנתיים והושבת (הוזנח), כנראה שהרשיונות לא הוקפאו עד עכשיו, נכון?

קוסמטית , אין מכות, מעיכות, או משהו לגוף הרכב חוץ מהלכלוך הכבד.

אני מעוניין לאתר את בעל הרכב ולשמוע למה הוא עומד ככה כמעט עשור.ואולי לקנות אותו.

איך אני יכול להגיע אליו? האם כדאי לי בכלל לכנס לסיפור הזה? אני בעל קורולה 2010 ידנית, ורכב ידני במיוחד סלון כמו 159, נראה כמו חלום בשבילי בעידן הזה שכולם עוברים לנהוג על רכבים אוטונומיים.

תודה מראש לעוזרים

SOLD  Manual Black Seat IBIZA 2012

Manual Toyota Corolla 2010 <----------

פורסם

זה בור שאין לו תחתית, יעלה לך יותר משווי הרכב לסדר אותו, עזוב.
ככל הנראה הוא גם נזנח בשל תקלה משמעותית.

• אהבתי 1

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

לאתר יש אפשרות לגשת לחוקר פרטי , עם מספר הרכב , 

בעיקרון צריך לחפש במסוף המשטרתי / משרד התחבורה. 

מטעמי צנעת הפרט , המידע אינו נגיש. 

לחוקר יש "דרכים" משלו להגיע למידע.

בכל מקרה בשביל להשמיש את הרכב , תאלץ לשלם את כל האגרות אחורה 

בנוסף לפני העברת בעלות תצטרך להשמיש את הרכב ולהעביר אותו טסט.  

קח בחשבון להחליף צמיגים , חלקי גומי במנוע (צינורות וכד' ) את כל הנוזלים וזה במינימום.

לא סגור אם דרושה בדיקת מעבדה או לא (עוד 1000 שח ) 

בקיצור , חפש רכב כזה נוסע , יהיה הרבה יותר זול 

הנה אחת ביד 2 

מוכנה 

https://www.yad2.co.il/s/c/ziu4uck3

• אהבתי 1

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם

כמו שנכתב - רכב עומד זה בור ללא תחתית.

על הנייר זה נשמע רעיון טוב ו קילומטראז נמוך - בפועל יש המון דברים שמתחילים להתקלקל הרבה יותר מהר כשהרכב רק עומד. עדיף לקנות רכב שנסע. תמיד. אפילו אם זה סיבוב פעם בחודש.

(אפילו בלי להזכיר את כל עניין הטסטים והתקלה שכנראה מראש השביתה את הרכב)

• אהבתי 1

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

אם יש לך מספר הרישוי הכנס,אותו ל"מאגר מספרי רישוי" הממשלתי, תקבל אינדיקציה לגבי הטסט 

בלי קשר, קיבלת כאן הרבה עצות טובות.

• אהבתי 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני שעתיים, omar87 כתב:

בדקתי באתר FIND CAR הידוע

תנסה באתר משומשת

• אהבתי 1
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
לפני שעתיים, YaronNahum כתב:

לא סגור אם דרושה בדיקת מעבדה או לא

לא נדרש, זה אינו רכב מיושן. עם כל היתר מסכים כמבון.

• אהבתי 1

פורסם (נערך)

הייתה לי 159 3.2 ייצור 2011, הוצאתי עליה באיזור 30-40 אלף ש"ח בשנה על אחזקה, באלפא צא מנקודת הנחה שלאחר יישור הקו, כל מה שלא החלפת הולך להתקלקל, ומידי פעם זה יקרה בזמן נסיעה ויתקע אותך חבל על הזמן.

ועכשיו לחלום, רכב כיפי ברמות מטורפות, יפיפה וחזק.

עריכה אחרונה על ידי adi89
  • אהבתי 1
פורסם (נערך)

תודה חברים.ממש עזרתם לי לגבש עמדה.

לגבי משרד הרישוי ומשומשת לא מצאתי רישום לרכב במאגרים שלהם,מה זה אומר? 

המידע שמצאתי רק מאתר find car.

עריכה אחרונה על ידי omar87

פורסם

אם הרכב לא מופיע במאגר של משרד הרישוי כנראה שירד מהכביש, וזה בלתי הפיך.

• אהבתי 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 4 דקות, sperial כתב:

אם הרכב לא מופיע במאגר של משרד הרישוי כנראה שירד מהכביש, וזה בלתי הפיך.

אופס. 

יללא חסכתם לי כאבי ראש שלא חשבתי עליהם.

תודה לכולם

פורסם
לפני 4 שעות, elibaba כתב:

ככל הנראה הוא גם נזנח בשל תקלה משמעותית.

יכול להיות שהוא הועמד מסיבות לא קשורות - למשל בעל הרכב חלה במחלה קשה ולא יכול לנהוג יותר, והיורשים, אם יש, שכחו מהרכב.

אבל אני מסכים עם השאר - זה אולי נשמע כמו איזה barn find מיוטיוב, אבל רק האגרות מעמידות את העניין בסימן שאלה מאוד גדול, עוד לפני שמתחילים בכל ה"כיף" של לנסות להשמיש רכב שעמד 9 שנים בלי לזוז.

אם יש לך כסף מיותר ורצון לשפץ את הרכב בתור תחביב - לך על זה. אבל שמור את בקורולה, כי עדיין תצטרך רכב דיילי.

• אהבתי 1

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
לפני 8 שעות, omar87 כתב:

המידע שמצאתי רק מאתר find car.

הם מעתיקים מאתר משומשת את התמונות וכדומה. אם מופיע במשומשת שהרכב לא נמצא במאגרים אז כנראה שהרכב הורד סופית מהכביש.

לדעתי הרכב יכול לשמש בתור parts car ולאו דווקא בתור רכב לשיפוץ.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

אותי מעניין- מה זה חונה כחוק כמעט 10 שנים באותו מקום?

למיטב ידיעתי אם רכב עומד 3 חודשים באותו מקום אז מדביקים עליו את המדבקה ולאחר מכן גוררים אותו?

• תוכן חדש...