Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רוסיה VS אוקראינה. 2022 - ?

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 9 שעות, yd b-4 כתב:

רוסיב /בריה"מ תמיד עניינה אותי. הפער בין יכולות טכנולוגיות אדירות כמו חלל לעוני וחלטורה הוא עצום. כאילו מה משאבים יש כח אדם זול יש. כח אדם איכותי כנראה שיש אם הם מצליחים לשגר חלליות. אז מה הבעיה ליצור מזה צבא אפקטיבי קטן ויעיל.

השחיתות...ממש מפחיד מה רמת שחיתות מטורפת יכולה ליגרום למעצמה, לכן תמיד יש לחשוש מהתפשטות השחיתות למימדים עצומים.

• אהבתי 1

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם
לפני 47 דקות, hwgeek כתב:

השחיתות...ממש מפחיד מה רמת שחיתות מטורפת יכולה ליגרום למעצמה, לכן תמיד יש לחשוש מהתפשטות השחיתות למימדים עצומים.

אומרים שבין רבע לחצי מתקציב המדינה הולך לצורכי שחיתות כאלה ואחרים.

הכלכלה שלהם זה כמו גורד שחקים שנראה מודרני ומפואר , אבל בנוי על קרקע חולית ויסודות רקובים שלא תוכננו להחזיק את המשקל, ע"י פועלים שיכורים ומנהלי עבודה שגנבו כל דבר שהצליחו לשים עליו יד.

• מעניין 1

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
בתאריך 2.4.2022 בשעה 10:08, יבגניפ כתב:

טוב אחי

אתה מכחיש את זה שיש דמויות מובילות בשמאל שקראו לחרם על מדינת ישראל?

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
לפני 10 שעות, yd b-4 כתב:

. אם נגד צבא כל כך נחות הם לא מסתדרים ברמה מגוחכת כל כך.

רק לגבי זה.

צבא אוקראינה לא נחות, גם לא מספרית. מעבר לכך זרקו על צבא אוקראינה כמויות של נשק, ומודיעין. ככה שזה לא בדיוק אוקראינה לבדה מול רוסיה.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני 3 דקות, יובל .מ. כתב:

שים לב שזה לא יאיר גולן, כל מפלגת מרצ סירבה לחתום על המכתב, שזה הרבה יותר חמור.

ציטוט

סגן השרה יאיר גולן היה היחיד ממפלגתו שחתם על המכתב שזכה לשיתוף יוצא דופן בין הקואליציה לאופוזיציה, ובו קראו 89 ח"כים נוספים ליוניליוור העולמית לבטל את החרם של בן אנד ג'ריס על ההתנחלויות. במהרה חזר בו, אחרי לחץ מחברו לסיעה: "הבנתי שהמכתב לא משקף את עמדותיי"

פורסם

צריכים שיעורים בהבנת הנקרא?

לפני 34 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אתה מכחיש את זה שיש דמויות מובילות בשמאל שקראו לחרם על מדינת ישראל?

לעומת:

לפני 3 דקות, MostlyWicked כתב:

סגן השרה יאיר גולן היה היחיד ממפלגתו שחתם על המכתב שזכה לשיתוף יוצא דופן בין הקואליציה לאופוזיציה, ובו קראו 89 ח"כים נוספים ליוניליוור העולמית לבטל את החרם של בן אנד ג'ריס על ההתנחלויות. במהרה חזר בו, אחרי לחץ מחברו לסיעה: "הבנתי שהמכתב לא משקף את עמדותיי"

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 10 דקות, David32 כתב:

רק לגבי זה.

צבא אוקראינה לא נחות, גם לא מספרית. מעבר לכך זרקו על צבא אוקראינה כמויות של נשק, ומודיעין. ככה שזה לא בדיוק אוקראינה לבדה מול רוסיה.

תראה, נתנו להם רובים/כדורים וטילי כתף נ"מ/נ"ט, זה לא שכל המדינות מסביב התחילו לצייד אותם במטוסים וטנקים. מול התדמית של צבא רוסיה טרם המלחמה, כולם פה ציפו למצב שתוך שבוע הצבא האוקראיני נמחק פחות או יותר.

• אהבתי 1
פורסם (נערך)
לפני 10 דקות, פינדר כתב:

צריכים שיעורים בהבנת הנקרא?

שמע אתה פשוט קטנוני.
אוקי, נגיד התנחלויות הם לא חלק מהמדינה (ופה התלונה לביבי שויתר על ריבונות בשביל סטייקים אצל נוסרט בדובאי), מה לגבי תמיכת תמר זנדברג בהפגנת BDS?
והשמאל הישראלי זה לא רק חברי כנסת, כמו שכל הימין מקוטלג על פעולות של הצל או מיכאל בן ארי, ככה השמאל מורכב גם מאותם פרופסורים ועמותות שמאל שלא מפסיקים לקרוא לחרם על ישראל, כולל ערי המרכז שאתה יושב בהן בסבבה שותה את הקפה הפוך של הבוקר.

@Pika007 הצבא האוקראיני לא צריך מטוסים או טנקים כי בקרב מול הרוסים הם כנראה יפסידו.. הם דיי עברו ללוחמת גרילה ולזה צריך רק טילי נ"ט\כתף.
עוקצים ובורחים.

עריכה אחרונה על ידי יובל .מ.
  • אהבתי 1
פורסם
לפני 5 דקות, יובל .מ. כתב:

@Pika007 הצבא האוקראיני לא צריך מטוסים או טנקים כי בקרב מול הרוסים הם כנראה יפסידו.. הם דיי עברו ללוחמת גרילה ולזה צריך רק טילי נ"ט\כתף.
עוקצים ובורחים.

הם לא "עברו", זה מה שהם עשו מהרגע הראשון.

ובצדק, הרוסים נלחמים כמו במלחמת העולם השניה. 

לפני 8 דקות, MostlyWicked כתב:

למה חרם על התנחלויות חמור פחות מחרם על תל אביב?

אתה בעצמך קורא להן "התנחלויות" ואתה שואל שאלה כזו?

*אני לא מכניס לפה את דעתי הפוליטית, פשוט מצביע על כך שהתשובה בגוף השאלה.

פורסם
לפני 16 דקות, Pika007 כתב:

נתנו להם רובים/כדורים וטילי כתף נ"מ/נ"ט

שעושים את רוב הנזק שמראים לך של הצבא הרוסי. וקצת מתנדבים, והרבה מודיעין. וזה רק מה שאנחנו יודעים.

לפני 3 דקות, Pika007 כתב:

ובצדק, הרוסים נלחמים כמו במלחמת העולם השניה. 

איך הם היו אמורים להלחם?

כאילו ברור שלא כמו בימים הראשונים למלחמה..

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני 14 דקות, יובל .מ. כתב:

מה לגבי תמיכת תמר זנדברג בהפגנת BDS?

1. זנדברג היא לא דמות מובילה בשמאל הישראלי. היא ח"כ במפלגה קטנה שהודחה מראשות המפלגה.

2. אני לא יודע מה היה או לא היה בהפגנה הזו. יש לך ציטוט שלה שהיא תומכת בחרם על ישראל?

לפני 14 דקות, MostlyWicked כתב:

למה חרם על התנחלויות חמור פחות מחרם על תל אביב?

כי לא כל הישראלים חושבים שההתנחלויות הן חלק או צריכות להיות חלק ממדינת ישראל.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• תוכן חדש...