Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1487 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מחפש סט של ארבעה צמיגים עבור מיצובישי אאוטלנדר 2.0 ספורט 2006, המידות זה 215/55/17.

הכיוון שאני רוצה זה צמיגים עם יכולות גבוהות ומה שחשוב לי בעיקר זה  הביצועים באחיזה ובבלימה בכביש, על איזה דגמים של צמיגים  אתם ממליצים לי?

אם לדוגמא דגם מסויים של קלבר או של חברה אחרת נותן אחיזה טובה בהשוואה לצמיג מישלין  אז אני אשמח לדעת.

פורסם

כדאי שתגדיר תקציב מסגרת. יש אוחז ב500 לצמיג ויש ב900.

אחד הצמיגים המומלצים מבחינת אחיזה ויחס VFM זה FALKEN 310.

כנראה שפניות לא תתקוף עם הרכב אז הוא יספק לך אחלה אחיזה ובלימה והמחיר שלו הוגן מאוד.

פורסם (נערך)

במידה שלך אין צמיגים ספורטיביים, עם אחיזה משופרת. 

בתקציב שהגדרת עש לך מבחר צמיגי נוחות מעולים, כמו

Michelin Primacy 4

Pirelli P7 Cinturato

Goodyear Efficient Grip Perfomance.

אם אתה רוצה משהו זול יותר:

Falken ZE310

Kleber HP4

https://tires4u.co.il/compare?diameter=8&aspectRatio=13&width=19

https://itire.co.il/mobile/search.php?searchBy=tier&searchNow=1&width=215&height=55&koter=17

עריכה אחרונה על ידי vladclar

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם (נערך)

תודה חברים, אני הולך לבסוף על Falken ZE310, הוא  הצמיג שהכי מתקרב מבחינת הביצועים שאני רוצה, ולדעתי הוא יתן לי את התמורה הטובה ביותר למחיר.

עריכה אחרונה על ידי yossie624
  • רעיון טוב! 1
  • תוכן חדש...