Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1637 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

בעקבות החלפת מקום עבודה כנראה שהגיע הזמן להחליף את הרכב שלי

הרכב יהיה רכב שני כך שלא מפריע לי שיהיה קטן וגם אני לא גדול במיוחד.

נסיעה ביום כ 70 ק"מ כחצי שעה כל כיוון , 90% מהנסיעה תהיה נסיעה בנעירונית במהירות 100-120 קמש,

בהתחלה חשבתי אולי על קיה פיקנטו אבל הבנתי שהיא לא ממש מתאימה לנסיעה בכביש מהיר

דרישות לפי סדר חשיבות:

בטיחות- מבחן ריסוק מ 2015+ עם לפחות 4 כוכבים

מתאימה לנסיעה בנעירונית (100-120 קמש)- לא צריך משהו מפנק אבל שלא ארגיש שאני נוסע בטרקטור

חסכונית בדלק/אמינה

כרגע שוק היד שנייה נראה לי מופרח, אנשים עם רכבים בק"מ נמוך רוצים  5000-10000 מעל המחירון, עד כדי כך שראיתי שפיקנטו יד שניה עולה כמעט כמו רכב 0 ק"מ.

בהנחה ומדובר על יד שנייה התקציב הוא 40000-60000 בערך, במידה וחדש לא הייתי רוצה לעבור את ה 100000, אם כן אז לא בהרבה.

אשמח להמלצות

פורסם

הייתי בודק מזדה 2 ברמת אבזור דינמיק, זריזה,אמינה ויש את pure white בתקציב גבוה יותר המציעה אבזור מרשים וסלון משולב עור.

עוד אופציה היא סיטרואן c3/קקטוס נוחה מאוד, זריזה ומאובזרת, כדי לחפש את רמת אבזור הבכירה shine pk.

עד 2017 הייתה רצועת טיימינג שיכלה להתפורר, לכן במודלים 2018/19 הייתי בודק במוסך מתמחה האם זאת כבר הרצועה החדשה.

סיאט איביזה ברמת אבזור סטייל, ציון בטיחותו טוב, מרווחת ומושב תומך, לדעתי בין המושבים המוצלחים יותר, זריזה מהסיטרואן.

הגיר לאורך השנים יכול להיות נקודת חולשה מבחינת אמינות.

הונדה גאז אמינה וחסכונית, מאוד מרווחת, לי המושב לא היה נח במיוחד. הרכב חלש יותר ורועש יותר עקב גיר רציף.

סוזוקי איגניס, מושבים מעולים, נוחה, חסכונית, ביצועים סבירים.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...