Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1517 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי, היום הפעלתי סלופארק לחניה בכחול לבן.

כל מני שירותים כמו הארכת חניה אוטומטי וכו' נדלקו לי באופן אוטומטי בגלל הפיצוי לתביעה ייצוגית שהם נותנים.

 

החניה נדלקה אוטומטית והיה טיימר של 13 שעות.

כשסיימתי לחנות ניסיתי לכבות את החניה והאפליקציה רשמה לי שאין לי מה לדאוג והחניה שלי תשאר מופעלת עד ל-12 בלילה.

 

עכשיו אני רואה שהחניה עדיין פעילה ולא מצליח לכבות אותה, כמובן שהתשלום הוא 22 שקלים שזה על 13 שעות.

 

מישהו נתקל בזה?

פורסם

חיובי. זה מופיע במסך בחירת איזור חניה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

 

פורסם

ממש לא. האפשרויות מוצגות באופן ברור. כנראה שפקששת בשורה בהקשה.

 

דרך אגב, אני לא יודע איפה זה קרה - אבל בחיפה חניה יומית היא במחיר 4 שעות חניה. צריך לשים לב שלא בכל מקום היא מותרת, כי יש מקומות בהם במכוון רוצים שתזעז,את הרכב ותפנה את החניה. הדבר הזה לא כל כך פועל עם האפליקציות, שמאריכות את החניה באופן אוטומטי.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

 

פורסם

היי מעדכן שיצרתי קשר עם שירות הלקוחות והם נתנו הסבר לעניין.

 

סה"כ חניתי 4 שעות, מחיר החניה הוא 5.9 ש"ח לשעה, כך שמחיר החניה שלי הוא 23.6.

 

המחיר הזה גבוה ממחיר החניה היומי שהוא 22 ש"ח ולכן באופן אוטומטי הועברתי למחיר חניה יומי.

 

לדעתי הבעיה פה נבעה מצורת ההצגה באפליקציה, לא היה רשום בשום מקום את הסיבה לכך שהחניה נשארת פעילה, רק שיש לי חניה פעילה עד 23:59 ואין אפשרות לכבות.

 

תודה לכולם :)

  • אהבתי 2
  • מעניין 1
פורסם

אני במקומך הייתי נשאר בחניה. נותנים לך חינם ואתה מפנה את החנייה סתם ככה?????

אם אתה מאמין שיכולים לקלקל, תאמין שיכולים לתקן.

- רבי נחמן מברסלב

פורסם

יש להם באג, גם לי זה קורה,

יש חניונים עם הסדרים מסויימים שאם אתה משלם בצורה שונה זה לא מזהה את היציאה וממשיך להציג אותך בחניון,

אני אסביר:

למשל חניון השקם בחיפה, אני לפעמים עושה קניה בסופר שם שבקניה מסכום מסוים משלמים לך את החניה,

בכניסה לחניון סילופארק מזהים אותי אוטומטית לפי מספר הרכב ומפעילים לי את החניה,

הבעיה שכאשר אני יוצא עם הכרטיס חתום, אני מעביר את הכרטיס שאני מקבל מהסופר ויוצא,

אך אם אני מתחבר לאפליקציה אחרי כמה שעות, רואה שיש לי חניה פעילה שם, וכאן הבעיה, הם היו אומרים לזהות שיצאתי וזה לא קרה.

 

אני מתעלם כרגע אחרי שדיברתי איתם, טענו שלא להתייחס לחניה כזו אם היא תקועה.

פורסם

אני לעולם לא מאשר את הקישור ב-sms בכניסה לחניון, אלא רק ביציאה, אם אני רוצה לשלם דרכם.

 

במקום העבודה אני חונה בחנית עובדים שאליה מגיעים דרך הכניסה הציבורית. לא פעם (אבל לא תמיד) אני מקבל את ה-sms במחסום של החניה הציבורית, אבל מעולם לא חוייבתי. כך זה כאשר לא מאשרים שירותים מעבר לבסיסי.

  • רעיון טוב! 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

 

×
×
  • תוכן חדש...