Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

civic si

ik3
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1632 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תהייה שעלתה בראשי- למה לא מביאים לארץ את הדגם SI של הסיוויק?

זה יכול להיות אחלה של פתרון ביניים למי שרוצה קצת יותר פלפל ממשפחתית אבל לא מופרע כמו טייפR, ובצד היפניות בארץ אין שום פתרון כיום לפלח השוק הזה.

הצד האירופאי הפלח הזה גם כן מצומצם נורא אבל מדי פעם יש איזה דגמים כמו 308GT או לאון 1.8.

אצל היפניות בארץ אין כלל רכבים בסגנון הזה.

2015-2018:  Mazda 3 1.6 auto 07', 2018-2021: Peugeot 208 1.2 manual 15' , 2021-2023: Volkswagen polo GTI 1.8 manual 16'

2023- today: Honda Civic TYPE R manual 17', 2024-today: Citroen C1 1.0 manual 16'

פורסם

כרגע יש רק לאון FR 2.0 ואולי אפשר לכלול את הפוקוס ST ליין עם 182 כ"ס. 

היבואנים כנראה לא רואים צורך עקב המכירות הרבות של הג'יפונים.

ספציפית הונדה, כל הרכבים שלהם מתומחרים בצורה יקרה ביחס למתחרות (חוץ מהסיוויק שישרה קו עם שאר המשפחתיות ב-150 אלף). 

אותו סיפור עם ה-WRX שאף פעם לא הגיעה.

פורסם

אני חושב שלא מביאים אותה לאירופה כלל.

חוץ מזה, גם אם יביאו את הדגם האמריקאי, סביר להניח שהוא יתומחר באזור ה200 ומשהו אלף, ויימכר במספר חד ספרתי לחובבי המותג בלבד.

זה כמו שהיה פעם עם מיצובישי לנסר ralliart, שהיה דגם ביניים בין לנסר סטנדרטית לאיוו. אם איוו נמכרה פה בכמות מזערית, אז ראליארט יש אולי אחת או שתיים.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם (נערך)

הראלי ארט לא הוצאה בגרסה ידנית

אם הייתה ידנית, סיכוי טוב שהייתי רוכש אותה למשל.

זה האמת מצחיק מעט, לוקחים רכב שהוא על הצד הספורטיבי, שמיועד לחובבים, ואפילו לא מציעים אותו בגרסה ידנית- מה חשבו שיקרה😄

*ואני לא חושב שאפשר להשוות את הראלי ארט לרכבים כמו גולף GTI, המיצובישי באמת מיועדת יותר ל enthusiasts, לעומת הגולף שחד משמעית מיועדת לקהל הרבה יותר רחב.

יש בארץ עיוות מצחיק, ככה שמשווקים כאן רכבים שמיעדים 100% לשוק האמריקראי וגם כאלו המיועדים לשוק האירופאי.

לדעתי האישית זו טעות, אבל אם כבר מביאים רכבי יונדאי לשוק האמריקאי, למה לא להביא גם כמה הונדות SI, 

אני בטוח שהיו אנשים שהיו שמחים לרכוש אחת, שהיא לא קיצונית במיוחד אבל עדין רכב עם אופי ספורטיבי למדי ומהנה.

עריכה אחרונה על ידי ik3

2015-2018:  Mazda 3 1.6 auto 07', 2018-2021: Peugeot 208 1.2 manual 15' , 2021-2023: Volkswagen polo GTI 1.8 manual 16'

2023- today: Honda Civic TYPE R manual 17', 2024-today: Citroen C1 1.0 manual 16'

פורסם

אין למאיר יבואן הונדה אפשרות להביא דגמים מהשוק האמריקאי. 

מי שרוצה תמיד יכול לעשות יבוא אישי - שער הדולר בקרשים

STI 2004

פורסם

הביקורות עליה מעולות, עושה רושם שיותר כיפית מהגולף GTI, לפחות מבחינת התנהגות שקיבלה שדרוג רציני על הדור הקודם של ה SI. 

אחלה של פתרון למי שרוצה ספורטיביות במשפחתית שלו והוא לא בעניין של מסלולים ובלאגנים, מקסימום טיול נהיגה. מהבחינה הזו היא אמורה לפנות לקהל רחב יותר גם בדומה ל GTI. 

• אהבתי 1
פורסם

ראיתי בדיוק לאחרונה כמה סרטונים שלה והיא מוערכת מאד מאד, רכב ממש מעולה עם התנהגות לעילא. מצויידת גם בגיר ידני מהטובים יותר שאפשר למצוא. 

פורסם
לפני שעה, BenderOffender כתב:

למה מאיר לא יכולה לייבא מהשוק האמריקאי?

ככל הנראה הזמנות ל-SI פתוחות רק לדילרים בארה"ב, ואין לה גרסאת יצוא עם תקינה אירופאית.

בגדול לפני כ-30 שנה בתחילת שנות ה-90, מאיר יבאו את הסיוויקים והאקורדים מארה"ב בגרסאות המיועדות ליצוא.

Kia Niro 2018 | Honda civic 94 MT

פורסם

לא מצליח להבין למה למשל סונטה שמיועדת לשוק האמריקאי בלבד(עם תקינה אמריקאית) כן מביאים, אבל את הסיויק SI לא.

האם עד כדי כך יש ביקוש לסונטה אמריקאית? קשה לי להאמין, מרגיש לי שיש סיבות נוספות לעניין

פורסם (נערך)

לסונטה יש ביקוש בליסינג, בניגוד למכוניות ספורטיביות. 

אפילו הייתה מובילת הקטגוריה למשך שנה שנתיים. 

עריכה אחרונה על ידי yoav911gt2
פורסם
לפני 11 שעות, ik3 כתב:

לא מצליח להבין למה למשל סונטה שמיועדת לשוק האמריקאי בלבד(עם תקינה אמריקאית) כן מביאים, אבל את הסיויק SI לא.

האם עד כדי כך יש ביקוש לסונטה אמריקאית? קשה לי להאמין, מרגיש לי שיש סיבות נוספות לעניין

למיטב הבנתי סונטה זה לא דגם אמריקאי.

היה פעם (כשהיה את i40, שמיוחדת לאירופה), והיום זה דגם עולמי, כמו טויוטה קאמרי, שנמכרת גם באירופה.

לגבי si - מניח שזה משהו בין היצרן ליבואן. אולי לא כלכלי, אולי היצרן החליט שמוכרים את הדגם בארה"ב וזהו (כמו עם מאזדה 3 2.5 ליטר)

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
לפני 28 דקות, vadim6385 כתב:

למיטב הבנתי סונטה זה לא דגם אמריקאי.

לא נמכרת באירופה. לפחות לא בצרפת/ איטליה/ גרמניה או אנגליה, מניח עקב חוסר בתקינה אירופאית. 

פורסם

הסונטה החדשה היא דגם לשוק האמריקאי- שים לב שרכבים בלי מהבהבים צהובים הם לא בתקינה אירופאית.

והסונטה החדשה היא ללא מהבהבים צהובים, אלא אדומים כמו שמותר בתקינה האמריקאית- לדעתי סכנה של ממש ולא ברור לי איך עשו את זה חוקי.

פורסם
בתאריך 13.12.2021 בשעה 23:02, ik3 כתב:

עניין של הקצאות.

הונדה לא משחררת דגמים אמריקאים לייצוא.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

• תוכן חדש...