Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

2022 טויוטה אייגו X מחירון

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1494 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
לפני 13 דקות, Mike808 כתב:

כנראה שרוב הכותבים פה הם לא קהל היעד של האוטו הזה. אבל זה אחלה רכב ראשון, כלי תחבורה זול לסטודנטים צעירים, רכב שני חביב, או למבוגרים שלא מרבים לצאת מהעיר. אני מאמין שיש סיכוי לא רע לראות הרבה כאלה על הכבישים, הכל בהתאם להקצאות שיקבל היבואן.

זולה היא לא. אמנם גרסת הבסיס זולה יותר מהאיגניס אבל יקרה יותר מהספייס סטאר, מגרסת הבסיס של הספארק והקוריאניות בכמה אלפים טובים. 

עריכה אחרונה על ידי yoav911gt2
פורסם

אני חושב שאחרי נסיעה באייגו עם המנוע החלש ונסיעה בספארק גם אותם סטודנטים או חברה צעירים יעדיפו את הספארק.

או איגניס.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

זולה אבסולוטית, לא בהכרח ביחס למתחרים. כרגע האייגו נמצאת בחברה מצומצמת מאוד של רכבים שעולים פחות מ-100,000 ש"ח. אני מסכים עם הטענה שיש פה גזירת קופון של היבואן על אפקט הג'יפון, מיני פנאי או איך שלא יקראו לזה, ועדיין למי שמחפש רכב עירוני בפחות מ-100,000 ש"ח יש פה אפשרות חביבה.

ביצועם הם לא כאלה משמעותיים עבור כולם. במחיר הנכון אנשים קנו כמויות של אלטו אוטומטית עגלתית, וגם של פיאט 500 עם 69 כ"ס בלבד. 

• אהבתי 1
פורסם

כי האלטו היה זולה, והיה הבדל גדול לעומת סופר מיני אוטומטית.

פה המחיר לא נמוך.

קשה לי להאמין שהיא תהיה להיט.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

היא לא תהיה פיקנטו או i10 כי במחיר הזה היא לא פונה לחברות ליסינג והשכרה. בקרב לקוחות פרטיים אני צופה שהיא תימכר היטב.

• אהבתי 1
פורסם
לפני 7 שעות, yoav911gt2 כתב:

זולה היא לא. אמנם גרסת הבסיס זולה יותר מהאיגניס אבל יקרה יותר מהספייס סטאר, מגרסת הבסיס של הספארק והקוריאניות בכמה אלפים טובים. 

הקוראניות מגיעות עם גיר ריבוטי, לספארק אין מלאי ואוטוטו הייצור נפסק - ויוניון יכולים להרשות לעצמם.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

אין ספארק גם ב 0 ק"מ?

פורסם (נערך)

לפי האתר של יונדאי ה-i10 הידנית שמופיעה באתר מ72 אלף. בפועל לפי הפוסטים פה נראה שכל מי שהזמין כזו לא באמת קיבל אותה. 

ספייס סטאר מתחילה מ-81 אלף, כנראה היא הכי זולה שנמכרת בפועל. 

• אהבתי 1
פורסם

הפסיקו לייבא את האייגו הידנית בייבוא המקביל?

באוטומטיות כנראה שהספייס סטאר הכי זולה, במבצעים של חבר ושל הוט המחיר היה סביב 79 אלף ש"ח כולל אגרת רישוי.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם (נערך)

באתר של שלמה היא עדיין קיימת בתור אפס ק"מ, ב65. 

מצד שני הדגם הזה כבר לא מיוצר יותר, אז עד גמר המלאי אם בכלל נשאר.

פורסם

שהייתי ברומניה לפני חודשיים כבר ראיתי גם בכבישים את הלוגאן, סנדרו והגודג'ר החדשים.

כרגע בארץ נמכר רק הדאסטר, מעניין אם יש צפי להגעה שלהם במחיר נמוך.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

• תוכן חדש...