Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1644 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הדיסקים יכולים להגיע למצב כזה אחרי יום גשום אחד בלי תזוזה אז לא נראה נוראי במיוחד.

הקאליפר מדאיג קצת אבל לא מבינים הרבה מהזווית הזאת.

ספר לנו את כל הסיפור שנקבל פרופורציה.

פורסם

@dorban5

2012.

לפני 12 שעות, Shab00 כתב:

ספר לנו את כל הסיפור שנקבל פרופורציה.

מכונית משומשת שהסתכלתי עליה. גשם הפריע חלקית לצלם. :) יש גם דילמות אחרות לגביה.

פורסם

עוד פרטים זה גם איזה דגם הרכב ותרחיב בדילמות

תכתוב בהודעה אחת את כל הפרטים שאתה יכול לחשוב עליהם ולא מידע חלקי, זה פורום באו לעזור לך אבל בלי מידע אי אפשר

• רעיון טוב! 1
פורסם

ראיתי רכבים במצב כזה (של הקליאפר) 

אלו היו רכבים של חיל הים שהיו עומדים הרבה על הרציפים וחוטפים גלים של מי מלח. 

אם הרכב היה של גולש והוא היה מעמיד את הרכב קרוב לקו המים והוא חטף רסיסים של מלח אז הוא יגיע לזה.

זה יכול להדליק נורה.. אתה צריך לבדוק את כל התחתית של הרכב ולראות עוד נקודות חשודות לחלודה. 

כולל הרמת שטיחים לפעמים המי מלח יורדים מהנעלים מתחת לשטיח ואז אוכלים את רצפת הרכב. 

לגבי הדיסק.. גם הדיסקים שלי בקורולה מגיעים למצב כזה בחורף אחרי 24 שעות של גשם בלי תזוזה. 

• רעיון טוב! 1
פורסם

תודה על התגובות.

לפני 7 שעות, dorban5 כתב:

איזה דילמות למשל?

אני מחכה למידע מלא יותר על המכונית, אז חשבתי להשאיר כבר את השאר לדיון בפורום ייעוץ, וכאן רק ספציפית לגבי זה.

מה גם שזה מסקרן אותי כללית, בלי ההקשר כאן. ביום יום אני לא מהתעמק במכוניות ברחוב אז לא יודע אם זה נפוץ, אבל זה נראה לי יוצא דופן, ובמיוחד כשזה רק בגלגל אחד.

@korola

כן, היה נראה לי כמו קורוזיה רצינית ולא צפויה, אבל הרושם הוא שהאחרים כאן לא מתרגשים.

מקסימום להחליף קליפר + רפידות?

פורסם

ברכב בן 12 הייתי מתרכז יותר בבעיות מנוע וגיר. הבלמים יותר חשופים ועובדים לא פחות וההחלפה שלהם לא יקרה. לא הייתי מתרגש מזה כל עוד זה לא סימפטום לבעיה אחרת כמו שכתב קורולה. 

מיצובישי כריזמה 98 -> מאזדה 3 2008 -> סוזוקי SX4 2013 -> מיצובישי אטראז׳ 2015 -> קיה ספורטאז׳ 2012

מתנדב בחלפים - סיוע בהזמנת חלקי חילוף לרכב מחו״ל

• תוכן חדש...