Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחסום חניה

אש ברכב
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1531 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי שתי חניות פרטיות של העסק וכל הזמן כשאני בא בבוקר חונים לי שם אנשים.

שמתי כבר כמה פעמים מחסומי חניה שרשראות ושאר מעצורים וזה לא עוזר.

ראיתי ברחוב כמין מחסום שמתרומם מהרצפה שזה בנוי כמו אבן שפה של מדרכה שמתרומם למעלה (סליחה על ההדמיה אבל כמו קרש גיהוץ)

אשמח אם יש למישהו מידע בענין וכן אשמח לעוד הצעות.

פורסם

תתקין כזה מחסום, זה ממש לא יקר.

רק לא מומלץ לקחת את אלו עם השלטים, הם לא מחזיקים הרבה. את המחסום צינורות ברזל, אף אחד לא יהרוס ויעבור.

download.jpeg

xtbghcvrsw8oexhgy2dt.jpg

פורסם
לפני 15 שעות, אש ברכב כתב:

לא טוב לי לא חשמלי

כתבת שבעבר חסמת עם שרשראות, שמן הסתם אינן חשמליות. מה השתנה?

גם לא ברור לי למה נסיונות חסימה קודמים לא עבדו. אנשים שוברים אותם?

פורסם
לפני שעה, Be roo כתב:

כתבת שבעבר חסמת עם שרשראות, שמן הסתם אינן חשמליות. מה השתנה?

גם לא ברור לי למה נסיונות חסימה קודמים לא עבדו. אנשים שוברים אותם?

כן אנשים שוברים שרשראות והייתי רק בלילה שם שרשרת וגם אז זה לא עזר אני מעדיף שתהיה לי חסימה נורמלית למשך כל היום כי כשבאות משאיות אין לי איפה להכניס אותם ואני את השער החשמלי כפתרון טוב עבורי אבל שער חשמלי זרוע לא כ"כ טוב לי ולכן אני מחפש אלטרנטיבה אחרת 

פורסם

1) תנסה אולי לשים שלט "חנייה בתשלום - 1000 ש"ח לשעה" ולתבוע תשלום מאנשים שחונים שם ;)

2) אם מישהו היה שובר לי מחסום חנייה הייתי שובר לו את האוטו.. במינימום מסמרים מתחת לגלגל.

יש לך מצלמת אבטחה שם? אם כן אתה יכול להתלונן למשטרה על מי ששבר לך את המחסום... כמה זה יעזור? תעדכן אותי 🙃

פורסם
לפני 27 דקות, Sparrow420 כתב:

1) תנסה אולי לשים שלט "חנייה בתשלום - 1000 ש"ח לשעה" ולתבוע תשלום מאנשים שחונים שם ;)

אם אני רואה את  הבן אדם הוא יותר לא חוזר אל תדאג היו גם פעמים שדרדרתי רכבים מחוץ לחניה ואנשים באים ורואים את הרכב שלהם באמצע הכביש

לפני 29 דקות, Sparrow420 כתב:

2) אם מישהו היה שובר לי מחסום חנייה הייתי שובר לו את האוטו.. במינימום מסמרים מתחת לגלגל.

ומה אתה עושה שאתה בא בבוקר ורואה שהמחסום שבור לרוב זה קורה בלילה במשך היום אני שם ולא נותן לחנות אבל בלילה שוברים את זה

לפני 30 דקות, Sparrow420 כתב:

יש לך מצלמת אבטחה שם? אם כן אתה יכול להתלונן למשטרה על מי ששבר לך את המחסום... כמה זה יעזור? תעדכן אותי 🙃

מענין להם את ה.*

• אהבתי 1
פורסם

להתלונן למשטרה לא, אבל לתבוע בבית משפט לתביעות קטנות כן, או לפחות שלט שמתריע על כך.

אולי גישה מעט שונה תעזור:

אם אתה לא צריך את החניה בלילה, תשכיר אותה למישהו שמוכן להתחייב להוציא את הרכב עד שעה מסויימת.

פורסם

כמו שכתבו פה, זה יותר יקר אבל מחסום עמוד חשמלי יסגור לך את כל הבעיות.

839.png

אף אחד לא ישבור את זה כולל המשאיות שלך, אז שים לב שאתה מוריד את זה כשאתה בא לחנות.

• רעיון טוב! 1

טסלה 3 2022

פורסם

אכן, נראה שהפתרון הוא מחסום עמוד חשמלי קבור באדמה.

אבל העלויות.. פעם בדקתי. באיזור 60-80 א"ש.

העמוד הקטן הזה דורש חפירה של משהו כמו קו"ב אדמה, תשתית חשמל, תשתית ניקוז, אישורי עירייה (היתר בניה).

כאב ראש לא קטן וספק אם אדם פרטי ישקיע את העלויות האלו.

• מעניין 1

Putting a rear-spoiler on a front-wheel drive car. Yeah, that's gonna help

פורסם

לפי תיקון 101 לתקנות חוק התכנון והבניה כבר לא צריך לבקש אישור על מחסומים ושערים (מצורף),

אגב, אני יכול להמליץ על המחסומים הפשוטים והלא חשמליים, במיוחד ההוא מהצינורות מתכת.

החשמליים הפשוטים פשוט לא מחזיקים, במיוחד אם מדובר במשאיות או בסתם אנשים שעושים נזקים,

אם אתה צריך משהו פשוט וחשמלי לא הייתי משלם יותר מ-1000 עד 1500 בידיעה שזה לא יחזיק,

או שעדיף פשוט להשקיע את זה במשהו יותר עמיד ויקר כמו מחסום עמוד.

אגב 2, צריך לדאוג למיקום טוב גם, שלא יחסמו לך את המחסום...

בהצלחה.

תקנות התכנון והבנייה עבודות ומבנים הפטורים מהיתר תשעד 2014.pdf

Detailer.gif
פורסם

תחשוב מחוץ לקופסא:

- הצב שלט של חניה פרטית של העסק- החונה ייתבע למשפט.

- קח סטודנט למשפטים, כל רכב שחונה שם (בכל שעות העבודה של העסק) צלם אותו ושלח לסטודנט. הוא יגיש בשמך תביעה קטנה באינטרנט ע"ש בעל הרכב בסכום קבוע לא גבוה + הוצאות משפט. ההגשה החוזרת לכל תיק אמורה להיות פשוטה כי כל הפרטים זהים למעט הנתבע והמועד.

ככה הפכת חניה להכנסה בלי התעסקות מיותרת.

תצטרך להתארגן עם עובד / בן משפחה קבוע שילך לדיונים.

• רעיון טוב! 1

אם אתה מאמין שיכולים לקלקל, תאמין שיכולים לתקן.

- רבי נחמן מברסלב

פורסם

אם זה לא עוזר הייתי חוסם אותם כמה פעמים ניראה לי שזה יעבוד יופי 

אבל שים שלט חניה פרטית עסק 

HYUNDAI SONATA V6 2.5 00 -

HONDA CIVIC 1.8 ES 08-

HYUNDAI TUCSON 016 -

:) MAZDA 6 09

• תוכן חדש...