Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ולוו S60 2009 עם 350,000 ק"מ ב-6,000 ש"ח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1521 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

היי חברים וחברות! אני בעצמי עוד עושה את פסיעותיי הראשונות בעולם הרכב, אבל בכל זאת מנסה לעזור לאחותי לקנות את הרכב הראשון שלה.

היא פרסמה שהיא מחפשת בקבוצה של הקיבוץ וקיבלה ממישהו מהקיבוץ את ההודעה הבאה:

"S60 רכב מנהלים/יוקרה, דגם 2009 (בן 13)נ, סע כ 350,000 ק''מ. מצב מכני מעולה עד מדהים, טופל בקנאות במוסכים מורשים והמנוע יחזיק עוד 200-300 אלף ק''מ בקלות - זה וולוו אירופה באותן שנים. ספר טיפולים מלא. הוחלף במודל 2012 ולא נסעתי בו מאז אוגוסט וגם אין לו טסט, אבל נוסע ועובד נהדר (מניעים כל שבוע).

קוסמטית הוא ישן ובלוי בפנים, צריך לכסות את המושבים בכיסויים של כ- 200 ש''ח. תא נהג ואחורה יפים ונוחים מאד, כולל מושב תינוק מתקפל לתוך הגב מאחור בילד-אין. רואים שהרכב ישן ויוקרה של פעם... בחוץ כחול כהה מאד שנראה כמעט שחור. יש פה ושם שריטות ובלאי רגיל של רכב בן 13.

במצבו נמכור ב- 6,000 ש''ח. אשלח תמונות מחר."

עד עכשיו התמקדנו ב-I10 או פיקנטו שנתונים 2010-2012, אבל האם זו עסקה שיכולה להיות מעניינת? הרי זה אמור להיות רכב הרבה יותר טוב מאלו שציינתי. השאלה אם הוא יחזיק עוד כמה שנים בכלל? היא לא אמורה לנסוע איתו המון, בטח באזור ה-10-15 אלף קילומטר בשנה.

עריכה אחרונה על ידי 4 כוח פוני
ארוך מדי
פורסם

אם אני הייתי במקומך, הייתי שוקל את הרכב ב-3 אלף שקל, אחרי שמעבירים לו טסט, וגם אז, יוצא מנקודת הנחה שאני נטו משלם פה על חווית נסיעה(בהנחה שהרכב לא גמור ממילא) וסיכוי סביר מאוד שבשנה הזאת יהיו לרכב הוצאות שיגרמו לי לזרוק אותו לפח הזבל הקרוב. 

אבל אם אתה מחפש רכב להמון שנים, אמור להיות רכב עיקרי יומ יומי וחשוב שהוא יתן שקט, לא הייתי נוגע עם לייזר. 

פורסם

נשמע כמו רכב לא מתאים למי שזה הרכב הראשון שלו. הרפתקאה שיכולה לעלו. הרבה כסף.

חלפים של רכבי יוקרה פחות נפוצים ויותר יקרים. פחות מוסכים שמכירים את הדגם.

בקיצור מתאים רק לחובבי רכב שיודעים לאן הם נכנסים.

ממליץ בתור רכב ראשון ישן ללכת על דגם יותר 'עממי' ויותר נפוץ

פורסם

זול וזוגלובק, שניהם מתחילים ב ז', בשניהם מקבלים נקניק. 

• מצחיק 3

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

תודה על כל התשובות. ויתרתי על התענוג, בעיקר אחרי המשפט הבא של אבא של חברה שהיה מוסכניק שנים:

"לסוחר רכב יש שני דברים שהוא לא יכול להיפטר מהם - איידס ו-Volvo S60. זה לא רכב, זו ערימה של בעיות."

• רעיון גרוע 1
  • תוכן חדש...