Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1558 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 8 שעות, Pavlik כתב:

..
התחברתי מרחוק למצלמות של הרכב, ראיתי מה הן רואות וחיפשתי את המקום.

יפה. איזה מצלמה זו שניתן להתחבר אליה מרחוק?

SOLD  Manual Black Seat IBIZA 2012

Manual Toyota Corolla 2010 <----------

פורסם
בתאריך 25.2.2022 בשעה 21:42, ניקו פ. כתב:

אני מפזר סוכריות בדרך ואז בחזרה אוסף אותן עד הרכב. 

אם אני יהיה באזור אני יאכל לך אותם לפי שתסים את הקניות,😀

(עשיתי בדיקת סוכר בדם, טכנית אני עוגה)

• מצחיק 3
אל תגיד אין לי כוח, תגיד תן לי כוח! 
ואם התחלת ב"אין" תמשיך אין עוד מלבדו.
פורסם

קרה לי בנתב"ג. חניתי, נסעתי וכשחזרתי לא מצאתי את הרכב.

התקשרתי לגרר שלהם והרכב לא שם אז התקשרתי לאיתוראן. שם אמרו לי שהם לא רואים את הרכב אבל מי גונב שברולט.

בסוף מצאתי אותו בחניון השני.

• מצחיק 2

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם (נערך)

חניתי בחניון 26 בנתב"ג ב-2017, לפני שהותקנו בו שלטי ההכוונה. חזרתי בשעה 4 לפנות בוקר אחרי טיסה מתישה, וכל החניון מלא מכוניות לבנות. למזלי אחד הבנים שמר מיקום  בוואטסאפ כך שהיה teference לניווט. אבל זה מתאים לחניון תחת כיפת השמיים, לא לתת קרקעי.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
בתאריך 24.2.2022 בשעה 20:10, Golf_91 כתב:

לשאלתך, אני ממליץ בתור הרגל, גם אם לא מצלמים, לנסות לשנן באופן ויזואלי את הדרך מהאוטו למעלית. פסיכולוגית, כאשר אתה נותן משמעות למשהו, הוא נכנס לזיכרון טוב יותר

החוש כיוון שלי כ"כ גרוע שניסיתי פעם לעשות דבר דומה ירדתי לחניון של הקניון הגעתי לחניון של הבניין (בלי הרכב)

רואה במעלית איזה קומה אני, מספר חניה, מצלם בפלאפון וזהו

פורסם
בתאריך 24.2.2022 בשעה 16:54, Octavia-TSI11 כתב:

היום הייתי באיכילוב.

בד"כ אני זוכר איפה חניתי ומגיע בקלות יחסית לאוטו, גם אם זה בחניון בו אני חונה בפעם הראשונה.

איתרע מזלי לחנות באיכילוב לפני מספר שנים. יצאתי משם ב2 בלילה ולקחו לי 40 דקות להבין מה קורה שם, איפה אני, מאין אני הולך ואנא אני בא. 

יש שם משהו לא ברור בחניון הזה. בדיזנגוף סנטר כבר יותר פשוט להתמצא 😨

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

קרה לי פעם בחניון בקניון ברעננה, הוא תת קרקעי ומחולק לשני חלקים. הייתי בין 2 ראיונות באיזור, אז נשארתי בחנייה ואכלתי משהו באמצע, טוב הגיע הזמן לנסוע לראיון השני, יורד לחניון - אין לי מושג איפה הרכב. שעה ומשהו אני מסתובב בחניון תת קרקעי, חטפתי מיגרנה של החיים, בסוף עליתי לקניון חזרה, המאבטח עשה לי דמיון מודרך עד שלבסוף הבין איפה אני לפי כמה מיני חנויות שאמרתי לו שראיתי.. היה סיוט. בסוף הגעתי לראיון עם מיגרנה וסחוט נפשית, בקושי עברתי את הראיון עם ה-hr.

מאז אני מסתכל טוב טוב סביבי(צבע, מספרי שורה ומסלול למעליות + צילום קבוע של איזור הרכב עם רקע של השורה.

תמיד עבד מאז.

פורסם
לפני 14 דקות, arturkopit כתב:

אפליקציה פשוטה שפותרת את הבעיה:

"WHERE IS MY CAR"

תוכל להרחיבב ?

לפני שעתיים, aviaviavi כתב:

קרה לי פעם בחניון בקניון ברעננה, הוא תת קרקעי ומחולק לשני חלקים. הייתי בין 2 ראיונות באיזור, אז נשארתי בחנייה ואכלתי משהו באמצע, טוב הגיע הזמן לנסוע לראיון השני, יורד לחניון - אין לי מושג איפה הרכב. שעה ומשהו אני מסתובב בחניון תת קרקעי, חטפתי מיגרנה של החיים, בסוף עליתי לקניון חזרה, המאבטח עשה לי דמיון מודרך עד שלבסוף הבין איפה אני לפי כמה מיני חנויות שאמרתי לו שראיתי.. היה סיוט. בסוף הגעתי לראיון עם מיגרנה וסחוט נפשית, בקושי עברתי את הראיון עם ה-hr.

מאז אני מסתכל טוב טוב סביבי(צבע, מספרי שורה ומסלול למעליות + צילום קבוע של איזור הרכב עם רקע של השורה.

תמיד עבד מאז.

יש יותר מדי צבעים . נכון להיום 4 צבעים .

לפני 14 דקות, arturkopit כתב:

אפליקציה פשוטה שפותרת את הבעיה:

"WHERE IS MY CAR"

פורסם

לבחורה אחת (שבמקרה התחתנתי איתה) היתה בעיה דומה, עבדה עם המון קניונים ולא תמיד מצאה את האוטו.

הילדים ואני גזרנו המון מדבקות צבעוניות (מיועדות לשילוט) בצורת לבבות והדבקנו על האוטו.

problem solved (וגם מצאנו תעסוקה לשבת חורפית שלמה).

• מצחיק 1
  • תוכן חדש...