Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רוסיה VS אוקראינה. 2022 - ?

פוסטים מומלצים

פורסם
Just now, יבגניפ כתב:

סבבה, אני לא מפעיל כלים משטריים כדי שלא יהיו חפירות ברחוב שלי.

וכן הפעילו אותם (עירייה + משטרה + מג"ב) כדי לדאוג שהאפריקאים לא יעברו למרכז וצפון ת"א.

לפני 1 דקה, יבגניפ כתב:

אני לא מכיר שום איסור על מהגרים או פליטים להסתובב במרכז תל אביב ב8 בערב. תבוא פעם לבירה - תראה מי עובד בחנויות שפתוחות 24\7 או במסעדות.

וכן בוודאי יש אנשים צבועים. אפילו הרבה. אם ספציפית זנדברג ומיכאלי כאלו אני לא יודע כי אני לא מכיר אותן. יכול להיות. בינתיים מיכאלי מצטיירת כשרת תחבורה גרועה בעיקר. ומצד שני אתה שוכח שמעבר לפוליטיקאים יש גם אנשים בשטח שמתנדבים או חיים בשכונות המצוקה או סתם תורמים.

אבל שוב אני גם לא חושב שקליטת פליטים או מהגרים או עולים היא בהכרח מתכון לאסון ומה שיקבע אם הקליטה תכשל זה אם יחיו במרכז תל אביב. וברור גם שזה יתקשה לעבוד אם יזרקו אלפי בני אדם בשכונת מצוקה ללא שום יכולת להסתדר ויגידו להם "תסתדרו". 

היה כזה איסור (לא רשמי כמובן) לא לאפשר לאפריקאים להסתובב צפונית מדיזינגוף.

כאילו היה קטע הזוי כזה שאפריקאי יכל לאנוס (וקרה) דרומית לדיזינגוף ובקושי שלחו ניידת אחרי שעות, אבל אם ראו אותו מסתובב ליד איכילוב (ולא מגיע באמבולנס לשם) אז במהירות מגיעה ניידת ולוקחת אותו דרומה שיישאר שם בשכונות הדרומיות.

לפני 5 דקות, יבגניפ כתב:

אני רוצה להאמין שמעבר לכותרת העיתונאית יש גם עבודה פרלמנטרית. אנחנו יודעים שיש. ולחלוטין התפקיד האמיתי של פוליטיקאים הוא לא לזרוק סיסמאות אלא להביא פתרונות. כן. אבל בגדול כן אני מסכים. בין אם חושבים שצריך לפתוח את השער לכולם לבין אם לאו זה צריך להיות מגובה בתכנית פעולה.

אל תצפה יותר מדי

Just now, David32 כתב:

אני רק רוצה להזכיר, שאם תכבה את כיפת ברזל, תקבל גם כיווני אוויר.

לפעמים אנחנו מקבלים כיווני אוויר גם בלי לכבות את כיפת ברזל

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם (נערך)
בתאריך 26.2.2022 בשעה 02:10, Coro כתב:

וקצת ניחוש לעתיד - בקרוב ישראל תמצא את עצמה בעמדה של רוסיה עם קריאות להטיל סנקציות על ישראל. תסמכו על הפלסטינים שהם מתכננים עכשיו פעולה שתכריח את ישראל להגיב.

זה נכתב חודש לפני שהחלו הפיגועים. איפה כל אלה שצחקו?

עריכה אחרונה על ידי Coro

לפני 8 שעות, זבובון כתב:

המוסכניק שלי באמת נראה שעובד בניסוי והטעיה

פורסם
לפני 5 שעות, Coro כתב:

צחקו על מה?

בשמאל הישראלים אומרים כבר שנים שישראל תספוג מתישהו חרם קשוח מהמערב. נדמה לי שסביב זה בין היתר צצו "חמוצים" וכו', ובמציאות אכן המצב שלנו יותר טוב ממה שהיה לפני 10 שנים כנראה. אפילו נשיא טורקיה התקשר לגנות את הפיגועים.

אבל כמובן שזה יכול להשתנות. וזה משהו שכל מי שאחראי על מדיניות ואסטרטגיה כאן אמור לקחת בחשבון. 

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני 8 דקות, יבגניפ כתב:

צחקו על מה?

בשמאל הישראלים אומרים כבר שנים שישראל תספוג מתישהו חרם קשוח מהמערב. נדמה לי שסביב זה בין היתר צצו "חמוצים" וכו', ובמציאות אכן המצב שלנו יותר טוב ממה שהיה לפני 10 שנים כנראה. אפילו נשיא טורקיה התקשר לגנות את הפיגועים.

אבל כמובן שזה יכול להשתנות. וזה משהו שכל מי שאחראי על מדיניות ואסטרטגיה כאן אמור לקחת בחשבון. 

כשארגונים מתוך השמאל מעודדים את החרם ומציתים אותו בעצמם, לא פלא שירצו שפעולתם יצליחו. 

פורסם
לפני 10 שעות, מרק10 כתב:

למה אין יותר עידכונים מהשטח מהמלחמה באתרי החדשות הישראלים.

מילא זה, אבל גם בקארס פורום פסקו העידכונים

• מצחיק 3

יום טוב גם לך

פורסם
לפני כשעה, eitanuch כתב:

כשארגונים מתוך השמאל מעודדים את החרם ומציתים אותו בעצמם, לא פלא שירצו שפעולתם יצליחו. 

טוב אחי

• מצחיק 2
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
  • חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)
לפני 8 שעות, Coro כתב:

כמעט תמיד יש פיגועים בתקופה של הנכבה והרמדן.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide
  • אהבתי 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 18 שעות, מרק10 כתב:

למה אין יותר עידכונים מהשטח מהמלחמה באתרי החדשות הישראלים.

כי יש להם עכשיו שיט יותר מעניין להתעסק בו

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
לפני 38 דקות, flytomars כתב:

הקרבניט הקדיש פרק לתעלומת חיל האוויר הרוסי הלא נוכח:

https://m.calcalist.co.il/Article.aspx?guid=hjvuxqqxc

קראתי ואינני מסכים עם שום דבר שהבחור כתב. 

צריך לכתוב כתבה ליום שישי אז כותבים כתבה גם אם הדברים מצוצים מהאצבע.

איזה כייף לי :)

פורסם

עם מה יש שם לא להסכים, סתם השערות.

מעטים האנשים שאשכרה מבינים מה קורה. אנחנו בטוח לא. ונראה לי שגם לא נדע אף פעם מה קרה.

מה שברור זה ש"המערב" זרק על אוקראינה מלא נשק, שעובד טוב מאוד נגד הכלים הרוסים.

אה כן, ושההחלטה הזאת של פוטין מצליחה לדפוק את כולם גלובלית. תודה פוטין. ובסוף כנראה הוא ישאר עם הזין ביד.

• מעניין 1

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם

למה? מלחמה זה טוב לנו . התעשייה הצבאית שלנו פורחת. לא רק חיזבאללה הבין את קסם המזל"טים.

כלי נשק אסימטרי שהורס כלים יקרים ממנו בסדר גודל. 

פתאום מדינות רואות בו אלטרנטיבה ראויה למטוס קרב אחרי שסוללות נ"מ רוסיות הושבתו. 

פורסם

נראה לי רוסיה הולכת לצאת מהמלחמה הזו נמר של נייר עם נזק תדמיתי עצום

. אם נגד צבא כל כך נחות הם לא מסתדרים ברמה מגוחכת כל כך. האמריקאים יכולים להקפיא תקציבי פיתוח בכיף.

רוסיב /בריה"מ תמיד עניינה אותי. הפער בין יכולות טכנולוגיות אדירות כמו חלל לעוני וחלטורה הוא עצום. כאילו מה משאבים יש כח אדם זול יש. כח אדם איכותי כנראה שיש אם הם מצליחים לשגר חלליות. אז מה הבעיה ליצור מזה צבא אפקטיבי קטן ויעיל.

• אהבתי 1
  • תוכן חדש...