Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

2022 טויוטה אייגו X מחירון

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1494 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא נסעתי באייגו x, אך דווקא מנסיון ב 107,108 הפתחים במרכז מזרימים אוויר לא רע, בהתחשב שהקבינה די קטנה לא הרגשתי שלרכב קשה לקרר.

• אהבתי 1

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

הלכתי לראות את האייגו בסוכנות טויוטה,הרכב גדול מהדור הקודם ובגודל של סופר מיני עם גיר רציף,דומה בגודל למיקרה דור קודם. לדעתי הוא עדיף מהקוריאניות עם הגיר הרובוטי והמתחרה שלו זה מאזדה 2.

• רעיון גרוע 1
פורסם

המידות של האייגו דומות למיני ולא סופר מיני, מזדה 2 לא המתחרה של האייגו.

האייגו לפי מה שאני רואה צפופה מאחור אך בעיקר משמעותית חלשה מכול סופר מיני ועם תא מטען קטן יותר.

זאת סך הכול מיני גבוהה עם מנוע חלש.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם (נערך)

לא נראה לי שהוא עדיף על מאזדה 2. אולי למי שנוסע הרבה, בשביל החסכון. מצד שני זה לא נראה לי רכב שכיף לנהוג בו הרבה.

עריכה אחרונה על ידי Uri-G
  • אהבתי 1
פורסם
לפני 36 דקות, levy כתב:

הלכתי לראות את האייגו בסוכנות טויוטה,הרכב גדול מהדור הקודם ובגודל של סופר מיני עם גיר רציף,דומה בגודל למיקרה דור קודם. לדעתי הוא עדיף מהקוריאניות עם הגיר הרובוטי והמתחרה שלו זה מאזדה 2.

איך אפשר להשוות מנוע 1,000 סמ"ק עם 72 כוחות סוס למנוע 1,500 סמ"ק עם 116? 

הגבהה בס"מ אחד לא מקפיצה קטגוריה... 

• אהבתי 2
פורסם
לפני שעה, yulianx כתב:

לא נסעתי באייגו x, אך דווקא מנסיון ב 107,108 הפתחים במרכז מזרימים אוויר לא רע, בהתחשב שהקבינה די קטנה לא הרגשתי שלרכב קשה לקרר.

לגבי המזגן, צודק בהחלט.

בעבר הרחוק הייתה לנו במשפחה סיאט מיי 3 דלתות חדשה, גיר רגיל, עם פתחים שמזרימים אוויר במרכז, בדומה לרכב הנ"ל, והמזגן קירר את הרכב ממש טוב. אפילו ליושבים מאחור.

לגבי יתר החסרונות, ותג המחיר שהוצמד אליה ע"י היבואן, פשוט רכב מיותר.

פורסם (נערך)

לא מצאתי יתרון אחד לרכב הזה.

יתאים אולי לסבתות שנוסעות לסופר להשלמות קניות או לילדים שעתה קיבלו רישיון וצריכים קלנועית לביה"ס וכדומה.

מעבר לזה סכנת נפשות אם הרכב הזה יהיה בדרך לאילת או לצפון, יגרום ליותר פקקים ממשאיות גם ככה כל הדור הנוכחי של הקרקשות האלו חוסם נתיבים שמאליים במחשבה שהם מצליחים לעקוף מישהו על 100 קמ"ש.

עריכה אחרונה על ידי liav12

Opel Adam S 2017

פורסם

הרכב לא סכנת נפשות, אלא הנהג.

כשהייתה לי קליאו/פנדה בעליות קשות הייתי יורד מעט לשוליים על מנת לא להפריע.

• אהבתי 4

פורסם

מאזדה 2 חדש 0 קילומטר מליסינג נימכר כמעט באותו מחיר וזה רכב גדול יותר וגם אמין ולכן יהיה קשה לאייגו להימכר.

פורסם

אני לא חושב שיש הרבה אנשים שיתלבטו בין מזדה 2 ואייגו.  כמו שכתבתי בעבר, אני חושב שרוב אלה שישקלו אייגו ישוו אותו לאיגניס ויתלבטו ביניהן.

מוטי, מוטי, מוטי - אני לא סתם בחור אידיוטי 

פורסם (נערך)
לפני 6 שעות, liav12 כתב:

לא מצאתי יתרון אחד לרכב הזה.

יתאים אולי לסבתות שנוסעות לסופר להשלמות קניות או לילדים שעתה קיבלו רישיון וצריכים קלנועית לביה"ס וכדומה.

מעבר לזה סכנת נפשות אם הרכב הזה יהיה בדרך לאילת או לצפון, יגרום ליותר פקקים ממשאיות גם ככה כל הדור הנוכחי של הקרקשות האלו חוסם נתיבים שמאליים במחשבה שהם מצליחים לעקוף מישהו על 100 קמ"ש.

לפני 6 שעות, yulianx כתב:

הרכב לא סכנת נפשות, אלא הנהג.

כשהייתה לי קליאו/פנדה בעליות קשות הייתי יורד מעט לשוליים על מנת לא להפריע.

גם עם 69 כ״ס בעליות קשות אפשר לעקוף את כל זחלני ישראל. בדוק ונוסה הרבה פעמים על ידי בכל מקום בארץ. רק צריך להיות בהילוך נמוך וסל״ד גבוהה. משומה אנשים חושבים שאם הם יהיו דקה ב5000 סל״ד אז הם יהרסו את המנוע... 

לכל הלא מתלהבים מהאוטו - אני מסכים שהמחיר יקר. אבל אם מראש באים בגישה של אני רוצה הכי קטן לא רוצה יותר גודל זה רק מפריע לי, ולא מעניין אותם כוח, ואז מסתכלים מה האופציות - נשאר רק הקוראניות הלא מאוד מרשימות, סלריו שנראית נורא... בקיצור אין הרבה מתחרים והאוטו הזה סבבה בגדול, רק קצת יקר. אבל לפחות אנשים ישמחו שזה טויוטה והמחירון ישאר גבוהה ולא יהיו תקלות מיותרות.

אני אישית לא ירצה כזה בחיים כי הוא עם גיר רציף. אבל אנשים קונים מלא מכוניות עם רציף, אז כנראה שזה יימכר.

עריכה אחרונה על ידי liorwohl
  • אהבתי 1

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

פורסם

העניין שב 5 אלף סל"ד יהיה מאוד רועש, ולכן אין טעם לנסוע ככה, ונסיעה בסלד שפוי תתבטא במהירות נמוכה.

פורסם

אני חושב שכרכב עירוני זה פתרון ממש חביב. הוא נראה טוב, תנוחת ישיבה גבוהה, אבזור בטיחות מלא, אבזור נוחות סביר. גם ככה רוב הזמן עומדים בפקקים, אז לפחות במשהו קטן וחסכוני שנראה טוב.

עם ההתייקרות של האיגניס היא הופכת להיות אפילו יותר משתלמת, קשה להשוות אותה לספייסטאר המיושנת, ואני אישית לא הייתי קונה אחת מהקוראניות הרובוטיות. היחידה שעוד באה בחשבון ההיא ספארק שהתייקרה מאוד והרבה פחות מעוצבת וייחודית.

כנראה שרוב הכותבים פה הם לא קהל היעד של האוטו הזה. אבל זה אחלה רכב ראשון, כלי תחבורה זול לסטודנטים צעירים, רכב שני חביב, או למבוגרים שלא מרבים לצאת מהעיר. אני מאמין שיש סיכוי לא רע לראות הרבה כאלה על הכבישים, הכל בהתאם להקצאות שיקבל היבואן.

• אהבתי 1
  • תוכן חדש...